Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi bişey soracağım.
Lekelenmenin olduğu gün adetin 1. günü mü sayılıyor yoksa kanama başladığı gün mü
O konuda çeşitli söylentiler var canım :) kimi doktor leke başladığı gün diyor kimi doktor kırmızı geldiği gün :)

Cumartesi adet günümdü canım bugün 3 gün oldu. 12 Ocak'ta ovulasyon testi çift çizgi olmuştu 14 günde geçmiş oldu anlamadım niye gecikti.
birkaç günlük gecikmeler stresten de olabilir tabi. normalde birebir beklediğin gün mü gelirdi?
idrardan bakılan testlere de çok güvenemiyorum ya.. imkanın varsa kan ver istersen.

ama o kadar güzel birşey bu durum yarın çocuğuna anlatacak hikayelerin var .bu arada bazı kişiler yorumlarda çok net yorumlar yapmışlar yok görünürdü diye sonra değiştirmişler görünmez diye bu yorumlara da dikkat et üzmesinler seni .hepimizin duyguları var kimse üzülmek istemiyor burda .düşüncesi bence diye başlamıyor bile .dikkatimi çekti sana ondan yazdım kuzum. ha ayrıca adam yumurtlama hakkında birşey diyememiş çocuk hakkındamı birşey dicek neyi görebilecek .daha zamanımız var bekleyelim

Sağol kuzum doktordan çıkınca dank etti. Anaaaam dedim bebek var demedi demekki boşa geçti ay diye düşündüm. Sonrada ama daha erken saçmalama dedim kendi kendime ama yinede emin olamadım. Aklım kullandığı jele falan takıldı binbirşey düşünerek geldim yerime.
Zaten doktorda saftoş çıktı “ progesteron tsti doğru sonuç vermez” diyor “ eee napak ozaman “ dicektim aldı yatırdı zaten beni bir güzel köfte gibi

Transferim var şimdi kızlar duâ bekliyorum
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

İnşallah güzel sonuçlanır canıımmm çok heyecanlı Allah umutlarınıza güzel hayırlı sonuçlar versin.

Yok kuzum adetin 21. Günü daha ben yumurta çatlamışmı onun testini yaptırmak için gittim kadın evirdi çevirdi öyle baktı

Kızlar şimdi bişey soracağım.
Lekelenmenin olduğu gün adetin 1. günü mü sayılıyor yoksa kanama başladığı gün mü

Kanamanın tam olarak başladığı gün sayılıyor canım bu soruyu bende çok merak ediyordum tam emin olamıyordum hangi günü baz alaam diye doktordan kesin bilgi aldım

Kanamanın tam olarak başladığı gün sayılıyor canım bu soruyu bende çok merak ediyordum tam emin olamıyordum hangi günü baz alaam diye doktordan kesin bilgi aldım
o zaman benim batım 3 Şubat canım

Sağol canım benim çoook teşekkür ederim. Farkettim dediğin şeyide. Bende bilmediğim şeyler hakkında konuşmamaya gayret ediyorum okadar hassasız ki şu dönemde iyi birşey sölerim umutlanır kötü birşey sölerim üzülür diye korkuyorum. Açıkçası “olsa görürdü” yanıtını okuyunca bir kalbim titredi suratım düştü, hayırlısı inşallah tabiki. Doktorda yanındaki stajyere gösterek diye folofoş etti doğru düzgün bilgide vermedi şutladı uyuz oluyorum her defasında anca sorunca sölüyorlar cımbızla aldım lafları ağzından

A AsyaaAyazz canım soğan kürü ile ilgili birşey yazmışsın ona cevap vereyim dedim. Soğan kürünü uyguladıktan sonra yani 15+10 gün süreyle bu kür bitmiş oluyor ve 6 ay bekliyorsun. 6 ay sonra başlıyorsun aynı şekilde yapmaya.

Soğan kürü miyomları temizlet adeti düzenler ve rahmi hazırlar. Yumurtayı çatlatmaz keşke öyle olsaydı işime daha çok yarardı. Yumurta çatlatmak için prolaktin yüksek değilse incir+havuç kürü yapman lazım. Prolaktin yüksekse doktor yumurtalarını takip edip ona göre çatlatma iğnes veriyor, çatlamıyor diye endişelenme

İnşallah sonuçlarında hayırlı olur, eğer negatif çıkarsa ( ki inşallah çıkmaz ) doktora git vakit kaybetmeden kendileri ultrasonda baksınlar adet gecikmesine, ne durumda neden olmuş diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…