Büyük ihtimalle bugün çıkar, ben hastanede verirken saat 3te alırsınız diyorlar ama mübarek 1 saat içinde çıkıyor sonuçlar. acilde yapsaydın 1 saate çıkardı.Fazla umudum olmadığı için sağlık ocağına gittim. Para vermek istemedim tekrar. Sağlık ocağı ertesi gün veriyor ama çıkarsa öğleden sonra sistemden bakacam
Perşembe tekrar test yapicam olumluysa öyle tahlil yaptiricam. Acele edip hayal kırıklığı da olsun istemiyorum. Hâlâ inanamıyorum çünküNasip tabi cnm ama sende olmasa çıkmazdı silikte olsa kan tahlili yaptır
Yumurtlamayı doğru çıkarıyor zaten. Geçen burda bi arkadaş bahsetti. Musluk suyuyla denenmiş, onu da hamile göstermişYumurtlamayı doğru çıkardı. Bakalim bu doğru mu ilerleyen günlerde görücez. Kesin sonucu öğrendiğimde yazarım.
Vallaha umudum olsaydı koşa koşa giderdim ama. Umut olmayınca böyle oluyor :) damarlar ve göğüslerim tek belirti o kadar. Bir de akıntı artması. Hayırlısı bakalım :)Büyük ihtimalle bugün çıkar, ben hastanede verirken saat 3te alırsınız diyorlar ama mübarek 1 saat içinde çıkıyor sonuçlar. acilde yapsaydın 1 saate çıkardı.
Sen gebesin inşaallahVallaha umudum olsaydı koşa koşa giderdim ama. Umut olmayınca böyle oluyor :) damarlar ve göğüslerim tek belirti o kadar. Bir de akıntı artması. Hayırlısı bakalım :)
Evet görürdü ultrasonda canım.Günaydın kızlar bilginize ihtiyacım var ,
Sabah doktora gittim progesteron testi için doktorun dediği şu “ kandan belli olmaz yumurtlama olup olmadığı alttan bakalım” dedi. Neyse baktı evirdi çevirdi bişi anlamadı keko sonra kendi istedi testi yazdı gönderdi.
Şimdi sorum şu: eğer hamile olsaydım ultrasonla bunu görürmüydü ? İlişkiden zaman geçeli daha bir hafta olmadı.
İkincisi de alttan bakması riskli midir ? Gebeysem bebeğin oluşumuna zarar vermiş midir ?
Bende pico var ya o yüzden de gecikmiş olabilir. Soğan suyu sayesinde yumurtalarım büyüyüp çatlıyor. Yoksa düzensiz yani. Soğan suyu da yaptım ama bilemedim artık. Belki de kist oluştu diyorum. Umarım sürpriz olur bana :)Sen gebesin inşaallahAdet bu kadar gecikmez :)
Kist akıntı falan yapmaz canım, hele soğan Kürü yaptıysan :) Heyecanla bekliyoruz ♡♡Bende pico var ya o yüzden de gecikmiş olabilir. Soğan suyu sayesinde yumurtalarım büyüyüp çatlıyor. Yoksa düzensiz yani. Soğan suyu da yaptım ama bilemedim artık. Belki de kist oluştu diyorum. Umarım sürpriz olur bana :)
canım selam. doktor da bir tuhafmış ya hiç anlamadımGünaydın kızlar bilginize ihtiyacım var ,
Sabah doktora gittim progesteron testi için doktorun dediği şu “ kandan belli olmaz yumurtlama olup olmadığı alttan bakalım” dedi. Neyse baktı evirdi çevirdi bişi anlamadı keko sonra kendi istedi testi yazdı gönderdi.
Şimdi sorum şu: eğer hamile olsaydım ultrasonla bunu görürmüydü ? İlişkiden zaman geçeli daha bir hafta olmadı.
İkincisi de alttan bakması riskli midir ? Gebeysem bebeğin oluşumuna zarar vermiş midir ?
Kist akıntı yapmaz mııı. Ay nasıl sevindim anlatamam. Bak umut doğdu şimdi banaKist akıntı falan yapmaz canım, hele soğan Kürü yaptıysan :) Heyecanla bekliyoruz ♡♡
canım bu mesajını okuyunca şu geldi aklıma. ibrahim saraçoğlu soğan kürünün en fazla 6 ayda bir kere uygulanması gerektiğini söylüyor. sen eğer hep bu kürü yapıyorsan aksi bir etkisi olmasın?Bende pico var ya o yüzden de gecikmiş olabilir. Soğan suyu sayesinde yumurtalarım büyüyüp çatlıyor. Yoksa düzensiz yani. Soğan suyu da yaptım ama bilemedim artık. Belki de kist oluştu diyorum. Umarım sürpriz olur bana :)
Yapmaz tabii ki :) Patladığı zaman kasık ağrısı lekeleme falan olur ama akıntı olmaz :) Allah umudunu boşa çıkarmasın canım benim ♡ ❣Kist akıntı yapmaz mııı. Ay nasıl sevindim anlatamam. Bak umut doğdu şimdi banaben de heyecanlandım. Umarım güzel bir sonuç çıkar
Sağlıklı bir kadının rahmi temizlemesi için 6 ayda bir yapması lazım diyordu. Ama soğan suyu içmesem de yumurtam çatlamıyor kicanım bu mesajını okuyunca şu geldi aklıma. ibrahim saraçoğlu soğan kürünün en fazla 6 ayda bir kere uygulanması gerektiğini söylüyor. sen eğer hep bu kürü yapıyorsan aksi bir etkisi olmasın?
bu arada inşallah tahlil sonucun beklediğimiz gibi çıkar
Evet görürdü ultrasonda canım.
Alttan muayene gebeliğe zararlı değil
Ay inşallah canım benimYapmaz tabii ki :) Patladığı zaman kasık ağrısı lekeleme falan olur ama akıntı olmaz :) Allah umudunu boşa çıkarmasın canım benim ♡ ❣
canım selam. doktor da bir tuhafmış ya hiç anlamadım
çatladıysa etrafında sıvı falan oluyor sanırım yumurtanın alttan da bakılabiliyor. kan testiyle de desteklenmiş oluyor. o nedenle moralini bozma derim. eğer bebişin varsa da zarar geleceğini hiç sanmam sonuçta kese vs de alttan muayene ile görünmüyor mu ki? ya da ilişki oldu diyelim adete kadar onun da etkilemesi lazım bu durumda..
içini ferah tut, hayırlı sonuçlar olsun
bir dahaki aya umutlar inşallah canım..Günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı biraz fazla umutlanmıştım galiba.O zaman neden gecikti bu adet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?