Malesef değerlendiremicem il dışına çıktı bugun inşallah gebeliktir yaCanım yarın elinde erken gebelik varsa yap istersen diger ihtimal tekrar yumurtlamis olman. Insallah gebeliktendir tabi de . istersen degerlendir bugünleri de
çok sağol canım bazı arkadaşların 8.10. günlerinde koyulaşa olmuşta merak ettim bende .benim daha 4.günüm bayağı bir günüm var.canım birde yumurtlamadan sonra akıntın oldumu benim dün ve bugün krem gibi az az akıntım oluyo peçeteye geliyo beyaz da değil sarıda değil biraz daha krem rengiYavaş yavaş koyulaştı canım. Yumurtlamam 19 aralıktı ben 3 ocakta elimde gebelik testi yok diye lh testi yaptım, çift koyu gördüm lh ta ; ama test çizgisi hafiiif silikti. 4 ünde daha koyulaşmıştı.. sonra hep aynı koyulukta çıktı zaten .
Canım banada bi bakarmısın? bat a 4 gün kaldı. Adetimin 21 gününde yaptım en son. Bugunde adetimin 26 günü denemek için ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı sizce bu nedemek?Üstteki yumurtlamamın 16. Günü lh testi, alttaki 17. Günü çıkan sonuç
Hımm bilmiyorum ki canım yumurtlamadan 15 gün kadar geçince çıkıyor genelde testlerde bende de öyle oldu inşallah vardır senin de ve erken görürsün canımçok sağol canım bazı arkadaşların 8.10. günlerinde koyulaşa olmuşta merak ettim bende .benim daha 4.günüm bayağı bir günüm var.canım birde yumurtlamadan sonra akıntın oldumu benim dün ve bugün krem gibi az az akıntım oluyo peçeteye geliyo beyaz da değil sarıda değil biraz daha krem rengi
bu ay çok umutluyum canım bende 8 şubatı iple çeiyorum 6 şubat bile olsa test yapıcam ama bu ayın da 31 çekiceği tuttu:)Hımm bilmiyorum ki canım yumurtlamadan 15 gün kadar geçince çıkıyor genelde testlerde bende de öyle oldu inşallah vardır senin de ve erken görürsün canımbenim de öyle şu anda hafif beyaz hAfif sarı renkli ve çok akıntım olmadı yumurtlamadan sonraki dönemde.. bazıları su gibi oluyormuş bende olmadı
Olamazsın hayirlisi ile canım insallahBenim takvimde 24 gösteriyor ama 28 güne tamamlarsa yine 26 şubatta olabilir bat. 2 ay önce yaptırdım canım hormon testlerimi şimdi baktırmıcAm. Eşim 1 ay daha denemek istedi batta adet olursam o zaman gideceğiz doktora.
Insallah canım hayirlisi ileMalesef değerlendiremicem il dışına çıktı bugun inşallah gebeliktir ya
Bat a 4 gün varsa büyük ihtimalle gebelik olabilir canım çift koyu ise bence kan ver ya da gebelik testi ile doğrulayabilirsinCanım banada bi bakarmısın? bat a 4 gün kaldı. Adetimin 21 gününde yaptım en son. Bugunde adetimin 26 günü denemek için ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı sizce bu nedemek?
Bak böleBat a 4 gün varsa büyük ihtimalle gebelik olabilir canım çift koyu ise bence kan ver ya da gebelik testi ile doğrulayabilirsin
Bak böleBat a 4 gün varsa büyük ihtimalle gebelik olabilir canım çift koyu ise bence kan ver ya da gebelik testi ile doğrulayabilirsin
YAa hamilesin gibi bence baya koyu çıkmış inşallahhh gebelik vardır kan ver hemen canım:))Bak böle
Bişey görünmüyor canım negatif gibi ama sanki senin pozitif ti yanlış mı hatırlıyorumEki Görüntüle 2103005 kızlar bi bakarmisniz aksam yaptım dayanamadım
Evet bunlrda silik çıkıyo ama çok silik amaBişey görünmüyor canım negatif gibi ama sanki senin pozitif ti yanlış mı hatırlıyorum
Farklı mı bu diğerleri çok nettiEvet bunlrda silik çıkıyo ama
Evet cnm frkliFarklı mı bu diğerleri çok netti
takvimin var test negatif kan testi yapmismiydinEki Görüntüle 2103005 kızlar bi bakarmisniz aksam yaptım dayanamadım
Test negatif değil iyi baktnmitakvimin var test negatif kan testi yapmismiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?