Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muhasebeciyim demen zaten agir bir stres kokuyor bende oyleyim bide smmm stajyeriyim ara verdim tekrar başladım ama gitmiyorum cikmakla en iyisini yapmışsın

bende sevindim canım gerçekten seni tanıdıma .aslında geç olması bir bakımdan iyi biliyormusun ben kendimi tanıyamadan hatta ayıptır söylemesi nasıl hamile kalınır bilmeden hamile kaldım ilk ayımda .evlendimde 5 ay hiç adet olmadım .daha sonra kötü sonuçlandı .borçlar tanıma evreleri depresyon bi anda patlak verdi neler yapmadım aklın durar.şimdiki aklım olsa bi kaç yıl sonra düşünürdüm .o yüzden senin gibi çiftlere imreniyorum.hiç dertlenme ne olur zamanı gelince olucak inan bana

Muhasebeciyim demen zaten agir bir stres kokuyor bende oyleyim bide smmm stajyeriyim ara verdim tekrar başladım ama gitmiyorum cikmakla en iyisini yapmışsın
Aşırı zor bir meslek mali müşavirimizde kafayı sıyırmış durumda o yüzden çekilecek çile degildi iyi ki de çıkmışım diyorum sizde iyi yapmışsınız ama helal olsun stajyerlige kadar gelmişsiniz

tamam dedi. hsg tarihi verdi. hsg cekildim. işte haftaya yine gidicem. eğer kist için yine hormon teklif ederse yine reddedicem. hormon mahvediyo beni. onun yerine başka plan düşünür doktor. ya laparoskopi ya aşılama biseyler söyler

Tüplerinde tıkanıklık mı çıktı ki laparoskopi yapar diyorsun

tüpler iyi çıktı çok şükür. yok kisti almak için. ya da başka bişey planlar. ilaç almak dışında önerilere açığım
15 gün düzenli soğan kürü yap kist falan kalmıyor. Evlenmeden önce çıktı bende soğan kürü yaptım ilaç içmedim kist falan kalmamıştı

Kızlar benim yarın transferim var bu 3. Tüp tedavim ve yumurtam tek bir tanesi döllenmiş dua edermisiniz?tefriciye dağıtıyorum almakisteyen yazarsa çok sevinirim

Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın dualarımız seninle Allahım seni bebiş haberiyle sevindirsin.

Çoooook erken yapmışsın canım. Adet geçmeden yapılmaması lazım ama dayanamıyoruz haklısın sende. Kanda bile adete 3 gün kala çıkıyor ki o da belki. Herkesin bir değil kiminin çok erken kiminin çok geç belli ediyor ne zaman döllenmişse bebecik artık. İnşallah pozitif sonuçlar alırsın canım benim.

Of ayıp edicem belki ama bu misafirlerde nedense geldiklerinde hep zamanlama mükemmel olur. Bütün planlar suya düşer te allaam ya. Şimdi sipoşlar 3-5 gün arası yaşıyor bunu düşünürsek şansın olabilir kuzum Allah’ın işi belli olmaz niyetini bozma. En kötü iyi depo yaptınız öyle düşün önümüzdeki ay bombastik şekilde yakalarsın sipoşları inşallah

Yok canım eşimin görmesini istemiyorum hep hayalim var hamile olduğunu öğrenirsem eşime sürpriz yaparak söylemek istiyorum. Birde kan testi yaptırayım ki kesinleşsin. Pazartesi gününe kadar sabredeceğim.

Ayyy inanır mısın bende testte gördüğümde sölemeyim net olsun kan yaptırayım öyle sölerim falan diye düşünüyordum. En son bat günüm gebelik testi yerine ov. Testi yaptığımda çift çizgiyi gördüm ya kendimi tutamadığımı çok net anladım. Basbas bağırdım ortalık ayağa kalktı gözyaşları tepinmeler pek beceremiyomuşum yani o işleri.

İnşallaaaahh sağlıklı güzeller güzeli bir kızın olur canım benim. Hayalleriniz gerçek olacak inanıyorum canı gönülden. Bende bir sürü şey geçiriyorum aklımdan sanırım bu ay doktora gideceğim sende benle gel deyip ultrasonda gözlerinle görmesini istiyorum. Tanışsınlar nazlı bebeyle offf düşünmesi bile ne heyecan veriyor deil mi Allah tez vakit yaşatsın bize inşallaaaaah

Olur oluurr subat ayi icin umutlarim var hele de senden ama stres yook bak. Ozellikle bata dogru hic olmasin bebegini de etkilemesin:)

Oyyy bebeğini dedin ya kalbim çarptı yemin ederim ne güzel dedin öyle. İnşallah kuzum o umutlar boşa çıkmaz Şubat hepimizin ayı olsun. Sağol öyle düşündüğün için binlerce kere...

Allah yar ve yardımcın olsun canım. Alan Allah daha sağlıklı daha hayırlı bir bebekte verecektir inan bana, öldürmeyen acı güçlendiriyor sen yoluna güçlü bir şekilde devam et engeller çıkmasın önüne. Abuk subuk konuşan insanların verdiği üzüntü gibi hayal kırıklığı gibi. Yaşadıklarını senden daha iyi anlamayan o boş insanlar konuştukça kulaklarını kapa en sevdiğin şarkıyı söyle içinden. Sen üzülürsen hem ailen üzülür hemde melek kızın. Kendine yeni güzel bir sayfa açacağın, tüm acılarını unutacağın bir yıl olsun senin için. Çok şükür gebe kalabiliyorsan yine kalırsın hiç dert etme geç olsun güç olmasın canım benim. Güzel haberlerini duyacağız inşallah. Oyy öpesim geldi yanağından öptümm :)

Canım nerede ikamet ediyorsun ? Önerim olabilir fiyatlar değişiyor. Bazı devlet hastaneleri de çekiyor ama çok bekleniyor lab.da pahalı açıkçası 100-150 arasında ama biz zor bela 50 tl ye bulduk bir yer.

sende iyi ki varsın cnm burda herkes birbirinin destekçisi

38+3 de sezeryanla dogum yaptım bebegim diyafram henrisydi 1 hafta yaşadı sadece sizin bebeginize ne oldu
canım başın sağolsun gerçekten çok zor bir durum biraz anlayabiliyorum .benim rahim ağzı yetmezliğinden 21 22 18 haftalık bebeklerimi kaybettim o arada 33 haftalık çocuğumu yaşatabildik ciğer geliştiriciyle.ama diğerlerini mezarlığa gömdü eşim her seferinde aynı acıyla.cinsel organlarının belirme tırnaklarının çıkacağı yerde perdeler oluşmuş vaziyette o gömdü. tabi süt sıtmaları depresyon krizler zor atlattım bende.ama sizin ki daha acı Allah yüzünü göstermiş bi kere o tarif bile edilemez .ALLAHIM BİR DAHA YAŞATMASIN GERÇEKTEN SİZLERE.inş kalbinizden geçen gibi kız olur sağlıklı dünyaya gelir. bize zor ama cennette meleklerimiz bizi bekliyor tüm kalbimle inanıyorum.

15 gün düzenli soğan kürü yap kist falan kalmıyor. Evlenmeden önce çıktı bende soğan kürü yaptım ilaç içmedim kist falan kalmamıştı
canim bendeki dermoid kist olma ihtimali var. daha mr çekilmedi ama doktor olabilir dedi. dermoid olanda geçer mi ki. gerçi denemekten zarar çıkmaz. adetle birlikte deniyim doğru diyon

seymaka ayy canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim mesajın çok içten geldi allah razı olsun seninde gönlüne göre versin. Rabbim yüzün gülsün göbüşün dolsun inşallah tavsiyelerinide dikkate alıcam çok sagol

canim bendeki dermoid kist olma ihtimali var. daha mr çekilmedi ama doktor olabilir dedi. dermoid olanda geçer mi ki. gerçi denemekten zarar çıkmaz. adetle birlikte deniyim doğru diyon
Dermoid ne bilmiyorum canim ama adetin bittikten 3 gun sonra basla 15 gun boyunca sabah aksam ac karnina iciyorsun. Aksatmadan yap ki işe yarasin. Rahmi temizliyor

Ozellikle 1.sayfaya bakip adinizi aradim @Efe2014 duamdasiniz..

Kizlar yeni bir soruyla geldim. Ovu testinin Pik olmasi T'nin C kadar kipkirmizi olmasi mi yoksa Tnin olabildigince kizarmasi mi? Benim 2 aydir 14.gun koyu oluyor gibi ama hic C kadar kipkirmizi olmadi

Okurken içim sızladı rabbim size peygamber sabrı versin çok zor yaşananlar gidenler kolay degil bize şükretmek sabretmek düşer rabbim bizden çok sevdi aldı yanına meleklerimizi bu dünyada doyamadk rabbim öbür dünyada onlara annelik yapmayı nasip etsin inşallah onlar cenneteler oyun oynuyolar bize şefaatçi olucaklar inşallah
Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın kimsenin kucagını boş bırakmasın(AMİN)

A AsyaaAyazz bilmiyorum canom da bence hamile gibisin sen yaa öyle hissediyorum
Vallaha ben de öyle hissediyorum. Bu ay çok ısrarcı oldum bu konuda. Inşallah sonuç da doğru olur. Inanır misin 1 haftalık diyorum kendime bir de pazartesi de varsa eğer bebek 20li 30lu bir şey çıkar diyorum. Ya bebek ya da kist var hayırlısı bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…