Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sağol kuzum bir bakayım doktorlara. Kolan hastanesinin farklı şubesine gittim en son doktor iyidi ama sonra devam edemedim hem uzak kaldı hemde kürlerle devam edeyim dedim ama olmadı nasip işte

Nedense erkek doktor takıntım var mutlaka erkek doktor olmalı daha ilgili daha hassas geliyorlar bana, senin doktoruna mutlaka bakacağım kuzum zaten bu ayda bi sonuç alamazsam yoluma mutlaka doktorla devam edeceğim

Saglikla al kucagina bebisini kuzuumm Rabbim yar ve yardimcin olsn..ikili test icin ck dogry bir karar

Sanırım yumurtlamıyorum ben hala gelen giden yok

Psikolojik hamilelik sendromuna yakalandım. Kendimi hamile hissediyorum. Hem de 1-2 haftalık

Iste o haftada iki uc olunca iyi guzel o günlerde gelecek insallah bebisimiz olsun hele

Ayyy sen nerdesin canım çok teşekkür ederim darısı başına
Tatlım ben pek sık giremiyorum yatılı misafirlerim var haftaiçi rahatlıcam inşallah o zaman bol bol giricem inşallah.
Bu arada keseyi görmüşsün hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı kalp sesini de duymak nasip olsun bence kız gelicek sana

Canım birşey soracağım rahimde ağrı sızıyı nasıl anlıyorsun? Acaba benimde oluyorda anlamıyormuyum
şöyle birşey aslında tam tarıf edemıyorum bırden özel.bolgeme ıcıne yanı rahımın oldugu noktaya yanma gıbı bırsey orayı delıyormus gb sızılar gırıyor ugusukluk delınme sancı vs hepsi birarada cok garıp bırsey canım ıllkkez yasıyorum bunu umarım tarıf edebılmısımdır. dun geceden berı uc dort kez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…