Bence 4-5 haftalık canım. Benim ikinci ölçtürdüğüm kan değerim 706 idi. O zaman 4-5 hafta Aralığında gösteriyorduCnmmm anlamadımm sence kaç haftalık
Kıyamam ya heyecandan hep bu uçuş uçuş haller işte.
Canım sana önereceğim bir kaç dr var beylikdüzünde farklı farklı hastanelerde araştır bak derim.
Medilife hastanesi selda hanım-ramazan bey (ramazan bey benim dr um prof kendisi)
Medicana hastanesi arzu hanım
Kolan hastanesi arzu hanım.
Bu doktorlar çok meşhur isim yapmış gayet başarılı.
Ama tam olarak senin ne problemin olduğunada bağlı.Eğer sebepsiz infertiliteysen mesela mutlaka tüp bebek servisi olan hastaneye gitmeni öneririm diğer türlü boşuna zaman kaybı oluyor.Tanıdığım bir kaç yakınımdan biliyorum.İyi bir doktor bulup onunla devam edersin inşallah.
Diyorlar 15 günlk millet öle diyor manyaklar cuma günü belli olcakBence 4-5 haftalık canım. Benim ikinci ölçtürdüğüm kan değerim 706 idi. O zaman 4-5 hafta Aralığında gösteriyordu
Saglikla al kucagina bebisini kuzuumm Rabbim yar ve yardimcin olsn..ikili test icin ck dogry bir kararHerkese merhaba
Var mı güzel haberler?
Benim de dün kontrolüm vardı herşey yolunda elhamdülillah.11. Haftamın içindeyim artık:)
2 li test için 2 hafta sonra çağırıldım ama kabul etmedim imzamıda attım.Rabbimin verdiği her türlü kabulüm
Ama @Efe2014 sana başka bir konuda sorum olucak canım, aklıma çok takılıyor maalesef sözde doktora bile sormadım düşünmicem diye ama ı ıhh bir kere kurtlandım çünkü.
Bu kan pıhtılaşması kaçıncı haftada belli oluyor bilgin var mı? O kadar çok duydum ki bunu insan ister istemez endişelenebiliyor:/
Saol.canim tamam 3 damlatayimLaboquick kullandım da bi dönem canım toplu almıştım da sanırım prospektüsünde 3 tam damla diyordu . Ama Hiç 5 damla yaptığım olmadı çok olur bence
Sanırım yumurtlamıyorum benGiden gidiyordur canım sen merak etmedoktor bana 10 dakika yatsan yeter demişti ama durabilirsem yarım saat yatıyorum yeri geliyor 4-5 saat yatıp kalıyorum ama işe yaramayınca yaramıyor işte nasip, sen yine hemen kalkma tabi hatta hangi taraftan yumurtlarsan o tarafına doğru da ayaklarını çekerek yat
Aminn canimmSağol canım Allah razı olsun,sanada nasip olsun inşallah.
Sağol canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallahSaglikla al kucagina bebisini kuzuumm Rabbim yar ve yardimcin olsn..ikili test icin ck dogry bir karar
Iste o haftada iki uc olunca iyi guzel o günlerde gelecek insallah bebisimiz olsun heleValla bana daha çok şartanam kaç zaman olmuş artık gün aşırı istemiyosun ki işten ölü gibi geliyorum tam ayağımı uzatçam anaaaa bugün yapmamız lazım diye fırlıyom. Bebiş mevzusu olmasa anca haftada iki olurdu
Iyi yapiyorsunuz canım enerjinize kuvvetttaynen öyle canım yumurtlama dedinmii ben gıdaklıyorum:)başka zamanlarda enerji topluyorum :)
Tatlım ben pek sık giremiyorum yatılı misafirlerim var haftaiçi rahatlıcam inşallah o zaman bol bol giricem inşallah.Ayyy sen nerdesin canım çok teşekkür ederim darısı başına
Bakalım canımmahidevran61 bat tarihimiz aynı bakalım neler olacak
Ay sorma ya su ocak bi bitemedi gittibende ocak bi bitse ovulasyon testi denicem belki bir ipucu yakalarım:)
Yarını bi atlatayım dedim en azından :)Alakasız olacak ama takvimi eklemeyi düşünmüyor musun canım :)
E test yapmadin miiAmin canım inşallah hamile kalayımda herşeyi anlatırım.
Canım biliyorsun benim 3 gun gecikti ama ondan mi bilmiyorum insallah senin bebistendirKızlar testeredişli aslanpençesi çayı regli geciktirir mi bilginiz var mı?
Aynen hamis takvimini bende merak ettim neden yapmadin diye insallah artmistir degerinYarını bi atlatayım dedim en azından :)
Sabahta kan verecem.
Sen nasılsın?Başladı mı hazırlıklar? :)
şöyle birşey aslında tam tarıf edemıyorum bırden özel.bolgeme ıcıne yanı rahımın oldugu noktaya yanma gıbı bırsey orayı delıyormus gb sızılar gırıyor ugusukluk delınme sancı vs hepsi birarada cok garıp bırsey canım ıllkkez yasıyorum bunu umarım tarıf edebılmısımdır. dun geceden berı uc dort kez olduCanım birşey soracağım rahimde ağrı sızıyı nasıl anlıyorsun? Acaba benimde oluyorda anlamıyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?