benim de 5 gün var ondan sordum. daha doğrusu ben 7 gün var sanıyordum9 ocak 24-25 günde bir oluyorum
Sistemle alakalı bir şey. GöstermiyorNasıl görünmüyor ya doktorun sana bilgi vermesi lazım cnm nasıl bir şey bu
Hee senin sat kaçbenim de 5 gün var ondan sordum
Olabilir cnm dene bklım inş.. Çıkar bklşyoz güzel hberleriniErken gebelik aldim onu deniyim dıyorum arkadasimin 3 gün kala cıkmısti
Nasıl görünmüyor ya doktorun sana bilgi vermesi lazım cnm nasıl bir şey bu
O konuda çeşitli söylentiler var canım :) kimi doktor leke başladığı gün diyor kimi doktor kırmızı geldiği gün :)Kızlar şimdi bişey soracağım.
Lekelenmenin olduğu gün adetin 1. günü mü sayılıyor yoksa kanama başladığı gün mü
7Hee senin sat kaç
Anladım cnm öpren bir şekilde ya merak ettik :)Sistemle alakalı bir şey. Göstermiyor
Ay ne sinir bozucu :))O konuda çeşitli söylentiler var canım :) kimi doktor leke başladığı gün diyor kimi doktor kırmızı geldiği gün :)
Hadi hayirlisi olsn cnm hakkinda yoksa bile belirsizlikten kurtulmus olursun Rabbm gonlundekini hakkinda hayirli kilsin insallahKan verdim bakalım sağlık ocağında sonuç ne çıkacak :) idrar da kan da aldılar. Gebelik için idrar istemiş sanırım doktor ya
birkaç günlük gecikmeler stresten de olabilir tabi. normalde birebir beklediğin gün mü gelirdi?Cumartesi adet günümdü canım bugün 3 gün oldu. 12 Ocak'ta ovulasyon testi çift çizgi olmuştu 14 günde geçmiş oldu anlamadım niye gecikti.
Yumurtlamayı doğru çıkarıyor zaten. Geçen burda bi arkadaş bahsetti. Musluk suyuyla denenmiş, onu da hamile göstermiş
ama o kadar güzel birşey bu durum yarın çocuğuna anlatacak hikayelerin var .bu arada bazı kişiler yorumlarda çok net yorumlar yapmışlar yok görünürdü diye sonra değiştirmişler görünmez diye bu yorumlara da dikkat et üzmesinler seni .hepimizin duyguları var kimse üzülmek istemiyor burda .düşüncesi bence diye başlamıyor bile .dikkatimi çekti sana ondan yazdım kuzum. ha ayrıca adam yumurtlama hakkında birşey diyememiş çocuk hakkındamı birşey dicek neyi görebilecek .daha zamanımız var bekleyelimAynen öyle canım doğru sölüyosun. Düşük riski oluyor dyorlar ama inanmıyorum ona ultrason sebep olamaz. Benim tek endişem eğer birşey varsa oluşma zamanı o jel engel olurmu oluşmasına diye tedirgin oldum ama saçmaladım işte off sürekli evham halindeyim koca teyzeler gibi oldum
Amin canım benim. Görünmüyor sistemde yaHadi hayirlisi olsn cnm hakkinda yoksa bile belirsizlikten kurtulmus olursun Rabbm gonlundekini hakkinda hayirli kilsin insallah
Laboquick güvenilir bir marka değil, ben de kaç defa şahit oldum yanlış sonuç gösterdiğine :/ilk defa duydum bunuu ben sok
Geçen yılki sonucu da göstermiyor. Ta 4-5 yıl öncekini gösteriyorAnladım cnm öpren bir şekilde ya merak ettik :)
Hayır göremez canım. Öbür kızlardan hatırla, keseyi görmek için ne zaman gidiyorlardı.. senin varsa 3 haftalık anca, usg ile kese görmek için 5 haftadan büyük olması lazım. Nadiren daha erken de görünür ama 3 haftalık gebelik anca kanda çıkar
Transferim var şimdi kızlar duâ bekliyorum
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ay yok kız onu mu düşünücen. jel mel bişicik yapmaz
bir de hamileliği şu aşamada göremez bence ya. daha rahime ulaşacak döllenecek vs. ne bileyim.
adetin gecikmişmiydiki? ben yumurtlama kontrolü için gittin gibi anlamıştım?
Kızlar şimdi bişey soracağım.
Lekelenmenin olduğu gün adetin 1. günü mü sayılıyor yoksa kanama başladığı gün mü
o zaman benim batım 3 Şubat canımKanamanın tam olarak başladığı gün sayılıyor canım bu soruyu bende çok merak ediyordum tam emin olamıyordum hangi günü baz alaam diye doktordan kesin bilgi aldım
ama o kadar güzel birşey bu durum yarın çocuğuna anlatacak hikayelerin var .bu arada bazı kişiler yorumlarda çok net yorumlar yapmışlar yok görünürdü diye sonra değiştirmişler görünmez diye bu yorumlara da dikkat et üzmesinler seni .hepimizin duyguları var kimse üzülmek istemiyor burda .düşüncesi bence diye başlamıyor bile .dikkatimi çekti sana ondan yazdım kuzum. ha ayrıca adam yumurtlama hakkında birşey diyememiş çocuk hakkındamı birşey dicek neyi görebilecek .daha zamanımız var bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?