Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme canım inşallah vücut gebeliğe hazırlık yapıyordur. Kür yapmış mıydın bu ay?
5 gün bal tarçın çörek otu yedim canım sonra midem almadı bıraktım. Birde aslanpençesi çayı içiyorum ama aslanpençesi geciktirmez galiba anlamadım niye gecikti

Valla o jel oluşmasına zarar vermesnde tek derdim o şimdi “keşke gitmeseydim” diyorum valla internette de bişi yazmıyo böyle salakça şeyler düşünen benden başka yok demekki
Yok canım sıkma kendini. Zarar verecek olsa doktorlar kullanmazdı öyle bir şey kuzum. O ihtimali göz önünde bulundururlar herhalde ♡♡

canım daha göremez bence bu bir daha nerde kese nerde çocuk neyi görcekki.ama altdan muayeneden hiç korkma benim 4 çocuğumdada 3 ay bitmeden hep altdan bakıldı daha sonra karından .hiç bir zararı olmadı için rahat olsun canım valla.bebeğin sağlığı için altdan çok net görebiliyorlar buda herşeyden önemli .

Kızlar sonuç çıkmış. Ama görünmüyor ya. Eski sonuçlar da görünmüyor. Nerden bakacam sağlık ocağına. Pdf ile indir diyor indirdim görünmüyor hiçbiri

bir dahaki aya umutlar inşallah canım..
kaç gün gecikmiştin? bir de birçok arkadaşın başına geldi. testler yanlış pozitif ya da negatif gösterebiliyor
Cumartesi adet günümdü canım bugün 3 gün oldu. 12 Ocak'ta ovulasyon testi çift çizgi olmuştu 14 günde geçmiş oldu anlamadım niye gecikti.

Kızlar sonuç çıkmış. Ama görünmüyor ya. Eski sonuçlar da görünmüyor. Nerden bakacam sağlık ocağına. Pdf ile indir diyor indirdim görünmüyor hiçbiri
Nasıl görünmüyor ya doktorun sana bilgi vermesi lazım cnm nasıl bir şey bu

14 gün mu o zaman adetine daha az kalmış olmasi gerek miyor mu supheli ilişkiden kastim yumurtanin catladigi günlerdeki canım
Ondördumcu gun herkeste aynı değil canım. Yani söyle adet döngüsü önemli. Ben otuz günde bir adet olduğum için yumurtlama on beş on altıncı günlerde oldu. Yirmi sekiz günde bir olan on dördünde yumurtalar

Rabbim tez vakitte ananiza şifalar versin. Bütün hastalara . Inşallah. Allah sizin de hayrinizi kabul etsin. Anne ile ilgilenmek çok büyük sevap

Kızlar şimdi bişey soracağım.
Lekelenmenin olduğu gün adetin 1. günü mü sayılıyor yoksa kanama başladığı gün mü

Aynen öyle canım doğru sölüyosun. Düşük riski oluyor dyorlar ama inanmıyorum ona ultrason sebep olamaz. Benim tek endişem eğer birşey varsa oluşma zamanı o jel engel olurmu oluşmasına diye tedirgin oldum ama saçmaladım işte off sürekli evham halindeyim koca teyzeler gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…