- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Allah razı olsun cnmmmmm inşallah herkese nasıl olrBerraAksa_K canım hayırlı uğurlu olsun cok guzel bir değer maşallah:))
Aminnnnnn bitanemmmmmValla doğru dedin canım bende okuyunca “nasıl yaaaaani “ diye düşündüm hem enerji kalmaz hemde doktorların önerdiği bişey değil zaten sipoşların kendini depolaması lazım.
Herşeyi geçtim hergün üstüste yapsak bile kış günü banyo yapmaya okadaaaaar üşeniyorumkiii
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim Allah yüzünü güldürsün. Bebişinin sana geleceğine eminim inşallah öyle olur.
Çok şüküüür canım beniiiimm çok çok güzel değerin maşallah aynı testin kadar net.Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza
@Sessizgemi86 canım aklıma geldin nasıl gidiyor süreç iyimisin ? Bizi habersiz bırakma. Dualarımız seninle unutma bunu
@P u d i n g kuzum sen nasılsın ov. Zamanına az kaldı heraldeeee
Hadi hayirlisi yavrucum ya nasip yeni aya :)
benim 5 gun boyunca iğne batması gibi bir batmam oldu suan yok daha reglime 10 gun var test yaptim batma felan oldugu icin negatif cikti cok erken yaptim hralde bn testiCanım birşey soracağım rahimde ağrı sızıyı nasıl anlıyorsun? Acaba benimde oluyorda anlamıyormuyum
Umutlandırmak istemem canım ama iğne batması yaşayan kişiler genelde hamile çıkıyor. Daha erken biraz daha geçsin öyle yap test inşallah pozitif çıkarbenim 5 gun boyunca iğne batması gibi bir batmam oldu suan yok daha reglime 10 gun var test yaptim batma felan oldugu icin negatif cikti cok erken yaptim hralde bn testi
Ooho adım adım her dakikamın anısı telefonumda:)
Hangi markayı kullandın da yanılttı seni :/ hevesini kursağında bırakmış piyasadan silelim onu
Bir keresinde yorumlarında avcılarda ikamet ettiğini görmüştüm beylikdüzündeyim bende.Sağlam bir doktora göründün mü hiç?
Yapamdm vallaAlta çıkan takvime bas yapabilirsin
İkisi bir araya gelmiş kötü olmuş çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi bak önünde ki süreç bunu gerektirir çünkü:) Dualar seninle herşey çok güzel olacak inşallah:)Canım üzülmedim oyle düşünme lutfen.
O rahat konusan kisilerin basina gelmemis belli ki. Ne gaddarca bir cevap. Yine de Allah kimseye yasatmasin. Doktorlarida anlamiyorum. Bazen bununla ilgili ne yapabilirim diye dusunuyorum. Bir suru kadin bebegini kaybediyor. Psikolojik durumu da daha fena.
Sende yok ama için rahat olsun. Doktorunla da görus tabi. Endiselerini bilsin.
Bende regl oldum. Ustünede grip. Bitmis durumdayim. Pazartesy ya da Sali doktora gidecegim.
Insallah bir aksilik cikmadan tedaviye baslariz.
inşallah olur canım ya günüm gecerse yapicam bu sefer insallah varsır rabbim isteyen herkese versinUmutlandırmak istemem canım ama iğne batması yaşayan kişiler genelde hamile çıkıyor. Daha erken biraz daha geçsin öyle yap test inşallah pozitif çıkar
Kıyamam ya heyecandan hep bu uçuş uçuş haller işte.Testin markasında sıkıntı olsa iyi kuzum ben salak gibi yumurtlama testi yapmışım o da silik çizgi çıkınca delirdim burda sabah tekrar test yaparken uyandım duruma berbat bir histi
Yakınmışız canımmm ben medikakparka gittim ama binpişman oldum berbat bir doktora denk geldim sen nereye gidiyorsun önereceğin yer varsa oraya gideyim kuzum
Bnde okurken icimden aynisini gecirdim hahahahah :) sabahta devam kismina gelince :)Siz yorulmuyor musunuz yeni evliler gibisiniz
Kızlar benim yarın transferim var bu 3. Tüp tedavim ve yumurtam tek bir tanesi döllenmiş dua edermisiniz?tefriciye dağıtıyorum almakisteyen yazarsa çok sevinirim
Sevindim❤İkisi bir araya gelmiş kötü olmuş çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi bak önünde ki süreç bunu gerektirir çünkü:) Dualar seninle herşey çok güzel olacak inşallah:)
Cevabın içimi rahatlattı gerçekten varol
Ben hemen kalkıyorum uzun yatamıyorum akıyor çamaşırıma rahat edemiyorum. O yüzden mi tutmuyor acep
Sagol canim. Tedaviye baslayacagiz insallah.Hadi hayirlisi yavrucum ya nasip yeni aya :)
Alakasız olacak ama takvimi eklemeyi düşünmüyor musun canım :)Mesaj tekrarı oldu :)
Cok halsizim kizlar bulantilar basladi ama cikRtmiyorum surkli yatiyom canim hep boyle sulu ekşili seyler istiyor siz nasilsinizBende
öyleyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?