Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E test yapmadin mii
Yok canım yapmadım geçen hafta sabırsız ben yumurtlamadan sonra test yapsam mı diyordum şimdi de biraz daha sabredeyim pazartesi yapayım testi diyorum. Bugün yumurta çatlamasının 14. Günü. Hiç adet ağrısı yok.

Kizlar ne durumdasiniz? Benim regl 3 gun gecikti, test yaptim bugun, "not pregnant". Teste ragmen regl olmadigim icin az da olsa umidim var :))
Inşallah bebiş sürpriz yapar :)

Canım biliyorsun benim 3 gun gecikti ama ondan mi bilmiyorum insallah senin bebistendir
Şimdi netten araştırdım düzene sokuyormuş geciktirme ile ilgili hiçbirşey yazmıyor. Benimki genelde düzenli. Birde hani ovulasyon testi yaptım bugün gelmesi gerekli ama belki gece gelir inşallah gelmesinde.

Canım afedersin vajina kısmına mı giriyor? Benim bazen adet olacağım zaman vajina kısmına iğne batar gibi kramp gibi acı oluyor orası mı oluyor.

Canım senle başladık inan kendim kadar istiyorum hamis olmani. Adet agrinin olmamasina sevindim insallah vardir yarın erken gebelik yap istersen kesin olsun

Şimdi netten araştırdım düzene sokuyormuş geciktirme ile ilgili hiçbirşey yazmıyor. Benimki genelde düzenli. Birde hani ovulasyon testi yaptım bugün gelmesi gerekli ama belki gece gelir inşallah gelmesinde.
Insallah gelmesinde bebek sebebiyle. Ovulasyonun normaldi senin catladi da yumurtan tutmuştur inşallah

Canım senle başladık inan kendim kadar istiyorum hamis olmani. Adet agrinin olmamasina sevindim insallah vardir yarın erken gebelik yap istersen kesin olsun
Aynen canım seninle sürekli konuştuk inşallah canım ya çok istiyorum hepimiz hamile kalalım. Elimde 3 tane normal test var aslında ama eşim evdeyken yapmak istemiyorum pazartesi yapıp sürpriz yapmak istiyorum :)

Kızlar iyi akşamlar benim ovulasyon testim 25 de pik yaptı ve sanırım dünde yumurtam çatladı fakat ben ne dün ne bugün ne öncesi ne sonrası eşimin akrabaları yatılı geldigi için mik mik yapamadım şuan o kadar çok sinirliyim ki benim bu ay yalan oldu sanırım hayalim marta kaldı çok üzgünüm

Insallah gelmesinde bebek sebebiyle. Ovulasyonun normaldi senin catladi da yumurtan tutmuştur inşallah
İnşallah canım aslında cuma pik yaptı bizim cuma akşamı ilişki oldu cumartesi yapamadık inşallah spermler sağlam kalıp yumurta ile buluşmuşlardır

Aynen canım seninle sürekli konuştuk inşallah canım ya çok istiyorum hepimiz hamile kalalım. Elimde 3 tane normal test var aslında ama eşim evdeyken yapmak istemiyorum pazartesi yapıp sürpriz yapmak istiyorum :)
3 tane varyyaa diyorum ki simdi mi yapsaaan hem cikmasa da nede olsa gece yaptik deriz olmaz miiii

Sagol canim. Tedaviye baslayacagiz insallah.
Biliyrm cnm bnm.insallah ilk denemen son denemen olur guzel sonuclarla insallah.gercektn tum kalbimle istiyrm.bende yaza kadr beklicem bi kac ay daha eger nasip olmazsa tup bebek asamasina bnde gecicem insallah.hayirlisi hakkimizda Rabbim yar ve yardimcimiz olsn insallah

En son ne zaman oldu canım

İnşallah canım aslında cuma pik yaptı bizim cuma akşamı ilişki oldu cumartesi yapamadık inşallah spermler sağlam kalıp yumurta ile buluşmuşlardır
Pazar yapmis miydiniz hem 3 gune kadar yasiyor sonucta kalmıştır elbet

3 tane varyyaa diyorum ki simdi mi yapsaaan hem cikmasa da nede olsa gece yaptik deriz olmaz miiii
Yok canım eşimin görmesini istemiyorum hep hayalim var hamile olduğunu öğrenirsem eşime sürpriz yaparak söylemek istiyorum. Birde kan testi yaptırayım ki kesinleşsin. Pazartesi gününe kadar sabredeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…