Daha yeni sayilir bir yila yakin oldu :) belki doktor lar bir yıla kadar normal olmamasi diyor ya bende bir yildan sonra olmazsa stres yaparim belki Allah korusunkaç yıl oldu canım evleneli
aaa cok iyimis. benim prolaktin de yuksek cikti ya. testere disli iyi gelir umarim :) kist alttan muayenede varsa net görünür canim. bence gitmisken baktir derimAynen aynen. Hormonlarım şimdiye kadar hep normal çıktı. Prolaktin 23lü bir şey. Doktor ilaçlık bir şey yok dedi ama belki gideceğim doktor ilaç verir
Allah hayirlisi ile nasip etsin size bagislasin batina az kaldi demi nasil hissediyorsunbizdede öyle canım benimde ilk kaybettiğimm kızdı eşim onu gömdü çok etkilendi oda hep kız istiyor.
Senin kaç çıktı? Zaten kaçış yok alttan bakıyorlaraaa cok iyimis. benim prolaktin de yuksek cikti ya. testere disli iyi gelir umarim :) kist alttan muayenede varsa net görünür canim. bence gitmisken baktir derim
anaam kız sen daha yeni gelinsin .dur sakın panik yapma benim komşum hiç sorunsuz 13 yıl sonra çocuk sahibi oldu düşün hiçbirşeyi yoktu Allah öyle nasip etti şükür.sende hiç dşünme eminim en yakın zamanda hayırlı haberini alırsinDaha yeni sayilir bir yila yakin oldu :) belki doktor lar bir yıla kadar normal olmamasi diyor ya bende bir yildan sonra olmazsa stres yaparim belki Allah korusun
Allah razi olsunn tekrar nasip olsun hayirlisi ile size bağışlasın Rabbim. Ilac gibi gelsin size inşallahBen her zaman üzgünüm canım bir yanım yok yazdıgın üzmedi beni hakkın geçmedi yazdıgın mesajın çok içten geldi bana o yüzden dua etmek istedim sana
kuzum benim bat 8 şubat daha 12 gün var yani 25inde çatladı bu hafta bir çıksın cumaya kadar yolu var ovulasyon testleeriine başlıcam belki bir tiyo verir diyeAllah hayirlisi ile nasip etsin size bagislasin batina az kaldi demi nasil hissediyorsun
Benim kızım 1 gün morgda kaldı eşim soguk bedeniyle 1 saatlik yolu kızımı kucagında taşıdı çok zor günler geçirdik evimde birsürü eşya var hepsi pembe bizde çok kız istiyoruz inşallah rabm herkeze nasip eder hayırlı saglıklı olsunda cinsiyet farketmez ama gönlümüz hep kızbizdede öyle canım benimde ilk kaybettiğimm kızdı eşim onu gömdü çok etkilendi oda hep kız istiyor.
İnşaAlllahhhhh vardr cnm :)inşallah canım birkaç gune anlıcam artık. yıne uyuyakalmısım erkenden. normalde cok gec uyurum bu da cokk umutlandırıyor benı
net sayiyi hatirlamiyorum. üst sınırın biraz üstündeydi. ben o kadar çok orayla ilgili sorun yaşadım ki bana da muayene yapmayinca garip geliyor bosa gecmis gibi geliyorSenin kaç çıktı? Zaten kaçış yok alttan bakıyorlaryerin dibine giriyorum. O yüzden bayan doktor bulana kadar gitmiyorum
yaşadığın çok zor bir durum allah yardımcın olsun ama bu süreçte geriye bakmaman lazım ne yazık ki stres engelliyor herşeyi olacağına bırak. Rabbim nasıp ettikten sonra ilişki olmasa bile nasibinde varsa olacaktır. biz işi daha zor hale sokuyoruz. böyle ilgi alanını değiştir kurslara git ne biliyim kafayı değiştir bak inanki olacak allah’ın izniyleBugun eltim ve kayınvalidem bana oturmaya gelmişlerdi eltimle beraber hamileydik 3 ay vardı aramızda benim kızım melek oldu onun oglu oldu yaşıyo allah bagışlasın çok tatlı eltim sürekli amcası al sev amcası bugun bunu dedi bugun şunu yaptı böyle yapabiliyo yok dişi çıktı yengesi seni çok seviyo falan kayınvalidemde siz ne zaman yapıcaksınz doktorun söylediklerini boşverin bizim zamanımzda doktormu vardı bir ton laf yaptılar başım agrıyo eger rabbim nasip ederde hamile kalırsam 3 ayıllık onlara hamile oldugumu söyliycem eşimede söyledim en son senin ailen duyucak diye oda olanları görüyo kızım yaşasaydı 27 şubat 1 yaşında olucaktı halimide görüyolar eskisi gi degilim gülüşlem bile yarım kimse beni anlamıyoen büyük destekcim eşim ve ailem ben zaten kızımı çok özledim uzakta ziyaretede gidemiyorum
İste bu rahatlik ondan bende yeni evli arkadaslara bakip şaşırıyorum niye bu elem diye cunku esimle daha cocuk gibiyiz buyuyoruz beraber . Cocugumuz da bizle büyür olursa diyoruz. Burayi takip etme amacım bir seyler ogrenmek onceden de takip ediyordum da uyelik gibi olmuyor bide sizi tanidim cok sevindim acikcasianaam kız sen daha yeni gelinsin .dur sakın panik yapma benim komşum hiç sorunsuz 13 yıl sonra çocuk sahibi oldu düşün hiçbirşeyi yoktu Allah öyle nasip etti şükür.sende hiç dşünme eminim en yakın zamanda hayırlı haberini alırsin
aynen canım çok üzüldüm kaç aylıktı veya yaşındamıydı acını hatırlatmak istemem hakkını hela et bende benzer durumları yaşadım o yüzden soruyorumBenim kızım 1 gün morgda kaldı eşim soguk bedeniyle 1 saatlik yolu kızımı kucagında taşıdı çok zor günler geçirdik evimde birsürü eşya var hepsi pembe bizde çok kız istiyoruz inşallah rabm herkeze nasip eder hayırlı saglıklı olsunda cinsiyet farketmez ama gönlümüz hep kız
Korunuyorz doktorum bir türlü izin vermiyor izin verse kendimi daha iyi hissedicem çalışıyordum muhasebeciyim işten çıktım çok stresli bir işim var şimdi evde örgü yapıyorumyaşadığın çok zor bir durum allah yardımcın olsun ama bu süreçte geriye bakmaman lazım ne yazık ki stres engelliyor herşeyi olacağına bırak. Rabbim nasıp ettikten sonra ilişki olmasa bile nasibinde varsa olacaktır. biz işi daha zor hale sokuyoruz. böyle ilgi alanını değiştir kurslara git ne biliyim kafayı değiştir bak inanki olacak allah’ın izniyle
Aynen yaaa. Yeter artik biktim doğum kontrol haplarındannet sayiyi hatirlamiyorum. üst sınırın biraz üstündeydi. ben o kadar çok orayla ilgili sorun yaşadım ki bana da muayene yapmayinca garip geliyor bosa gecmis gibi geliyor
Aynen insan zevk alıyor yaparken ya testleri bide düşün koyulasiyor ne adrenalin demiikuzum benim bat 8 şubat daha 12 gün var yani 25inde çatladı bu hafta bir çıksın cumaya kadar yolu var ovulasyon testleeriine başlıcam belki bir tiyo verir diye
38+3 de sezeryanla dogum yaptım bebegim diyafram henrisydi 1 hafta yaşadı sadece sizin bebeginize ne olduaynen canım çok üzüldüm kaç aylıktı veya yaşındamıydı acını hatırlatmak istemem hakkını hela et bende benzer durumları yaşadım o yüzden soruyorum
bana bikere doktor hap vereyim dedi. ben de artık katlanamiyorum baska tedaviye gecelim demiştim.Aynen yaaa. Yeter artik biktim doğum kontrol haplarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?