- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
5 gün bal tarçın çörek otu yedim canım sonra midem almadı bıraktım. Birde aslanpençesi çayı içiyorum ama aslanpençesi geciktirmez galiba anlamadım niye geciktiÜzülme canım inşallah vücut gebeliğe hazırlık yapıyordur. Kür yapmış mıydın bu ay?
Yok canım sıkma kendini. Zarar verecek olsa doktorlar kullanmazdı öyle bir şey kuzum. O ihtimali göz önünde bulundururlar herhalde ♡♡Valla o jel oluşmasına zarar vermesnde tek derdim o şimdi “keşke gitmeseydim” diyorum valla internette de bişi yazmıyo böyle salakça şeyler düşünen benden başka yok demekki
2 saat oldu kan vereli. Bakayım bir :))A AsyaaAyazz ara sıra kontrol et sistemi :)
2 saat oldu kan vereli. Bakayım bir :))
canım daha göremez bence bu bir daha nerde kese nerde çocuk neyi görcekki.ama altdan muayeneden hiç korkma benim 4 çocuğumdada 3 ay bitmeden hep altdan bakıldı daha sonra karından .hiç bir zararı olmadı için rahat olsun canım valla.bebeğin sağlığı için altdan çok net görebiliyorlar buda herşeyden önemli .Günaydın kızlar bilginize ihtiyacım var ,
Sabah doktora gittim progesteron testi için doktorun dediği şu “ kandan belli olmaz yumurtlama olup olmadığı alttan bakalım” dedi. Neyse baktı evirdi çevirdi bişi anlamadı keko sonra kendi istedi testi yazdı gönderdi.
Şimdi sorum şu: eğer hamile olsaydım ultrasonla bunu görürmüydü ? İlişkiden zaman geçeli daha bir hafta olmadı.
İkincisi de alttan bakması riskli midir ? Gebeysem bebeğin oluşumuna zarar vermiş midir ?
Cumartesi adet günümdü canım bugün 3 gün oldu. 12 Ocak'ta ovulasyon testi çift çizgi olmuştu 14 günde geçmiş oldu anlamadım niye gecikti.bir dahaki aya umutlar inşallah canım..
kaç gün gecikmiştin? bir de birçok arkadaşın başına geldi. testler yanlış pozitif ya da negatif gösterebiliyor
sat tarihin ne zaman canımKızlar benım 5 gün kaldi napsammm
Bekliceksin canım daha var günün 3 4 gün geçsin test yaparsın inş.olumlu sonuç alırsınKızlar benım 5 gün kaldi napsammm
ekran atar mısın canım biKızlar sonuç çıkmış. Ama görünmüyor ya. Eski sonuçlar da görünmüyor. Nerden bakacam sağlık ocağına. Pdf ile indir diyor indirdim görünmüyor hiçbiri
Nasıl görünmüyor ya doktorun sana bilgi vermesi lazım cnm nasıl bir şey buKızlar sonuç çıkmış. Ama görünmüyor ya. Eski sonuçlar da görünmüyor. Nerden bakacam sağlık ocağına. Pdf ile indir diyor indirdim görünmüyor hiçbiri
Ondördumcu gun herkeste aynı değil canım. Yani söyle adet döngüsü önemli. Ben otuz günde bir adet olduğum için yumurtlama on beş on altıncı günlerde oldu. Yirmi sekiz günde bir olan on dördünde yumurtalar14 gün mu o zaman adetine daha az kalmış olmasi gerek miyor mu supheli ilişkiden kastim yumurtanin catladigi günlerdeki canım
Rabbim tez vakitte ananiza şifalar versin. Bütün hastalara . Inşallah. Allah sizin de hayrinizi kabul etsin. Anne ile ilgilenmek çok büyük sevapCanım kusura bakma bugun eve geldik oyle aksadı. Kemoterapi goruyor hangi hastalık oldugunu anlamışsındir. ameliyat oldu evlendigim ilk haftadan beri hastanelerdeyiz iki aylik evliydim 1 aya yakın hastenede kaldım annemle. Rabbim butun hastalara sifa versin.
9 ocak 24-25 günde bir oluyorumsat tarihin ne zaman canım
Erken gebelik aldim onu deniyim dıyorum arkadasimin 3 gün kala cıkmıstiBekliceksin canım daha var günün 3 4 gün geçsin test yaparsın inş.olumlu sonuç alırsın
..
canım daha göremez bence bu bir daha nerde kese nerde çocuk neyi görcekki.ama altdan muayeneden hiç korkma benim 4 çocuğumdada 3 ay bitmeden hep altdan bakıldı daha sonra karından .hiç bir zararı olmadı için rahat olsun canım valla.bebeğin sağlığı için altdan çok net görebiliyorlar buda herşeyden önemli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?