Yine yumurtlycaksın belki :) &Ya bide kızlar benim ovulasyon testi yumurtladıktan sonra silikleşmişti.şimdi yine koyu çıkıyor.
Kaç gün oldu bi önceki koyulaşma cnmYa bide kızlar benim ovulasyon testi yumurtladıktan sonra silikleşmişti.şimdi yine koyu çıkıyor.
Ha bire bakıp duruyorum şimdi 3. Sayfa da açılmış. En geç yarim saate çıkar herhalde :)A AsyaaAyazz nerdesin çatladım :/
kan mi verdin canımHa bire bakıp duruyorum şimdi 3. Sayfa da açılmış. En geç yarim saate çıkar herhalde :)
KesinlikleBeklemekbe kadar zor kafamı başka birşeyle meşgulde edemiyorum
Ay ben de burda 9 doğurdum beklerken :)Ha bire bakıp duruyorum şimdi 3. Sayfa da açılmış. En geç yarim saate çıkar herhalde :)
Olsn kuzuumm gec olsn guc olmasin.sonucta giris yaptiniz gelisme ve sonuc kismida gonlunuze gore olsn insallah :) hayirlisi bitanemAmin canim benim❤
Bu ay başlayamiyoruz tedaviye. Doktorum tekrar AMH testi istedi. Daha önce yaptirmistim ama muayene de yumurta rezervi az görünüyormuş. Eger test sonucundaki deger az cikarsa ona gore tedaviye baslayacakmis.
Persembe tekrar doktora gidecegim. O zaman belli olacak durumum. Hayirlisi..
Kanı bugün verdim. Sonuç yarın alınıyor ama sisteme düşüyor hepsi 5e kadar :)kan mi verdin canım
Gidip saglikocagindan alsaydin sonucunu canim
Ben de heyecanlandım zaman yaklaştıkça :))Ay ben de burda 9 doğurdum beklerken :)
Hadi bakalım az kaldı bi daha yenile sayfayı eklemişlerdir belkiKanı bugün verdim. Sonuç yarın alınıyor ama sisteme düşüyor hepsi 5e kadar :)
canım yumurtlamadan sonra kaçıncı gün:)Ya bide kızlar benim ovulasyon testi yumurtladıktan sonra silikleşmişti.şimdi yine koyu çıkıyor.
Hımm hadi hayirlisiyla vardır inşallah bu bekleyise değer canimKanı bugün verdim. Sonuç yarın alınıyor ama sisteme düşüyor hepsi 5e kadar :)
Bakıyorum ha bire :))Hadi bakalım az kaldı bi daha yenile sayfayı eklemişlerdir belki
Amin canım inşallah :)Hımm hadi hayirlisiyla vardır inşallah bu bekleyise değer canim
gölge çizgi var canım iyii bakarsam görüyorumKızlar Nasılsıniz ne vart ne yok bugün adet günüm Son gunlerde bayaa akintim var Eki Görüntüle 2102749
Banada öyle geldi inşallah vardirgölge çizgi var canım iyii bakarsam görüyorum
inş canım ilk idrarlamı yaptın yoksa normal bi zaandamıBanada öyle geldi inşallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?