İdrarda kum çıkmış, bobreklere de baktır bu ara canımBöbrek taşı mı varmış bende anlamadım sonuçlardan bir şey
Nişanlıyken de olmuştu. Böl şu içmem lazımİdrarda kum çıkmış, bobreklere de baktır bu ara canım
Kum adeti etkiler mi bilemedim. Sonuncu bi görelim bakalım, inşallah bebiş de vardır. Bu durumda elinde damacana ile gezmen gerekecek :)Nişanlıyken de olmuştu. Böl şu içmem lazımbebek sandığım şey kum demek ki
Yeter ki olsun da kova kova içerim suKum adeti etkiler mi bilemedim. Sonuncu bi görelim bakalım, inşallah bebiş de vardır. Bu durumda elinde damacana ile gezmen gerekecek :)
İdrarda kum var sadeceA AsyaaAyazz sonuç nedir cnm
Canım ben adete 5 gün kala gitmiştim gecen sene bebek olabilir mi dedim olsa bile görün mez adetin geçmesi lazım dedi olayı anlamissindir. Yumurtlama testin ne zaman çıkacak buarada
Aksam sistemde olmasi gerekir canımYarın diye yazmışlar ama bugün çıkar arada bakıyorum tık yok daha
Valla sorma yaa agzımda böle demir gibi bi tat var sürekli sende de oluyo muNe olacak halimiz
Benim göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor bormalde ağrımaz kasık ve bel ağrım var ama senin dediğin hamilelik belirtisi oğluma hamileyken öyle olmuştuValla sorma yaa agzımda böle demir gibi bi tat var sürekli sende de oluyo mu
Su bile içsem öle oluyor iğrenc bi metal tadi kasık agrılari bendede oluyo ama göğüslerimde agrı yokBenim göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor bormalde ağrımaz kasık ve bel ağrım var ama senin dediğin hamilelik belirtisi oğluma hamileyken öyle olmuştu
Hatta çocuğu olanlar beni anlar süt dolar bebek yanında olmaz sızlamaya başlar öyle bir ağrı sızı varSu bile içsem öle oluyor iğrenc bi metal tadi kasık agrılari bendede oluyo ama göğüslerimde agrı yok
Canım senin bu sonuc arap sacına döndü ya :)İdrarda kum var sadecekan daha çıkmadı canım
Aynen ya kurtulsaydım birCanım senin bu sonuc arap sacına döndü ya :)
İnşallah hamilesndir o zaman canımmHatta çocuğu olanlar beni anlar süt dolar bebek yanında olmaz sızlamaya başlar öyle bir ağrı sızı var
aynen canım bende aynı düşünüyorum zaten bir umutla yazıyoruz öyle olunca morel sıfıra iniyor.dediğim gibi var günümüze daha.doktorlardan çok hemşireler bi havalarda sorma.günlerce düşünüyoruz günü gelince soruyoruz ama cevapta alamayınca deli oluyoruzSağol canım benim çoook teşekkür ederim. Farkettim dediğin şeyide. Bende bilmediğim şeyler hakkında konuşmamaya gayret ediyorum okadar hassasız ki şu dönemde iyi birşey sölerim umutlanır kötü birşey sölerim üzülür diye korkuyorum. Açıkçası “olsa görürdü” yanıtını okuyunca bir kalbim titredi suratım düştü, hayırlısı inşallah tabiki. Doktorda yanındaki stajyere gösterek diye folofoş etti doğru düzgün bilgide vermedi şutladı uyuz oluyorum her defasında anca sorunca sölüyorlar cımbızla aldım lafları ağzından
ay hadi hayırlısı kuzum yeni umutlar yeni heyecanlar istediğiniz gibi geçer bu süreçler inş ondan sonra versin tekmeleri sana :)Bi huni kismina gelebilsem keşkeMart ayinda tedaviye baslayacagiz buyuk ihtimalle. Doktor AMH testini yenilememi istedi. Persembe sonuc belli olacak. Ona gore tedaviye baslayacagiz canim.
Rabbm yardimcin olsn insallahhTransferim var şimdi kızlar duâ bekliyorum
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım 23 ocak yanlış yazmışım.23 ocakta yumurtladım26 ocakta yumurtladıysan en fazla 3 günlük demek, bu da hiç bir testte çıkmaz. Ayrıca yumurtlama hesabına göre bata 11 gün var gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?