- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Aminnn canim cok tesekkur ederim.hayırlı olsun şimdiden canım. Allah kolaylık versin
Bu beta testimi bildiğin idrar testi yapmiş bu sanaHani nerde gebelik testiçıkmadı mı acaba. Sinir oldum bak şimdi. Bir de azarlıyor herkesi doktor Eki Görüntüle 2102638
Amin canim benim❤Bnde heyecanliyim senin adina kuzum insallah Rabbm sikintisiz sonuca ulamanizi nasip etsinn
Sanırım sadece idrar sonuçları çıkmış. Kan da verdim ben. D vitamini eksikliği vardı ona da bakalım demiştim tamam demiştim. Bir-kac saate çıkar inşallahBu beta testimi bildiğin idrar testi yapmiş bu sana
Canım Allah kolaylik versin süreç cok iyi gecer insallahhAminnn canim cok tesekkur ederim.
Bi huni kismina gelebilsem keşkeay inş bu sürecin tertemiz geçer hunileri hazırlarsın haber ver bize:)
Of off gecmıor zaman bende kan yaptırsam cesaret edemiyorum yaSanırım sadece idrar sonuçları çıkmış. Kan da verdim ben. D vitamini eksikliği vardı ona da bakalım demiştim tamam demiştim. Bir-kac saate çıkar inşallah
Bat ne zamandı canım?Of off gecmıor zaman bende kan yaptırsam cesaret edemiyorum ya
3 subatBat ne zamandı canım?
Ne olacak halimiz3 subat
Daha var zamanı. Sabret :))3 subat
26 ocakta yumurtladıysan en fazla 3 günlük demek, bu da hiç bir testte çıkmaz. Ayrıca yumurtlama hesabına göre bata 11 gün var gibi görünüyorKızlar adetime 8 gün var idrar testi yaptım sabah çıkmadı.tahminen ayın 26nda yumurtladım.off zaman geçmiyor
Benimkini geciktirdi iki gün. Düzen de iyice şaştı, ara kanamalar falan oldu.. gecikme olmaz benim hiçEvet onu duydum ama yumurtlama zamanında oldu canım 12 Ocak'ta ovulasyon testi pik yaptı 13 Ocak'ta çatlasa 14 gün geçti. Bu kür yumurtlamayı geciktiriyor diye duymuştum adetide geciktirir mi?
Canım oyle dusunme benimde gecikti biliyorsun oldum zaten. Ama sen daha olmamissin umut var bi test negatif cikti diye yok diyemeyiz bekleyelim canını sıkmaKızlar çörekotu galiba kist yaptı bende o yüzden adetim gecikti bence. Çünkü yumurtlama tam zamanında oldu yumurtlamayı geciktirmedi ama yumurtam belkide kistleşti çatlamadı
bu ay incir kürü yaptım canım beklemedim bat 3 şubat inşallah işe yarar... geçen ayda soğan kürü yapmıştımAnladım canım bak belki orda da düzgün bi doktor vardır . kür olarak başlamayı düşündüğün bisey var mı
İdrar testi canım bu, kan çıkmamış olabilirHani nerde gebelik testiçıkmadı mı acaba. Sinir oldum bak şimdi. Bir de azarlıyor herkesi doktor Eki Görüntüle 2102638
Insallah canım guzel haberlerini buraya da yazarsinnbu ay incir kürü yaptım canım beklemedim bat 3 şubat inşallah işe yarar... geçen ayda soğan kürü yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?