- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
amin canım yinede şükrediyoruz yinede umut ediyoruz hayat devam ediyor işteOkurken içim sızladı rabbim size peygamber sabrı versin çok zor yaşananlar gidenler kolay degil bize şükretmek sabretmek düşer rabbim bizden çok sevdi aldı yanına meleklerimizi bu dünyada doyamadk rabbim öbür dünyada onlara annelik yapmayı nasip etsin inşallah onlar cenneteler oyun oynuyolar bize şefaatçi olucaklar inşallah
Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın kimsenin kucagını boş bırakmasın(AMİN)
peki icerken bebek de denersem sıkıntı oluyo mu pekiDermoid ne bilmiyorum canim ama adetin bittikten 3 gun sonra basla 15 gun boyunca sabah aksam ac karnina iciyorsun. Aksatmadan yap ki işe yarasin. Rahmi temizliyor
amin canım rabbim herkese nasip etsin yüce Allahım hiç kimsenin kucağını boş koymasınN nalyecetemtahin allahım evladınızı size bağışlasın saglıklı,mutlu,huzurlu,imanlı kuranlı uzun ömürler versin.
İnşallah canım rabbim görüyor bizi hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Bizimki de senin zamanin doldu suyun isindi diyor bu zamanlarimda . canim Allah emeginizi bosa vermesin insallah hayirla gelir
Gebe kalmaya yardımcı. Genelde 2.ayda kalan çok. Ilk ayda rahmi temizliyor ikinci ay ve sonrasında bebiş geliyor. Ibrahim saraçoğlu daha güzel ve ayrıntılı anlatıyor canımpeki icerken bebek de denersem sıkıntı oluyo mu peki
Kist değildir ya kist te olsa adet olman gerkirdi bence canım sen hamilesin şuan susam kadar bebeğin ondan nazlı testlerde çıkmadı hamilesin ya hamilesin rabbim boşa çıkarmasın inş bu dilekleri belirtiler var diyon pskolojikmanda bir insanın göğüsleri kararmaz heralde :))Vallaha ben de öyle hissediyorum. Bu ay çok ısrarcı oldum bu konuda. Inşallah sonuç da doğru olur. Inanır misin 1 haftalık diyorum kendime bir depazartesi de varsa eğer bebek 20li 30lu bir şey çıkar diyorum. Ya bebek ya da kist var hayırlısı bakalım :))
Anladım canım çok sağol benimki başka. Galiba ayaklarımı üşüttüğüm zaman vajina kısmına ağrılar giriyor benim yada bazen ağır geçiyor adet dönemi o zaman oluyor. İnşallah senin bebiş çıkar yerleşiyordur canımhayır canım oraya degıl yanı nasıl tarıf edıcem ki. içime bildiğin orta karından rahım ıcıne dogru. rahim vajına gırısınden bıraz yukarıdadır canım. resım yukluyorum rahım yazan yere gırıyor ıste solda tüpte agrı oldu bııkı gun sora rahımde o bahsettgm sızılar oldu dungeceden berı
Göğüslerim çok kara değil hafif. Damarlar belirgin ve büyük eskisine göre. Akıntım hiç olmaz normalde ama arttı akıntı. 2 kez baş dönmesi yaşadım hafif. Bileğimi görsen yemyeşil damarlar. Elimin üstü ve işaret parmaklarımda da var. Korkmaya başladım artık. Umarım kötü bir şeyim yoktur da bebektir . Tek duam buKist değildir ya kist te olsa adet olman gerkirdi bence canım sen hamilesin şuan susam kadar bebeğin ondan nazlı testlerde çıkmadı hamilesin ya hamilesin rabbim boşa çıkarmasın inş bu dilekleri belirtiler var diyon pskolojikmanda bir insanın göğüsleri kararmaz heralde :))
anladım canim. bakayim ben ona teşekkür ederim :)Gebe kalmaya yardımcı. Genelde 2.ayda kalan çok. Ilk ayda rahmi temizliyor ikinci ay ve sonrasında bebiş geliyor. Ibrahim saraçoğlu daha güzel ve ayrıntılı anlatıyor canım
İnşallah canım ya insan bazen umutsuzluğa,kapılıyor üst üste böyle aksilikler olunca ama rabbim zamanını yazmıştır Allah hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallahCanım daha batina var baya once su olumsuzluğu kafadan at cunku Rabbim ol derse tek iliskiyle oluyor yani yeter ki nasipte olsun sen iyi hissediyorsan vardir simdiden uzme kendiniii
Göğüslerim çok kara değil hafif. Damarlar belirgin ve büyük eskisine göre. Akıntım hiç olmaz normalde ama arttı akıntı. 2 kez baş dönmesi yaşadım hafif. Bileğimi görsen yemyeşil damarlar. Elimin üstü ve işaret parmaklarımda da var. Korkmaya başladım artık. Umarım kötü bir şeyim yoktur da bebektir . Tek duam bu
Prolaktinin hala yüksekse canım testere dişli aslan pençesini de yapabilirsin o düşürüyormuş. Adet olsam bir ondan yapacaktım ben de. Emin olmadan da kullanamıyorum bir şey. 1 ay her gün sabah akşam testere dişli aslan pençesini yapıyorsun. 1 aydan sonra ara verip 15 gün soğan kürü yapıyorsunanladım canim. bakayim ben ona teşekkür ederim :)
Inşallah canım benim. Pazartesi kan verecem. Umarım güzel haber alırım. Desteğin için çok teşekkür ederimİnş. Canım
Stres yapma olumlu düşün rabbim gönlüne göre versin inş..
Başka bir şey çıkcagını düşünmüyorum nedense içime öyle doğuyor...
seymaka ayy canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim mesajın çok içten geldi allah razı olsun seninde gönlüne göre versin. Rabbim yüzün gülsün göbüşün dolsun inşallah tavsiyelerinide dikkate alıcam çok sagol
seymaka inşallah canım B benim haklısın tam da gelecek zamanını buldu misafirler bu pikten hiç bir umudum yok Allahım biliyorya inşallah geçen ay gibi umarım tekrar yumurtlarım o zaman o sipocanlar elimden asla kurtulamıyacaklar
Allah sabir versin gercekten kolay bir durum degil. Cennette melegin canım emin ellerde Allah kardeslerini en guzel zamanda size nasip etsin bagislasin insallah. Insanlar hakkinda da yorum yapmak istemiyorum sadece Allah gözlerini acsin da sizin caninizi acitmaktan vazgecsinlerBugun eltim ve kayınvalidem bana oturmaya gelmişlerdi eltimle beraber hamileydik 3 ay vardı aramızda benim kızım melek oldu onun oglu oldu yaşıyo allah bagışlasın çok tatlı eltim sürekli amcası al sev amcası bugun bunu dedi bugun şunu yaptı böyle yapabiliyo yok dişi çıktı yengesi seni çok seviyo falan kayınvalidemde siz ne zaman yapıcaksınz doktorun söylediklerini boşverin bizim zamanımzda doktormu vardı bir ton laf yaptılar başım agrıyo eger rabbim nasip ederde hamile kalırsam 3 ayıllık onlara hamile oldugumu söyliycem eşimede söyledim en son senin ailen duyucak diye oda olanları görüyo kızım yaşasaydı 27 şubat 1 yaşında olucaktı halimide görüyolar eskisi gi degilim gülüşlem bile yarım kimse beni anlamıyoen büyük destekcim eşim ve ailem ben zaten kızımı çok özledim uzakta ziyaretede gidemiyorum
Aynen bizimde borclar var ev eşyasıni biz aldik annemler yapacagi herseyi yapti da erkek tarafinin alacagi herşeyi esim aldi benim son maas bile borca gitti ama hic sorun etmedim cok sukur isi var ya olmasaydi beni tek sıkıntıya koyan annemin hastalanmasi yoksa cok sukur dunyevi dertler geçiyorbende sevindim canım gerçekten seni tanıdıma .aslında geç olması bir bakımdan iyi biliyormusun ben kendimi tanıyamadan hatta ayıptır söylemesi nasıl hamile kalınır bilmeden hamile kaldım ilk ayımda .evlendimde 5 ay hiç adet olmadım .daha sonra kötü sonuçlandı .borçlar tanıma evreleri depresyon bi anda patlak verdi neler yapmadım aklın durar.şimdiki aklım olsa bi kaç yıl sonra düşünürdüm .o yüzden senin gibi çiftlere imreniyorum.hiç dertlenme ne olur zamanı gelince olucak inan bana
Tesekkur ederim .Bide girdigim donemde benle beraber bir kisi kazanmisti bulunduğum ilde o yuzden tanıyorlar is bulunabilir ama suan ilcedeyim esimde istemiyor gidip geleyim ben calisinca sanki dunyayi ben kurtaracam gibi(!) çalışıyorum oda saçma buluyor bende sorun olmasin diye naylon staj yapiyorum mecburenAşırı zor bir meslek mali müşavirimizde kafayı sıyırmış durumda o yüzden çekilecek çile degildi iyi ki de çıkmışım diyorum sizde iyi yapmışsınız ama helal olsun stajyerlige kadar gelmişsiniz
olumsuz dusunme canım.belkı ıkımızınde buyuzden oluyordur hamiişizdir. inşalah sen de oylesındır canımAnladım canım çok sağol benimki başka. Galiba ayaklarımı üşüttüğüm zaman vajina kısmına ağrılar giriyor benim yada bazen ağır geçiyor adet dönemi o zaman oluyor. İnşallah senin bebiş çıkar yerleşiyordur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?