Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sezson Allah gönlünüze göre versin inşallah❤ gülümsedim paylasımını okurken❤ sağlıkla hayırlısıyla cok bekletmeden gelsin kücük prenses❤

Ezmu0810 N nalyecetemtahin
Kızlar her seferinde ilkmis gibi okudum sizin paylasimlarinizi..
Hep oyle okuyorum yazdiklarinizi ve ayni seyi hissediyorum..
Allah hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin bebişlerinizi❤

Yaşadıklarınızın mükafatı çok çok güzel olsun inşallah❤

Cok ciddi fark olmadigi surece ilac vs yazmiyorlar canım . ama sen sürecini takip ettir iyi bir doktorla
iyi bir doktor bulamadım maalesef ben muş ta oturuyorum tayin sebebiyle annemgil ankarada. Ankara ya gelip gittikçe kendi doktoruma gidebiliyorum. oda henüz bi tedaviye başlamadı

hayırdır canım annennin nesi var merak ettim

amin canım Allah düşmanıma dahi vermesin .sen nasılsın ikinci betayı verdinmi canım

Günaydın kızlar, ben direkt kan testi yaptırcam çünkü MR'a girmem gerekiyor. Bata 8 gün var çıkar mı

Meryem suresi dua zincirimize katılmak isteyen hamile veya hamile olmak isteyenler beni etiketleyebilir arkadaşlar

Olacaksa olur sıkma canını. Sana şöyle diyim ben kızıma hamile kaldığım ay sadece adet sonraki ilk gün korunmamıştık :) ihtimalin düşük olduğu gün oldu.
İnşallah canım söylediğin gibi olur insan böyle olunca umutsuzluga kapılıyor adetten sonra 11 gün ama biz hiç mik mik yapamadık

Günaydın kızlar, ben direkt kan testi yaptırcam çünkü MR'a girmem gerekiyor. Bata 8 gün var çıkar mı
Bence çok erken çıkmayabilir her insanın beta artışı aynı degilmiş çünkü bence mr için adetinin geçmesini bekle

Amin canim çok tesekkur ederim❤❤❤
Insallah tup bebek tedavisine gerek kalmadan hamile kalirsin canim. Maddi manevi zor bir süreç. Bakalim bizi neler bekliyor.
Rabbim gönlümüzdekini hayırlı eylesin.

Canımmm❤❤❤
Sende
Tedavi şart oldu. Hep diyorum bizim çocuk çok nazlı diye
Canım bence adetten sonra gün aşırı devam et. Yumurtlamayi da kacirmamis olursun. Boyle daha cok stres olmuyor musunuz?

Canımmm❤❤❤
Sende
Canım bence adetten sonra gün aşırı devam et. Yumurtlamayi da kacirmamis olursun. Boyle daha cok stres olmuyor musunuz?

bende tam takip edemiyorum anlamıyorum gun asırı ılıskı daha kolayıma gıdıyor

Canımmm❤❤❤
Sende

Gun aşiri iliski olmasina dikkat ediyoruz ama bir yandan da yumurtlama oluyor mu acaba diye kontrol yapmis oluyorum. Doktorla yumurtlama takibi alttan muayeneli oldugu icin ovulasyon testi daha kolayima geliyor. Ama cok takilmiyorum gecen ay fazla almistim, bitsin diye bu ayda yapiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…