- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ben çok yaptım soğan suyu. Belki zararı oldu. Hayırlısı bakalım. Sonuçlar da çıkmış ama görünmüyorA AsyaaAyazz canım soğan kürü ile ilgili birşey yazmışsın ona cevap vereyim dedim. Soğan kürünü uyguladıktan sonra yani 15+10 gün süreyle bu kür bitmiş oluyor ve 6 ay bekliyorsun. 6 ay sonra başlıyorsun aynı şekilde yapmaya.
Soğan kürü miyomları temizlet adeti düzenler ve rahmi hazırlar. Yumurtayı çatlatmaz keşke öyle olsaydı işime daha çok yarardı. Yumurta çatlatmak için prolaktin yüksek değilse incir+havuç kürü yapman lazım. Prolaktin yüksekse doktor yumurtalarını takip edip ona göre çatlatma iğnes veriyor, çatlamıyor diye endişelenme
İnşallah sonuçlarında hayırlı olur, eğer negatif çıkarsa ( ki inşallah çıkmaz ) doktora git vakit kaybetmeden kendileri ultrasonda baksınlar adet gecikmesine, ne durumda neden olmuş diye.
sonuçta biz doktor değiliz, kişiye dair her şeyi bilmeden büyük konuşmamak lazım. burada yazılanları da bir mantık süzgecinden geçirip öyle dikkate almak lazım aslında da işte hassasız etkileniyoruz iyi-kötü her yorumdan..Sağol canım benim çoook teşekkür ederim. Farkettim dediğin şeyide. Bende bilmediğim şeyler hakkında konuşmamaya gayret ediyorum okadar hassasız ki şu dönemde iyi birşey sölerim umutlanır kötü birşey sölerim üzülür diye korkuyorum. Açıkçası “olsa görürdü” yanıtını okuyunca bir kalbim titredi suratım düştü, hayırlısı inşallah tabiki. Doktorda yanındaki stajyere gösterek diye folofoş etti doğru düzgün bilgide vermedi şutladı uyuz oluyorum her defasında anca sorunca sölüyorlar cımbızla aldım lafları ağzından
canım gecikme olmadan bakma bence. sonuçta yumurtlamadan 14 gün sonra adet bekleniyor ortalama. ve gecikmeden de anlaşılmıyor malum. ya da kan testi..Ama benim yumurtlamam 10. Gündü o yüzden yaptım. :)
Bal tarçın çörek otu geciktiriyor canım5 gün bal tarçın çörek otu yedim canım sonra midem almadı bıraktım. Birde aslanpençesi çayı içiyorum ama aslanpençesi geciktirmez galiba anlamadım niye gecikti
Canım battan 14 geriye gidince zaten 16. Gunde yumurtluyorsun 14 gun sonra adet olman gerekirdi diyorum . benimde 30 gun bende 16 gibi yumurtluyorum normalde o yuzden sordum test yapsan çıkar mi diyeOndördumcu gun herkeste aynı değil canım. Yani söyle adet döngüsü önemli. Ben otuz günde bir adet olduğum için yumurtlama on beş on altıncı günlerde oldu. Yirmi sekiz günde bir olan on dördünde yumurtalar
Acrobat reader uygulaması indir canım belki formatı desteklemiyor telefonunKızlar sonuç çıkmış. Ama görünmüyor ya. Eski sonuçlar da görünmüyor. Nerden bakacam sağlık ocağına. Pdf ile indir diyor indirdim görünmüyor hiçbiri
Bugünkü ve geçen yılki sonuçları göstermiyor. Daha eski sonuçları açıyorAcrobat reader uygulaması indir canım belki formatı desteklemiyor telefonun
Canım ben adete 5 gün kala gitmiştim gecen sene bebek olabilir mi dedim olsa bile görün mez adetin geçmesi lazım dedi olayı anlamissindir. Yumurtlama testin ne zaman çıkacak buaradaSağol canım benim çoook teşekkür ederim. Farkettim dediğin şeyide. Bende bilmediğim şeyler hakkında konuşmamaya gayret ediyorum okadar hassasız ki şu dönemde iyi birşey sölerim umutlanır kötü birşey sölerim üzülür diye korkuyorum. Açıkçası “olsa görürdü” yanıtını okuyunca bir kalbim titredi suratım düştü, hayırlısı inşallah tabiki. Doktorda yanındaki stajyere gösterek diye folofoş etti doğru düzgün bilgide vermedi şutladı uyuz oluyorum her defasında anca sorunca sölüyorlar cımbızla aldım lafları ağzından
Canım sadece adetin düzensizse her ay farklı zamanlarda yumurtluyorsun demektir, yumurtan oluşuyorsa problem yok benceSadece adetim düzensiz. Hormon falan hep normal çıkıyor. Hatta doktorun biri sonucları masaya atıp Allah Allah niye böyle oluyor bile dedi. Soğan suyuyla adet oluyorum hep. Alttan ultrason da çektiler o da normal. Kilo desen kilolu da değilim. Çöp gibi kalmam gerekiyorsa onu da yaparım. Milletin laflarından biktim bunaldım artık
Stres her zamanki gibi canım. Hatta genel temizlik yapacağımda Cuma'dan beri gelsinde pazartesi temizliğe başlayım diye bekliyordum. Genelde hep zamanında gelir. Çok nadir arada gecikme yaşarım. Hadi gecikse bile benim adetlerim ağrılıdır ve adet başlamadan bir hafta önce ağrılarım başlar ama bu Sefer geçen hafta 1 gün ağrım oldu geçti. Gebelik belirtiside adet belirtiside hiç Yok. Şaşırdım bu ay neden böyle. Aman hemen gelsinde bende yoluma bakayım. Test bence doğru çıktı canım hiç silik çizgi bile Yok. Birde 12 Ocak'ta ovulasyon testi pik yaptı olsaydı çıkardı bence.birkaç günlük gecikmeler stresten de olabilir tabi. normalde birebir beklediğin gün mü gelirdi?
idrardan bakılan testlere de çok güvenemiyorum ya.. imkanın varsa kan ver istersen.
Canim ben cuma günü test yaptım malesef negatif çıktı. Bat ise bu çarşamba günü, brn erken mi yaptım testi yada olsaydı çıkar miydi, cok üzüldümCanım battan 14 geriye gidince zaten 16. Gunde yumurtluyorsun 14 gun sonra adet olman gerekirdi diyorum . benimde 30 gun bende 16 gibi yumurtluyorum normalde o yuzden sordum test yapsan çıkar mi diye
Evet onu duydum ama yumurtlama zamanında oldu canım 12 Ocak'ta ovulasyon testi pik yaptı 13 Ocak'ta çatlasa 14 gün geçti. Bu kür yumurtlamayı geciktiriyor diye duymuştum adetide geciktirir mi?Bal tarçın çörek otu geciktiriyor canım
Erken tabi ki niye uzuluyorsun bat gününden sonra cikan testler bile var ki seninki kac gün önce. Idarara gecmemis olabilir sıkma canınıCanim ben cuma günü test yaptım malesef negatif çıktı. Bat ise bu çarşamba günü, brn erken mi yaptım testi yada olsaydı çıkar miydi, cok üzüldüm
Çok geç oluyor ama yumurtlama ya da geç büyüyor bilmiyorum. Doktorlar da hep doğum kontrol hapı veriyor çocuk istememe rağmenCanım sadece adetin düzensizse her ay farklı zamanlarda yumurtluyorsun demektir, yumurtan oluşuyorsa problem yok bence
İlki kaçtıGecen kan testi yptm 116,03cıktı düşmüş szce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?