Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnnn bitanemmmmm

Canım birşey soracağım rahimde ağrı sızıyı nasıl anlıyorsun? Acaba benimde oluyorda anlamıyormuyum
benim 5 gun boyunca iğne batması gibi bir batmam oldu suan yok daha reglime 10 gun var test yaptim batma felan oldugu icin negatif cikti cok erken yaptim hralde bn testi

benim 5 gun boyunca iğne batması gibi bir batmam oldu suan yok daha reglime 10 gun var test yaptim batma felan oldugu icin negatif cikti cok erken yaptim hralde bn testi
Umutlandırmak istemem canım ama iğne batması yaşayan kişiler genelde hamile çıkıyor. Daha erken biraz daha geçsin öyle yap test inşallah pozitif çıkar

Testin markasında sıkıntı olsa iyi kuzum ben salak gibi yumurtlama testi yapmışım o da silik çizgi çıkınca delirdim burda sabah tekrar test yaparken uyandım duruma berbat bir histi

Yakınmışız canımmm ben medikakparka gittim ama binpişman oldum berbat bir doktora denk geldim sen nereye gidiyorsun önereceğin yer varsa oraya gideyim kuzum

İkisi bir araya gelmiş kötü olmuş çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi bak önünde ki süreç bunu gerektirir çünkü:) Dualar seninle herşey çok güzel olacak inşallah:)
Cevabın içimi rahatlattı gerçekten varol

Kızlar testeredişli aslanpençesi çayı regli geciktirir mi bilginiz var mı?

Kıyamam ya heyecandan hep bu uçuş uçuş haller işte.
Canım sana önereceğim bir kaç dr var beylikdüzünde farklı farklı hastanelerde araştır bak derim.
Medilife hastanesi selda hanım-ramazan bey (ramazan bey benim dr um prof kendisi)
Medicana hastanesi arzu hanım
Kolan hastanesi arzu hanım.
Bu doktorlar çok meşhur isim yapmış gayet başarılı.
Ama tam olarak senin ne problemin olduğunada bağlı.Eğer sebepsiz infertiliteysen mesela mutlaka tüp bebek servisi olan hastaneye gitmeni öneririm diğer türlü boşuna zaman kaybı oluyor.Tanıdığım bir kaç yakınımdan biliyorum.İyi bir doktor bulup onunla devam edersin inşallah.

Kızlar benim yarın transferim var bu 3. Tüp tedavim ve yumurtam tek bir tanesi döllenmiş dua edermisiniz?tefriciye dağıtıyorum almakisteyen yazarsa çok sevinirim

Tefriciye alırım canım❤Okurum seve seve...
Insallah guzel haberlerini duyariz❤hersey yolunda gider

Mesaj tekrarı oldu :)

Sevindim❤
Iyi seyler dusun. Sen gergin olursan bebeginde etkilenir.
Allah hepimizin yardımcisi olsun

Ben hemen kalkıyorum uzun yatamıyorum akıyor çamaşırıma rahat edemiyorum. O yüzden mi tutmuyor acep

Giden gidiyordur canım sen merak etme doktor bana 10 dakika yatsan yeter demişti ama durabilirsem yarım saat yatıyorum yeri geliyor 4-5 saat yatıp kalıyorum ama işe yaramayınca yaramıyor işte nasip, sen yine hemen kalkma tabi hatta hangi taraftan yumurtlarsan o tarafına doğru da ayaklarını çekerek yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…