Amin canim aminİnşallah canım ya insan bazen umutsuzluğa,kapılıyor üst üste böyle aksilikler olunca ama rabbim zamanını yazmıştır Allah hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah
Hosgeldin. Madem catlamiyor tedaviye baslayalim demediler mi çatlatma igneleri var canimmerhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza:) 1.buçuk aydır isitoyruz ama olmuyor adetlerim düzensizdir 3 şubatta olmam gerekiyor.. doktorlar yumurtalıklarımın çatlamadığını söyledi bu konuda bilgisi olan var mı yardım edin lütfen
hayır henüz vermediler hormon testi istedileer onu yaptırdım geçen ay ona göre tedaviye başlarız dedi doktorHosgeldin. Madem catlamiyor tedaviye baslayalim demediler mi çatlatma igneleri var canim
Gorsel var mi canim elindeOzellikle 1.sayfaya bakip adinizi aradim @Efe2014 duamdasiniz..
Kizlar yeni bir soruyla geldim. Ovu testinin Pik olmasi T'nin C kadar kipkirmizi olmasi mi yoksa Tnin olabildigince kizarmasi mi? Benim 2 aydir 14.gun koyu oluyor gibi ama hic C kadar kipkirmizi olmadi
Peki hormon testleri nasil cikti .hayır henüz vermediler hormon testi istedileer onu yaptırdım geçen ay ona göre tedaviye başlarız dedi doktor
E2 23 FSH 7,21 LH 2,91 PROLAKTİN 10,78 TSH 2,74 ANTİMULLER HORMON 1,82 böyle canımPeki hormon testleri nasil cikti .
Catlamamasi buyuk sorun değil canim igneyle hallediliyor sıkma canını
Öyle olcak valla kapıyada asıcam artık rahatsız etmeyin içeride çalışma var iyice delirttiler beniKesinlikle öylee hiiç kaçarı yoksen zamanını kafadan bi hesapla o gün ne telefonları aç ne kapıyı
merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza:) 1.buçuk aydır isitoyruz ama olmuyor adetlerim düzensizdir 3 şubatta olmam gerekiyor.. doktorlar yumurtalıklarımın çatlamadığını söyledi bu konuda bilgisi olan var mı yardım edin lütfen
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Ben biraz saldım bakalım. Takip yok, gelişi güzel takılıcam. Bugün 5.günüm ben daha yeni aslan pençesi aldım. Kahvaltıdan sonra denicem bakalım içebilir miyim.. Midem çok hassas, gastrit var, reflü var.. Defalarca tedavi edildi, tekrar oluşuyor.. Stres tetikliyor işteYarını bi atlatayım dedim en azından :)
Sabahta kan verecem.
Sen nasılsın?Başladı mı hazırlıklar? :)
Allah geciktirdiyse mutlaka güzelleştirmiştir canım. Dünya güzeli bir kızınız olur inşallah.. anne ve babasını daima gururlandıracak hayırlı bir evlat.. gönülden dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah..Benimde oyle hayallerim var hani nasil söylesem patik mi alsam yada ovulasyon testlerini dizsem yere en sona da gebelik testi vs aklimdan geciyor. Yada testlerle hayal ettigimiz ismini mi yazsam diye . esim butun sifrelerini hemen hemen kızımızın adi yapmis. İci gidiyor kiz çocuğu görünce. Bazen bizim bebegimiz olmayacak mı acaba diyor. Onun sıkıntısı bebek degil hayali kızımizin olmasi. Esim 10 yil bekledi bir araya gelmeyi olmadi bir sekilde o zaman bile hayal etmis tek hayalim onla olmak ondan kızım olması diye ... Gozlerim doldu yazarken ne duygusaliz yaaa
Aminn Ablam hayirlisi ile butun isteyenlere nasip etsin esti öyle yaziverdim guzel dileklerin icin cok tesekkurlerAllah geciktirdiyse mutlaka güzelleştirmiştir canım. Dünya güzeli bir kızınız olur inşallah.. anne ve babasını daima gururlandıracak hayırlı bir evlat.. gönülden dua ediyorum Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
Canım doktor ne dedi iyi gibi duruyor aslındaE2 23 FSH 7,21 LH 2,91 PROLAKTİN 10,78 TSH 2,74 ANTİMULLER HORMON 1,82 böyle canım
bende senin gibi ilaç kullanmak istemedim incir + havuç kürü yapdım. ilk defa çatlama belirtisi olan o şeffaf akıntıyı gördüm kürden sonra...Canım son gittiğim doktor yumurtlama takibinde benimde çtlamadığını söyledi boşa kürek çekmişiz yaniama ilaçlarla çok devam etmek istemedim kürlere yöneldim gerçi yine sonuç alamadım progesteron testi yaptıracağım yumurtam çatladımı çatlamadı mı görmek için. Seninde test değerlerin güzel görünüyor bilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olur. Mesela benim prolaktinim 30-40 arasında oyüzden artık önlem alıp doktora gidicem sonuç alamazsam.
Klomen vs kullandınmı çatlatma iğnesi falan
sadece iyi göründüğünü söylediCanım doktor ne dedi iyi gibi duruyor aslında
Cnmm esimin ablasiyla yengsi ayni durumu yasadilar gorumcemin kizi yasiyr suan 3 yasinda yebgesininki vefat etti oglu.simdi ayni durumda ve yengesi ablasinin cocugunu gormek istemiyr.yani kopardi bide baglari kotu oluyr diye.cok zor bir durum Rabbim yardimcin olsn ve kimseye yasatmasin insallah.sabirli ol cnm sabirli ol ki kizin tekrar gelsij sana insallahBugun eltim ve kayınvalidem bana oturmaya gelmişlerdi eltimle beraber hamileydik 3 ay vardı aramızda benim kızım melek oldu onun oglu oldu yaşıyo allah bagışlasın çok tatlı eltim sürekli amcası al sev amcası bugun bunu dedi bugun şunu yaptı böyle yapabiliyo yok dişi çıktı yengesi seni çok seviyo falan kayınvalidemde siz ne zaman yapıcaksınz doktorun söylediklerini boşverin bizim zamanımzda doktormu vardı bir ton laf yaptılar başım agrıyo eger rabbim nasip ederde hamile kalırsam 3 ayıllık onlara hamile oldugumu söyliycem eşimede söyledim en son senin ailen duyucak diye oda olanları görüyo kızım yaşasaydı 27 şubat 1 yaşında olucaktı halimide görüyolar eskisi gi degilim gülüşlem bile yarım kimse beni anlamıyoen büyük destekcim eşim ve ailem ben zaten kızımı çok özledim uzakta ziyaretede gidemiyorum
Olacaksa olur sıkma canını. Sana şöyle diyim ben kızıma hamile kaldığım ay sadece adet sonraki ilk gün korunmamıştık :) ihtimalin düşük olduğu gün oldu.İnşallah canım ya insan bazen umutsuzluğa,kapılıyor üst üste böyle aksilikler olunca ama rabbim zamanını yazmıştır Allah hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım. Ben biraz saldım bakalım. Takip yok, gelişi güzel takılıcam. Bugün 5.günüm ben daha yeni aslan pençesi aldım. Kahvaltıdan sonra denicem bakalım içebilir miyim.. Midem çok hassas, gastrit var, reflü var.. Defalarca tedavi edildi, tekrar oluşuyor.. Stres tetikliyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?