Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bak bugünde ovulasyon testi yaptım daha koyu çıktı adetime son üç gün gerçi yarında olabilirim 28-30 arası benim döngüm
Yaaa sen şu gebelik testini yapsana elinde vardı ya hani. Valla meraktan ölecem

1 1melegimolsun canım tahmin ettigim gibi prolaktin yine yuksek cikti diger degerler normal distonex ilacı yazdi bugün yarım cuma yarım kullanacağım. Ben istemeden kendi dedi süt hormonun yüksek buda gebelige engel olur. Kullan gebelik olursa bırak 2 ay sonra tekrar gel dedi olmazsa

Hep 1kusurdu ilk defa şimdi gördüm böyle. Kadın doğum da randevu iptal olmuş. 14 şubata vardı ona aldım ama ona da gidebilirim de gidemeyebilirim de. Şehir dışına çıkma durumumuz var çünkü
bilemedim canım, belki anlık bir yükselişti çok da kafanı karıştırmak istemem.
görüneceğin zaman belirtirsin sonuç olarak şu an referans değerlerin üstünde değil

canım diğer değerlerin normal çıkmış ne güzel. o ilaç da işe yarar her şey normale döner inşallah =)

Değerin kaç çıktı canım?

Ultrasonda belli olmaz bence perşembe veya cuma tekrar kan ver yada doktora git ve erkek doktor bayan doktordan daha iyi benim fikrim benim doktorum erkek gayet anlayışlı ilgili biri
Tamam canım. Cuma tekrarlarım çıkmazsa pazartesi giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…