- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
Yok canım yapmadım geçen hafta sabırsız ben yumurtlamadan sonra test yapsam mı diyordum şimdi de biraz daha sabredeyim pazartesi yapayım testi diyorum. Bugün yumurta çatlamasının 14. Günü. Hiç adet ağrısı yok.E test yapmadin mii
Inşallah bebiş sürpriz yapar :)Kizlar ne durumdasiniz? Benim regl 3 gun gecikti, test yaptim bugun, "not pregnant". Teste ragmen regl olmadigim icin az da olsa umidim var :))
inşallah canım birkaç gune anlıcam artık. yıne uyuyakalmısım erkenden. normalde cok gec uyurum bu da cokk umutlandırıyor benıAllah razı olsun cnmmmmm inşallah herkese nasıl olr
Şimdi netten araştırdım düzene sokuyormuş geciktirme ile ilgili hiçbirşey yazmıyor. Benimki genelde düzenli. Birde hani ovulasyon testi yaptım bugün gelmesi gerekli ama belki gece gelir inşallah gelmesinde.Canım biliyorsun benim 3 gun gecikti ama ondan mi bilmiyorum insallah senin bebistendir
Canım afedersin vajina kısmına mı giriyor? Benim bazen adet olacağım zaman vajina kısmına iğne batar gibi kramp gibi acı oluyor orası mı oluyor.şöyle birşey aslında tam tarıf edemıyorum bırden özel.bolgeme ıcıne yanı rahımın oldugu noktaya yanma gıbı bırsey orayı delıyormus gb sızılar gırıyor ugusukluk delınme sancı vs hepsi birarada cok garıp bırsey canım ıllkkez yasıyorum bunu umarım tarıf edebılmısımdır. dun geceden berı uc dort kez oldu
Canım senle başladık inan kendim kadar istiyorum hamis olmani. Adet agrinin olmamasina sevindim insallah vardir yarın erken gebelik yap istersen kesin olsunYok canım yapmadım geçen hafta sabırsız ben yumurtlamadan sonra test yapsam mı diyordum şimdi de biraz daha sabredeyim pazartesi yapayım testi diyorum. Bugün yumurta çatlamasının 14. Günü. Hiç adet ağrısı yok.
Insallah gelmesinde bebek sebebiyle. Ovulasyonun normaldi senin catladi da yumurtan tutmuştur inşallahŞimdi netten araştırdım düzene sokuyormuş geciktirme ile ilgili hiçbirşey yazmıyor. Benimki genelde düzenli. Birde hani ovulasyon testi yaptım bugün gelmesi gerekli ama belki gece gelir inşallah gelmesinde.
Aynen canım seninle sürekli konuştuk inşallah canım ya çok istiyorum hepimiz hamile kalalım. Elimde 3 tane normal test var aslında ama eşim evdeyken yapmak istemiyorum pazartesi yapıp sürpriz yapmak istiyorum :)Canım senle başladık inan kendim kadar istiyorum hamis olmani. Adet agrinin olmamasina sevindim insallah vardir yarın erken gebelik yap istersen kesin olsun
Hadi inş canım ya daha adette olmadın demeCuma günü canım randevum. Pazartesi tekrar kan verecem
İnşallah canım aslında cuma pik yaptı bizim cuma akşamı ilişki oldu cumartesi yapamadık inşallah spermler sağlam kalıp yumurta ile buluşmuşlardırInsallah gelmesinde bebek sebebiyle. Ovulasyonun normaldi senin catladi da yumurtan tutmuştur inşallah
3 tane varyyaa diyorum ki simdi mi yapsaaan hem cikmasa da nede olsa gece yaptik deriz olmaz miiiiAynen canım seninle sürekli konuştuk inşallah canım ya çok istiyorum hepimiz hamile kalalım. Elimde 3 tane normal test var aslında ama eşim evdeyken yapmak istemiyorum pazartesi yapıp sürpriz yapmak istiyorum :)
Biliyrm cnm bnm.insallah ilk denemen son denemen olur guzel sonuclarla insallah.gercektn tum kalbimle istiyrm.bende yaza kadr beklicem bi kac ay daha eger nasip olmazsa tup bebek asamasina bnde gecicem insallah.hayirlisi hakkimizda Rabbim yar ve yardimcimiz olsn insallahSagol canim. Tedaviye baslayacagiz insallah.
Su iç canım şunu 3 litre falan ilk 3 ay çekicez napalım mecbur metopolizma hızlı bebeğe gidiyor herşey kan da hızlanıyormuş netten okudum bendeBende
öyleyim ya
Olmadım vallaha. Diyorum ya geç dollenmeyle bebek var ya da kist oldu. Hayırlısı bakalım. Pazartesi kan verecemHadi inş canım ya daha adette olmadın deme
En son ne zaman oldu canımKızlar iyi akşamlar benim ovulasyon testim 25 de pik yaptı ve sanırım dünde yumurtam çatladı fakat ben ne dün ne bugün ne öncesi ne sonrası eşimin akrabaları yatılı geldigi için mik mik yapamadım şuan o kadar çok sinirliyim ki benim bu ay yalan oldu sanırım hayalim marta kaldı çok üzgünüm
Ins bakalim, sende var mi birsey? Gecti di mi senin de bayagi?Inşallah bebiş sürpriz yapar :)
Rini bekliyoruz kuzuu inşallah vardır inşallahOlmadım vallaha. Diyorum ya geç dollenmeyle bebek var ya da kist oldu. Hayırlısı bakalım. Pazartesi kan verecem
Pazar yapmis miydiniz hem 3 gune kadar yasiyor sonucta kalmıştır elbetİnşallah canım aslında cuma pik yaptı bizim cuma akşamı ilişki oldu cumartesi yapamadık inşallah spermler sağlam kalıp yumurta ile buluşmuşlardır
Yok canım eşimin görmesini istemiyorum hep hayalim var hamile olduğunu öğrenirsem eşime sürpriz yaparak söylemek istiyorum. Birde kan testi yaptırayım ki kesinleşsin. Pazartesi gününe kadar sabredeceğim.3 tane varyyaa diyorum ki simdi mi yapsaaan hem cikmasa da nede olsa gece yaptik deriz olmaz miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?