Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üstteki yumurtlamamın 16. Günü lh testi, alttaki 17. Günü çıkan sonuç

Eklentiler

• C7D49D67-0EF1-4B97-A4B9-7CB96C7D5BCD.webp
    C7D49D67-0EF1-4B97-A4B9-7CB96C7D5BCD.webp
    15 KB · Görüntüleme: 77
  • E53E8443-5F51-4A6D-8E3F-670A452A901D.webp
    E53E8443-5F51-4A6D-8E3F-670A452A901D.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 67
Yavaş yavaş koyulaştı canım. Yumurtlamam 19 aralıktı ben 3 ocakta elimde gebelik testi yok diye lh testi yaptım, çift koyu gördüm lh ta ; ama test çizgisi hafiiif silikti. 4 ünde daha koyulaşmıştı.. sonra hep aynı koyulukta çıktı zaten .
çok sağol canım bazı arkadaşların 8.10. günlerinde koyulaşa olmuşta merak ettim bende .benim daha 4.günüm bayağı bir günüm var.canım birde yumurtlamadan sonra akıntın oldumu benim dün ve bugün krem gibi az az akıntım oluyo peçeteye geliyo beyaz da değil sarıda değil biraz daha krem rengi

Üstteki yumurtlamamın 16. Günü lh testi, alttaki 17. Günü çıkan sonuç
Canım banada bi bakarmısın? bat a 4 gün kaldı. Adetimin 21 gününde yaptım en son. Bugunde adetimin 26 günü denemek için ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı sizce bu nedemek?

çok sağol canım bazı arkadaşların 8.10. günlerinde koyulaşa olmuşta merak ettim bende .benim daha 4.günüm bayağı bir günüm var.canım birde yumurtlamadan sonra akıntın oldumu benim dün ve bugün krem gibi az az akıntım oluyo peçeteye geliyo beyaz da değil sarıda değil biraz daha krem rengi
Hımm bilmiyorum ki canım yumurtlamadan 15 gün kadar geçince çıkıyor genelde testlerde bende de öyle oldu inşallah vardır senin de ve erken görürsün canım ;) benim de öyle şu anda hafif beyaz hAfif sarı renkli ve çok akıntım olmadı yumurtlamadan sonraki dönemde.. bazıları su gibi oluyormuş bende olmadı:110:

Hımm bilmiyorum ki canım yumurtlamadan 15 gün kadar geçince çıkıyor genelde testlerde bende de öyle oldu inşallah vardır senin de ve erken görürsün canım :KK66: benim de öyle şu anda hafif beyaz hAfif sarı renkli ve çok akıntım olmadı yumurtlamadan sonraki dönemde.. bazıları su gibi oluyormuş bende olmadı:110:
bu ay çok umutluyum canım bende 8 şubatı iple çeiyorum 6 şubat bile olsa test yapıcam ama bu ayın da 31 çekiceği tuttu:)

Benim takvimde 24 gösteriyor ama 28 güne tamamlarsa yine 26 şubatta olabilir bat. 2 ay önce yaptırdım canım hormon testlerimi şimdi baktırmıcAm. Eşim 1 ay daha denemek istedi batta adet olursam o zaman gideceğiz doktora.
Olamazsın hayirlisi ile canım insallah

Canım banada bi bakarmısın? bat a 4 gün kaldı. Adetimin 21 gününde yaptım en son. Bugunde adetimin 26 günü denemek için ovulasyon testi yaptım ve pozitif çıktı sizce bu nedemek?
Bat a 4 gün varsa büyük ihtimalle gebelik olabilir canım çift koyu ise bence kan ver ya da gebelik testi ile doğrulayabilirsin ;)

Back
X