Cok ciddi fark olmadigi surece ilac vs yazmiyorlar canım . ama sen sürecini takip ettir iyi bir doktorlasadece iyi göründüğünü söyledi
Amiin senin yavrulari da size bagislasinnn insallahsezson Allah gönlünüze göre versin inşallah❤ gülümsedim paylasımını okurken❤ sağlıkla hayırlısıyla cok bekletmeden gelsin kücük prenses❤
iyi bir doktor bulamadım maalesef ben muş ta oturuyorum tayin sebebiyle annemgil ankarada. Ankara ya gelip gittikçe kendi doktoruma gidebiliyorum. oda henüz bi tedaviye başlamadıCok ciddi fark olmadigi surece ilac vs yazmiyorlar canım . ama sen sürecini takip ettir iyi bir doktorla
hayırdır canım annennin nesi var merak ettimAynen bizimde borclar var ev eşyasıni biz aldik annemler yapacagi herseyi yapti da erkek tarafinin alacagi herşeyi esim aldi benim son maas bile borca gitti ama hic sorun etmedim cok sukur isi var ya olmasaydi beni tek sıkıntıya koyan annemin hastalanmasi yoksa cok sukur dunyevi dertler geçiyor
amin canım Allah düşmanıma dahi vermesin .sen nasılsın ikinci betayı verdinmi canımEzmu0810 N nalyecetemtahin
Kızlar her seferinde ilkmis gibi okudum sizin paylasimlarinizi..
Hep oyle okuyorum yazdiklarinizi ve ayni seyi hissediyorum..
Allah hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin bebişlerinizi❤
Yaşadıklarınızın mükafatı çok çok güzel olsun inşallah❤
Cnm 6 gun kala cikanlari duydum ama 8 fazla geldi bana yaaGünaydın kızlar, ben direkt kan testi yaptırcam çünkü MR'a girmem gerekiyor. Bata 8 gün var çıkar mı
Gorsel var mi canim elinde
İnşallah canım söylediğin gibi olur insan böyle olunca umutsuzluga kapılıyor adetten sonra 11 gün ama biz hiç mik mik yapamadıkOlacaksa olur sıkma canını. Sana şöyle diyim ben kızıma hamile kaldığım ay sadece adet sonraki ilk gün korunmamıştık :) ihtimalin düşük olduğu gün oldu.
Bence çok erken çıkmayabilir her insanın beta artışı aynı degilmiş çünkü bence mr için adetinin geçmesini bekleGünaydın kızlar, ben direkt kan testi yaptırcam çünkü MR'a girmem gerekiyor. Bata 8 gün var çıkar mı
Canım annenin nesi var çok geçmiş olsunAmiin senin yavrulari da size bagislasinnn insallah
YaaCnm 6 gun kala cikanlari duydum ama 8 fazla geldi bana yaa
cuma günü MR dan önce veririm artık kan :/Bence çok erken çıkmayabilir her insanın beta artışı aynı degilmiş çünkü bence mr için adetinin geçmesini bekle
Amin canim çok tesekkur ederim❤❤❤Biliyrm cnm bnm.insallah ilk denemen son denemen olur guzel sonuclarla insallah.gercektn tum kalbimle istiyrm.bende yaza kadr beklicem bi kac ay daha eger nasip olmazsa tup bebek asamasina bnde gecicem insallah.hayirlisi hakkimizda Rabbim yar ve yardimcimiz olsn insallah
Canımmm❤❤❤Ozellikle 1.sayfaya bakip adinizi aradimSimayinannesi duamdasiniz..
Kizlar yeni bir soruyla geldim. Ovu testinin Pik olmasi T'nin C kadar kipkirmizi olmasi mi yoksa Tnin olabildigince kizarmasi mi? Benim 2 aydir 14.gun koyu oluyor gibi ama hic C kadar kipkirmizi olmadi
Canımmm❤❤❤
Sende
Tedavi şart oldu. Hep diyorum bizim çocuk çok nazlı diye
Canım bence adetten sonra gün aşırı devam et. Yumurtlamayi da kacirmamis olursun. Boyle daha cok stres olmuyor musunuz?
Canımmm❤❤❤
Sende
Tedavi şart oldu. Hep diyorum bizim çocuk çok nazlı diye
Canım bence adetten sonra gün aşırı devam et. Yumurtlamayi da kacirmamis olursun. Boyle daha cok stres olmuyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?