Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden erkek doktora gitmiyorsun ki. Sağlıkta kadın erkek olmaz bence :)

Yeni döllenme olsa ultrasonda belli olir mu? Sonuç 2 cıktı. Sağlık ocağındaki doktor olabilir dedi.

Hiç bilmiyorum ki. Başka yere gönderiyorlar bizim burda. Ilk defa 3ün üstüne çıktı benimki. Genelde hep 1 küsür çıkar. Sağlık ocağındaki doktorların progestan yazma yetkileri var mı istesem
Bazen stres sinir de etkiler canım sen yinede ihmal etme önümüzdeki ay yine kontrol ettir. Aslında doktoruna gitsen ultrason da ister tiroit olup olmadığın daha net belli olur. Progestan ilacı hakkında hiç bilgim yok canım bi sor istersen.

İnşlhhhhhh vardır cnmm

Sevindim canım temiz olmasına inşallah tahlil sonuçlarında iyi çıkar

Olmazsa pazartesi giderim sabah erkenden

Yeni döllenme olsa ultrasonda belli olir mu? Sonuç 2 cıktı. Sağlık ocağındaki doktor olabilir dedi.
Ultrasonda belli olmaz bence perşembe veya cuma tekrar kan ver yada doktora git ve erkek doktor bayan doktordan daha iyi benim fikrim benim doktorum erkek gayet anlayışlı ilgili biri

Canım bak bugünde ovulasyon testi yaptım daha koyu çıktı adetime son üç gün gerçi yarında olabilirim 28-30 arası benim döngüm
Vallahi bebek yükleniyooooorrr %95 olmuş bilehadi hayırlısı canımmm çok sevindim koyulaştığına tesadüf f değilmiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…