- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
9 gün geçti bugün. Dua ediyorum geç döllenme olmuş olsun diye. Geçen ay 5 gün gecikme ile oldum. Sanırım döngüm 35e kaydı. 35e kaydıysa da 5 gün gecikmiş oluyor . Bilmiyorum vallaha yaIns bakalim, sende var mi birsey? Gecti di mi senin de bayagi?
Yok canım 1 hafta sonra yaptık. Bizim o aralar misafir geldi hep boşluk vermek zorunda kaldık.Pazar yapmis miydiniz hem 3 gune kadar yasiyor sonucta kalmıştır elbet
Amij kuzum birbirimize en guzl hediyemiz dualarimiz olacaktir dualarimdasiniz buradaki herkes oyle.hisler ayni amac ayni insallah bizimde yuzumuz gulerSağol canım Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah
En son eger mik mik i soruyorsan eşim hasta oldu geçen hafta antibiyktik kullanmaya başlamıştı bana bulaşmasın diye yapamamıştık şimdi de misafirden yapamadık yani en son geçen hafta perşembeEn son ne zaman oldu canım
Umudum yok ama belirtiler peşimi bırakmıyor. Bilek baskın olmak üzere kol ve kasıklarimdaki damarlar belirginleşti. Gogsumdekiler de hafif koyulaştıGüzel haberle
Rini bekliyoruz kuzuu inşallah vardır inşallah
of o belirtiler çok kötü oluyo ya. insan hevesleniyor. bu ay benim de yığınla belirti var. ama test yapmıcamUmudum yok ama belirtiler peşimi bırakmıyor. Bilek baskın olmak üzere kol ve kasıklarimdaki damarlar belirginleşti. Gogsumdekiler de hafif koyulaştı
Bence de yapma. Sonu kötü olunca kafayı yiyor insan. Bu ay çok fazla yıprandım bu testler yüzünden. Stresten adet de olmadım. Kist oluştu kesin. Ama yine de bir umut pazartesi kan verecemof o belirtiler çok kötü oluyo ya. insan hevesleniyor. bu ay benim de yığınla belirti var. ama test yapmıcam
Benimde oyle hayallerim var hani nasil söylesem patik mi alsam yada ovulasyon testlerini dizsem yere en sona da gebelik testi vs aklimdan geciyor. Yada testlerle hayal ettigimiz ismini mi yazsam diye . esim butun sifrelerini hemen hemen kızımızın adi yapmis. İci gidiyor kiz çocuğu görünce. Bazen bizim bebegimiz olmayacak mı acaba diyor. Onun sıkıntısı bebek degil hayali kızımizin olmasi. Esim 10 yil bekledi bir araya gelmeyi olmadi bir sekilde o zaman bile hayal etmis tek hayalim onla olmak ondan kızım olması diye ... Gozlerim doldu yazarken ne duygusaliz yaaaYok canım eşimin görmesini istemiyorum hep hayalim var hamile olduğunu öğrenirsem eşime sürpriz yaparak söylemek istiyorum. Birde kan testi yaptırayım ki kesinleşsin. Pazartesi gününe kadar sabredeceğim.
hayırlısı olsun canım. benim en son böyle olduğunda kist çıkmıştı. şimdiki belirtiler de kisttendir diye umursamiyorum. adet bi hafta gecikse bile umursamicam. çünkü o kadarini yasadim daha once. test yapma daha canim. hic yapma. ben bunu zor yoldan ogrendimBence de yapma. Sonu kötü olunca kafayı yiyor insan. Bu ay çok fazla yıprandım bu testler yüzünden. Stresten adet de olmadım. Kist oluştu kesin. Ama yine de bir umut pazartesi kan verecem
Yabi 18 inde mi canımEn son eger mik mik i soruyorsan eşim hasta oldu geçen hafta antibiyktik kullanmaya başlamıştı bana bulaşmasın diye yapamamıştık şimdi de misafirden yapamadık yani en son geçen hafta perşembe
Yine de hevesleniyor insan amahayırlısı olsun canım. benim en son böyle olduğunda kist çıkmıştı. şimdiki belirtiler de kisttendir diye umursamiyorum. adet bi hafta gecikse bile umursamicam. çünkü o kadarini yasadim daha once. test yapma daha canim. hic yapma. ben bunu zor yoldan ogrendim
9 gun cok fazla sanki, bence hala umut var yani, ins hamilesindir.9 gün geçti bugün. Dua ediyorum geç döllenme olmuş olsun diye. Geçen ay 5 gün gecikme ile oldum. Sanırım döngüm 35e kaydı. 35e kaydıysa da 5 gün gecikmiş oluyor . Bilmiyorum vallaha yapazartesi tekrar kan verecem. Cuma da randevum var zaten. Çok korkuyorum artık anne olmak istiyorum
Rabbim eli ayagı düzgün sag saglim hayırlı saglıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah herşey gönlünce olsun eşinizle yüzünüz hep gülsün inşallah hayırlı zamanda rabbim nasip eder hayırlı zamanda yakındır inşallah mesajını okuyunca yazmak istedim bnde kızımı kaybettikten sonra kız çocuklarına daha düşkün oldukBenimde oyle hayallerim var hani nasil söylesem patik mi alsam yada ovulasyon testlerini dizsem yere en sona da gebelik testi vs aklimdan geciyor. Yada testlerle hayal ettigimiz ismini mi yazsam diye . esim butun sifrelerini hemen hemen kızımızın adi yapmis. İci gidiyor kiz çocuğu görünce. Bazen bizim bebegimiz olmayacak mı acaba diyor. Onun sıkıntısı bebek degil hayali kızımizin olmasi. Esim 10 yil bekledi bir araya gelmeyi olmadi bir sekilde o zaman bile hayal etmis tek hayalim onla olmak ondan kızım olması diye ... Gozlerim doldu yazarken ne duygusaliz yaaa
Aynen bende öyle şeyler düşünüyorum canım daha tam karar vermedim ama bi hamile kalayım netten araştırır bulurum. Şimdi hemen araştırmak istemedim üzülürüm sonra negatif çıkarsa diye. allahtan eşim benim kadar kafaya çok takan birisi değil. Hatta umutlanma sonra yine çok üzüleceksin diyor. Biraz önce sinirlendirdi beni gelecek seninki bak sinirli halin başladı bile diyor :)Benimde oyle hayallerim var hani nasil söylesem patik mi alsam yada ovulasyon testlerini dizsem yere en sona da gebelik testi vs aklimdan geciyor. Yada testlerle hayal ettigimiz ismini mi yazsam diye . esim butun sifrelerini hemen hemen kızımızın adi yapmis. İci gidiyor kiz çocuğu görünce. Bazen bizim bebegimiz olmayacak mı acaba diyor. Onun sıkıntısı bebek degil hayali kızımizin olmasi. Esim 10 yil bekledi bir araya gelmeyi olmadi bir sekilde o zaman bile hayal etmis tek hayalim onla olmak ondan kızım olması diye ... Gozlerim doldu yazarken ne duygusaliz yaaa
Zaten sağlık ocakları en az 10 gün geçmesini istiyorlar. Geç döllenme dahi olsa 10 gün gece çıkarmış. Eğer çıkmazsa sanırım nur topu gibi bir kistim olacak9 gun cok fazla sanki, bence hala umut var yani, ins hamilesindir.
benim doktorum da vermişti. hormonal yapıyı düzenliyor sanırım. testler öyle. insanı mahvediyorlar. bide işin kötü yanı adet semptomu hamile semptomu kist semptomu hepsi birbirinin aynısı. kan negatif ne zaman vermistinYine de hevesleniyor insan amabu ay da hep bozuk testler geldi bana. Pozitifi gördüm. Deli gibi oldum mutluluktan. Kan negatif çıktı. Pazartesi verim diyorum. Sonra cuma zaten doktor yapar diyorum. Ama merak da ediyorum belki sürpriz olur diye. Doktorların doğum kontrol hapı vermelerinden de biktim artik
5-6 gün oldu kan vereli. Adetim geçen ay da 5 gün gecikmeli oldu. Döngüm 35e kaydıysa da 5 gün geçmiş oluyor. Kafamda deli sorularbenim doktorum da vermişti. hormonal yapıyı düzenliyor sanırım. testler öyle. insanı mahvediyorlar. bide işin kötü yanı adet semptomu hamile semptomu kist semptomu hepsi birbirinin aynısı. kan negatif ne zaman vermistin
Eger seni uzduyse hakkini helal et nolur. Rabbim cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin . herseyin basi sabir adet oldum diye üzülüp aglamak yerine dua ettim hepimiz icinRabbim eli ayagı düzgün sag saglim hayırlı saglıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah herşey gönlünce olsun eşinizle yüzünüz hep gülsün inşallah hayırlı zamanda rabbim nasip eder hayırlı zamanda yakındır inşallah mesajını okuyunca yazmak istedim bnde kızımı kaybettikten sonra kız çocuklarına daha düşkün olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?