Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kum adeti etkiler mi bilemedim. Sonuncu bi görelim bakalım, inşallah bebiş de vardır. Bu durumda elinde damacana ile gezmen gerekecek :)
Yeter ki olsun da kova kova içerim su umudum yok ama niyeyse :)

Canım ben adete 5 gün kala gitmiştim gecen sene bebek olabilir mi dedim olsa bile görün mez adetin geçmesi lazım dedi olayı anlamissindir. Yumurtlama testin ne zaman çıkacak buarada

Yarın diye yazmışlar ama bugün çıkar arada bakıyorum tık yok daha

Benim göğüslerim patlayacak gibi ağrıyor bormalde ağrımaz kasık ve bel ağrım var ama senin dediğin hamilelik belirtisi oğluma hamileyken öyle olmuştu
Su bile içsem öle oluyor iğrenc bi metal tadi kasık agrılari bendede oluyo ama göğüslerimde agrı yok

aynen canım bende aynı düşünüyorum zaten bir umutla yazıyoruz öyle olunca morel sıfıra iniyor.dediğim gibi var günümüze daha.doktorlardan çok hemşireler bi havalarda sorma.günlerce düşünüyoruz günü gelince soruyoruz ama cevapta alamayınca deli oluyoruz

Bi huni kismina gelebilsem keşke Mart ayinda tedaviye baslayacagiz buyuk ihtimalle. Doktor AMH testini yenilememi istedi. Persembe sonuc belli olacak. Ona gore tedaviye baslayacagiz canim.
ay hadi hayırlısı kuzum yeni umutlar yeni heyecanlar istediğiniz gibi geçer bu süreçler inş ondan sonra versin tekmeleri sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…