Hayır göremez canım. Öbür kızlardan hatırla, keseyi görmek için ne zaman gidiyorlardı.. senin varsa 3 haftalık anca, usg ile kese görmek için 5 haftadan büyük olması lazım. Nadiren daha erken de görünür ama 3 haftalık gebelik anca kanda çıkarGünaydın kızlar bilginize ihtiyacım var ,
Sabah doktora gittim progesteron testi için doktorun dediği şu “ kandan belli olmaz yumurtlama olup olmadığı alttan bakalım” dedi. Neyse baktı evirdi çevirdi bişi anlamadı keko sonra kendi istedi testi yazdı gönderdi.
Şimdi sorum şu: eğer hamile olsaydım ultrasonla bunu görürmüydü ? İlişkiden zaman geçeli daha bir hafta olmadı.
İkincisi de alttan bakması riskli midir ? Gebeysem bebeğin oluşumuna zarar vermiş midir ?
ay yok kız onu mu düşünücen. jel mel bişicik yapmazİnşallah canım teşekkür ederim :) ben jelden tırstım biraz zarar verirmi diye amaaaan takar dururum şimdi
Kıs daha erken canım, gebelik varsa kese bile oluşmamıştır, 1 hafta geçmiş ilişki üstünden henüz canımPuuff bu ayda boşa gitti yani
Gebelik varsa görünmeye bilir daha erken cnm bebeğe zarar verdiğini sanmıyorumGünaydın kızlar bilginize ihtiyacım var ,
Sabah doktora gittim progesteron testi için doktorun dediği şu “ kandan belli olmaz yumurtlama olup olmadığı alttan bakalım” dedi. Neyse baktı evirdi çevirdi bişi anlamadı keko sonra kendi istedi testi yazdı gönderdi.
Şimdi sorum şu: eğer hamile olsaydım ultrasonla bunu görürmüydü ? İlişkiden zaman geçeli daha bir hafta olmadı.
İkincisi de alttan bakması riskli midir ? Gebeysem bebeğin oluşumuna zarar vermiş midir ?
Bende pico var ya o yüzden de gecikmiş olabilir. Soğan suyu sayesinde yumurtalarım büyüyüp çatlıyor. Yoksa düzensiz yani. Soğan suyu da yaptım ama bilemedim artık. Belki de kist oluştu diyorum. Umarım sürpriz olur bana :)
hayırlı olsun şimdiden canım. Allah kolaylık versinGünaydın hepinize
Iyi bir hafta olsun insallah.
Bugün tedavi için doktora gidecegiz. Gripte gecmedi bir türlü. Umarım bir aksilik olmaz. Çok heyecanlıyım
Gebelik varsa görünmeye bilir daha erken cnm bebeğe zarar verdiğini sanmıyorum
Aldım canım. Öğleden sonra bakacam sistemden :)Canım int baksaydın keşke kabul no örnek no falan almadın mı
Kıs daha erken canım, gebelik varsa kese bile oluşmamıştır, 1 hafta geçmiş ilişki üstünden henüz canım
Canım 5 subat için cok erken benım 3 subatta ben bile daha yapmadımSelam kızlar bat 5 şubat bu sabah gebelik testi yaptım. 10 dk da çıkan sonuç. Yumurtlamam erken olmuştu? Hamilemiyim sizce ?
Ama benim yumurtlamam 10. Gündü o yüzden yaptım. :)Canım 5 subat için cok erken benım 3 subatta ben bile daha yapmadım
BBenimde 10. GündüAma benim yumurtlamam 10. Gündü o yüzden yaptım. :)
Belirti var miAma benim yumurtlamam 10. Gündü o yüzden yaptım. :)
Bnde heyecanliyim senin adina kuzum insallah Rabbm sikintisiz sonuca ulamanizi nasip etsinnGünaydın hepinize
Bugün tedavi için doktora gidecegiz. Gripte gecmedi bir türlü. Umarım bir aksilik olmaz. Çok heyecanlıyım
Bel agrım kasik agrım var. Göğüslerim patlıcak gibi. Sabah miğde bulantim oldu o kadar.Belirti var mi
bekle bıraz daha 2 si 3 ü gibi yaparsin bıdaha ben cızgı goremedım canım test teBel agrım kasik agrım var. Göğüslerim patlıcak gibi. Sabah miğde bulantim oldu o kadar.
ay canım çok üzüldüm Allah şifa versin derdine derman olsun .o süreçler çok zor tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versinCanım kusura bakma bugun eve geldik oyle aksadı. Kemoterapi goruyor hangi hastalık oldugunu anlamışsındir. ameliyat oldu evlendigim ilk haftadan beri hastanelerdeyiz iki aylik evliydim 1 aya yakın hastenede kaldım annemle. Rabbim butun hastalara sifa versin.
Rabbim şifa versin.ay canım çok üzüldüm Allah şifa versin derdine derman olsun .o süreçler çok zor tahmin edebiliyorum Allah kolaylık versin
ay inş bu sürecin tertemiz geçer hunileri hazırlarsın haber ver bize:)Günaydın hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?