Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten sağlık ocakları en az 10 gün geçmesini istiyorlar. Geç döllenme dahi olsa 10 gün gece çıkarmış. Eğer çıkmazsa sanırım nur topu gibi bir kistim olacak
Hamilelik testi icin de oyle aslinda, en az 1 hafta gecmesi gerekiyor, ben bekleyecektim sozde ama dayanamadim :)) Beklemeyedevam edelim ins, hayirlisi olsun

Bizimki de senin zamanin doldu suyun isindi diyor bu zamanlarimda . canim Allah emeginizi bosa vermesin insallah hayirla gelir

5-6 gün oldu kan vereli. Adetim geçen ay da 5 gün gecikmeli oldu. Döngüm 35e kaydıysa da 5 gün geçmiş oluyor. Kafamda deli sorular erken gebelik testinde de ince silik çizgiyi gördüm
hayırlısı olsun canım. bence kan vermeye ne kadar geç gitsen o kadar iyi. kesin sonuç çıkar :) dayanması zor durumlar bunlar. bide doktora git bence. adet gecikmesi icin muayene ol derim

Hamilelik testi icin de oyle aslinda, en az 1 hafta gecmesi gerekiyor, ben bekleyecektim sozde ama dayanamadim :)) Beklemeyedevam edelim ins, hayirlisi olsun
İnşallah hayırlı haberler alırız :) ben ilk defa bu kadar ısrarcı oldum hamileyim diye. Hem de 1-2 haftalık diyorum kendi kendime. Ya içime doğuyor ya da çocuk özlemi böyle yaptı :) önceki aylar yapardım al yine yok der ağlardım geçerdi. Belki bu ay pozitifi gördüm diye böyle oldu

hayırlısı olsun canım. bence kan vermeye ne kadar geç gitsen o kadar iyi. kesin sonuç çıkar :) dayanması zor durumlar bunlar. bide doktora git bence. adet gecikmesi icin muayene ol derim
Pazartesi sağlık ocağında kan verecem. Cuma da randevum var zaten. Inşallah doğum kontrol hapı değil de yumurta geliştirici verir kist yoksa eğer

ben inanıyorum inş en yakın zamanda sizler evlat kokusunu tadıcaksınız rabbim sizi bu dünyada sabrınızı sınıyor emin olun.hayırlı zamnını bekliyor minikleriniz.Allah sizlere güç versin sabır versin sonra koskoca mutlu yarınlar versin miniklerinizle.

Canım daha batina var baya once su olumsuzluğu kafadan at cunku Rabbim ol derse tek iliskiyle oluyor yani yeter ki nasipte olsun sen iyi hissediyorsan vardir simdiden uzme kendiniii

Sanırım yumurtlamıyorum ben hala gelen giden yok

Kuzum yumurtlamasan da adet görürsün merak etme şu sıra kafanı rahat bırakmıyosun bence sal gitsin kırmızıcık gelecekse de gelemiyor çok stres yapıyorsun haklısın ama zaten doktora gideceksin o gerekeni söyleyecektir bu yüzden kafan rahat olsun

Cok sukur canım bilmiyorum hani icimde bi rahatlik var olacak ama zamani var diyorum. Rabbim zorlaştırmasin yeter ki

Pazartesi sağlık ocağında kan verecem. Cuma da randevum var zaten. Inşallah doğum kontrol hapı değil de yumurta geliştirici verir kist yoksa eğer
yani kist varsa yumurta geliştirici veremez malesef. bende kist var. gelecek hafta gidecem doktora ama bana ne yapar bilmemedim. kistli insana tedavi olmaz sanirim. hormon degerlerine baktirdin mi. surekli dogum kontrol hapi da vermesi dogru degil aslinda

Iste o haftada iki uc olunca iyi guzel o günlerde gelecek insallah bebisimiz olsun hele

Aynen ya spontane gelişsin birbirimize hasretle arzuyla koşalım. Çocuğu uyutalım da mikmik yapalım heyecanı olsun. Olsunda olsuuuuun

Yumurtlamadan da mı adet olunuyor Allahım bilmiyordum. Ya yumurta gelmiyorsa bende diyecem ama maaşallah Amh değerim çok yüksek. O yumurtalar ah döllense. O kadar yumurta var bir halta yaramıyor ama büyümüyorlar

Eger seni uzduyse hakkini helal et nolur. Rabbim cumlemize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin . herseyin basi sabir adet oldum diye üzülüp aglamak yerine dua ettim hepimiz icin
Ben her zaman üzgünüm canım bir yanım yok yazdıgın üzmedi beni hakkın geçmedi yazdıgın mesajın çok içten geldi bana o yüzden dua etmek istedim sana

Bakırdım canım. Anlarsan yazayım buraya ? Dahiliyede yaptırdım o da anlamam ben dedi. Değer aralıklarına bakarsam bana normal geldi. Doktora gidince o sonucları da götürecem

Canım afedersin vajina kısmına mı giriyor? Benim bazen adet olacağım zaman vajina kısmına iğne batar gibi kramp gibi acı oluyor orası mı oluyor.
hayır canım oraya degıl yanı nasıl tarıf edıcem ki. içime bildiğin orta karından rahım ıcıne dogru. rahim vajına gırısınden bıraz yukarıdadır canım. resım yukluyorum rahım yazan yere gırıyor ıste solda tüpte agrı oldu bııkı gun sora rahımde o bahsettgm sızılar oldu dungeceden berı

Eklentiler

• images (20).webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 28
Aynen ya spontane gelişsin birbirimize hasretle arzuyla koşalım. Çocuğu uyutalım da mikmik yapalım heyecanı olsun. Olsunda olsuuuuun
Olur oluurr subat ayi icin umutlarim var hele de senden ama stres yook bak. Ozellikle bata dogru hic olmasin bebegini de etkilemesin:)

Bakırdım canım. Anlarsan yazayım buraya ? Dahiliyede yaptırdım o da anlamam ben dedi. Değer aralıklarına bakarsam bana normal geldi. Doktora gidince o sonucları da götürecem
ha yok anlamam canim. doktor bilir onu. ama uç değerler çıkmadıysa bu iyi bişey bence :)

bizdede öyle canım benimde ilk kaybettiğimm kızdı eşim onu gömdü çok etkilendi oda hep kız istiyor.

ha yok anlamam canim. doktor bilir onu. ama uç değerler çıkmadıysa bu iyi bişey bence :)
Aynen aynen. Hormonlarım şimdiye kadar hep normal çıktı. Prolaktin 23lü bir şey. Doktor ilaçlık bir şey yok dedi ama belki gideceğim doktor ilaç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…