Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çok yaptım soğan suyu. Belki zararı oldu. Hayırlısı bakalım. Sonuçlar da çıkmış ama görünmüyor

sonuçta biz doktor değiliz, kişiye dair her şeyi bilmeden büyük konuşmamak lazım. burada yazılanları da bir mantık süzgecinden geçirip öyle dikkate almak lazım aslında da işte hassasız etkileniyoruz iyi-kötü her yorumdan..
uff ben de şey istiyorum şöyle can kulağıyla dinleyecek adamakıllı bir doktor olsun. her şeyimi anlatayım. muayene etsin tüm tahlilleri yapsın. eşime de yaptıralım testleri. sonra bana bir yol haritası çizsin. bak şu aya kadar bekleyelim olmazsa şunu yaparız, bunu yaparız diyeama nerdee.. hep bir şeyleri atlıyorlarmış gibi geliyor bana

Canım battan 14 geriye gidince zaten 16. Gunde yumurtluyorsun 14 gun sonra adet olman gerekirdi diyorum . benimde 30 gun bende 16 gibi yumurtluyorum normalde o yuzden sordum test yapsan çıkar mi diye

Canım ben adete 5 gün kala gitmiştim gecen sene bebek olabilir mi dedim olsa bile görün mez adetin geçmesi lazım dedi olayı anlamissindir. Yumurtlama testin ne zaman çıkacak buarada

Son düzenleme:
Canım sadece adetin düzensizse her ay farklı zamanlarda yumurtluyorsun demektir, yumurtan oluşuyorsa problem yok bence

birkaç günlük gecikmeler stresten de olabilir tabi. normalde birebir beklediğin gün mü gelirdi?
idrardan bakılan testlere de çok güvenemiyorum ya.. imkanın varsa kan ver istersen.
Stres her zamanki gibi canım. Hatta genel temizlik yapacağımda Cuma'dan beri gelsinde pazartesi temizliğe başlayım diye bekliyordum. Genelde hep zamanında gelir. Çok nadir arada gecikme yaşarım. Hadi gecikse bile benim adetlerim ağrılıdır ve adet başlamadan bir hafta önce ağrılarım başlar ama bu Sefer geçen hafta 1 gün ağrım oldu geçti. Gebelik belirtiside adet belirtiside hiç Yok. Şaşırdım bu ay neden böyle. Aman hemen gelsinde bende yoluma bakayım. Test bence doğru çıktı canım hiç silik çizgi bile Yok. Birde 12 Ocak'ta ovulasyon testi pik yaptı olsaydı çıkardı bence.

Canım battan 14 geriye gidince zaten 16. Gunde yumurtluyorsun 14 gun sonra adet olman gerekirdi diyorum . benimde 30 gun bende 16 gibi yumurtluyorum normalde o yuzden sordum test yapsan çıkar mi diye
Canim ben cuma günü test yaptım malesef negatif çıktı. Bat ise bu çarşamba günü, brn erken mi yaptım testi yada olsaydı çıkar miydi, cok üzüldüm

Bal tarçın çörek otu geciktiriyor canım
Evet onu duydum ama yumurtlama zamanında oldu canım 12 Ocak'ta ovulasyon testi pik yaptı 13 Ocak'ta çatlasa 14 gün geçti. Bu kür yumurtlamayı geciktiriyor diye duymuştum adetide geciktirir mi?

Canim ben cuma günü test yaptım malesef negatif çıktı. Bat ise bu çarşamba günü, brn erken mi yaptım testi yada olsaydı çıkar miydi, cok üzüldüm
Erken tabi ki niye uzuluyorsun bat gününden sonra cikan testler bile var ki seninki kac gün önce. Idarara gecmemis olabilir sıkma canını

Canım sadece adetin düzensizse her ay farklı zamanlarda yumurtluyorsun demektir, yumurtan oluşuyorsa problem yok bence
Çok geç oluyor ama yumurtlama ya da geç büyüyor bilmiyorum. Doktorlar da hep doğum kontrol hapı veriyor çocuk istememe rağmen

Kızlar adetime 8 gün var idrar testi yaptım sabah çıkmadı.tahminen ayın 26nda yumurtladım.off zaman geçmiyor

Hani nerde gebelik testi çıkmadı mı acaba. Sinir oldum bak şimdi. Bir de azarlıyor herkesi doktor

Böbrek taşı mı varmış bende anlamadım sonuçlardan bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…