Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim bir düşük olayım oldu ona hamilelik sürecimde henüz hamile oldugumu bilmiyorken benimde çok akıntım oluyordu beyaz kremimsi meger yerleşmeden kaynaklanıyormuş senin de yerleşmeden kaynaklanıyor olabilir inşallahta öylrdir

Bu arada arkadaşlar bir arkadaşım için sizden ankarada tavsiye edebileceginiz özel hastaneden kadın dogum dr önerir misiniz?

Böle koyu yumurtlama akıntisi gibi gelıor

İnşallah canım söylediğin gibi olur insan böyle olunca umutsuzluga kapılıyor adetten sonra 11 gün ama biz hiç mik mik yapamadık
Takma kafana. Biz henüz çocuk düşünmüyorduk adetten sonraki ilk gün korunmasız birlikte olduk. Biraz ihmalkarlık yaptık diyim. Nasıl olsa riskli bir gün değil dedim ertesi gün hapı da almadım. Şimdi kızım 3.5 yaşında :) iyiki de olmuş eşşek sıpam :)
Geçen ay korunmadik ve yumurtlama günlerinde birlikte de olduk sonuç negatif. Demem o ki. Olacaksa hertürlü oluyo olmayacaksa istersen hergün mik mik yap olmuyo bu ayda bi eşim hasta oldu bi ben yumurtlama günü tam denk gelmedi bakalım kısmet.

Ben istanbulda yaşıyorum canım avrupa yakasında baya pahalıymış ya

Cok halsizim kizlar bulantilar basladi ama cikRtmiyorum surkli yatiyom canim hep boyle sulu ekşili seyler istiyor siz nasilsiniz
O kadar seviniyordumki bu hamileligim rahat gececek diyordum ama nerde basladik daha simdiden allahim sen yardim ett bulantilar ve halsizlik beni mafetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…