Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım yinede şükrediyoruz yinede umut ediyoruz hayat devam ediyor işte

peki icerken bebek de denersem sıkıntı oluyo mu peki
Gebe kalmaya yardımcı. Genelde 2.ayda kalan çok. Ilk ayda rahmi temizliyor ikinci ay ve sonrasında bebiş geliyor. Ibrahim saraçoğlu daha güzel ve ayrıntılı anlatıyor canım

Kist değildir ya kist te olsa adet olman gerkirdi bence canım sen hamilesin şuan susam kadar bebeğin ondan nazlı testlerde çıkmadı hamilesin ya hamilesin rabbim boşa çıkarmasın inş bu dilekleri belirtiler var diyon pskolojikmanda bir insanın göğüsleri kararmaz heralde :))

Anladım canım çok sağol benimki başka. Galiba ayaklarımı üşüttüğüm zaman vajina kısmına ağrılar giriyor benim yada bazen ağır geçiyor adet dönemi o zaman oluyor. İnşallah senin bebiş çıkar yerleşiyordur canım

Göğüslerim çok kara değil hafif. Damarlar belirgin ve büyük eskisine göre. Akıntım hiç olmaz normalde ama arttı akıntı. 2 kez baş dönmesi yaşadım hafif. Bileğimi görsen yemyeşil damarlar. Elimin üstü ve işaret parmaklarımda da var. Korkmaya başladım artık. Umarım kötü bir şeyim yoktur da bebektir . Tek duam bu

Canım daha batina var baya once su olumsuzluğu kafadan at cunku Rabbim ol derse tek iliskiyle oluyor yani yeter ki nasipte olsun sen iyi hissediyorsan vardir simdiden uzme kendiniii
İnşallah canım ya insan bazen umutsuzluğa,kapılıyor üst üste böyle aksilikler olunca ama rabbim zamanını yazmıştır Allah hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah

İnş. Canım
Stres yapma olumlu düşün rabbim gönlüne göre versin inş..
Başka bir şey çıkcagını düşünmüyorum nedense içime öyle doğuyor...

anladım canim. bakayim ben ona teşekkür ederim :)
Prolaktinin hala yüksekse canım testere dişli aslan pençesini de yapabilirsin o düşürüyormuş. Adet olsam bir ondan yapacaktım ben de. Emin olmadan da kullanamıyorum bir şey. 1 ay her gün sabah akşam testere dişli aslan pençesini yapıyorsun. 1 aydan sonra ara verip 15 gün soğan kürü yapıyorsun

İnş. Canım
Stres yapma olumlu düşün rabbim gönlüne göre versin inş..
Başka bir şey çıkcagını düşünmüyorum nedense içime öyle doğuyor...
Inşallah canım benim. Pazartesi kan verecem. Umarım güzel haber alırım. Desteğin için çok teşekkür ederim

Rica ederim canım benim bende iyi dileklerin için çokçok teşekkür ederim. Eşlerimiz işin içinde olsada bu süreçte en çok ipi biz göğüslüyoruz oyüzden moralini yüksek tut gör bak Allah nasılda yüzünü güldürecek sen boşver elalemi düşünme Dualarım seninle!

seymaka inşallah canım B benim haklısın tam da gelecek zamanını buldu misafirler bu pikten hiç bir umudum yok Allahım biliyorya inşallah geçen ay gibi umarım tekrar yumurtlarım o zaman o sipocanlar elimden asla kurtulamıyacaklar

Kesinlikle öylee hiiç kaçarı yok sen zamanını kafadan bi hesapla o gün ne telefonları aç ne kapıyı

Allah sabir versin gercekten kolay bir durum degil. Cennette melegin canım emin ellerde Allah kardeslerini en guzel zamanda size nasip etsin bagislasin insallah. Insanlar hakkinda da yorum yapmak istemiyorum sadece Allah gözlerini acsin da sizin caninizi acitmaktan vazgecsinler

Aynen bizimde borclar var ev eşyasıni biz aldik annemler yapacagi herseyi yapti da erkek tarafinin alacagi herşeyi esim aldi benim son maas bile borca gitti ama hic sorun etmedim cok sukur isi var ya olmasaydi beni tek sıkıntıya koyan annemin hastalanmasi yoksa cok sukur dunyevi dertler geçiyor

Tesekkur ederim .Bide girdigim donemde benle beraber bir kisi kazanmisti bulunduğum ilde o yuzden tanıyorlar is bulunabilir ama suan ilcedeyim esimde istemiyor gidip geleyim ben calisinca sanki dunyayi ben kurtaracam gibi(!) çalışıyorum oda saçma buluyor bende sorun olmasin diye naylon staj yapiyorum mecburen

olumsuz dusunme canım.belkı ıkımızınde buyuzden oluyordur hamiişizdir. inşalah sen de oylesındır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…