Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ohhh ellerine sağlık. Ay valla söleme ben hamiş değilim ama benimde canım çeker tamda saati

Bence bi taraftan ocak bitsin istiyorum bir taraftan da bitmesin istiyorum. Aynı test yapsammı yapmasammı ikilemi gibi aşırı huzursuz edici.

Aynen cnmm

oda neki kuzum valla keşke sadece öyle görsek onları.benim yaşadığım yer küçük yer ilk çocuğumu kaybettikten sonra bana geçmiş olsuna geldile aynı zamanlarda hamile kaldığım insanlar.bak şimdi bile gözlerim doldu.onların karnına baktıkça onları kovasım gelmişti resmen .sonra akşam duvarları kazıdım sinirden kriz geçirdim iyi biliyorum o günü.ki benim yakın arkadaşlarım çocuklarını bile getirmemişlerdi geçmiş olsuna bazı insanlar çok dşüncesiz asalak oluyorlar Allah onları ıslah etsin biz yapmayalım yeterki .

Kimisi bile bile yapıyor. Ben böyle tepki verince eşim çok abartıyorsun senin gidişat iyi değil diyor ama yaşayan biliyor malesef. Bir tek ben mi böyle düşünüyorum diye hayıflanıp kızıyordum hem yalnız olmadığıma seviniyorum bu konuda, hemde aynı acıyı paylaştığımız için okadar üzülüyorum ki.

En son 11 Aralıkta burdaymış, profiline baktım da Bi de yandan çekmiş gözümüze gözümüze sokmuş

Epeyde zaman geçmiş muhtelemen hamiş gruplarında devam ediyordur oyüzden koymuştur koyan varsa. Heves işte, bizi rahatsız eden başkasına çok normal gelebiliyor süreci aşınca o da kendince haklı nedesem bilemedim.

Sanırım kendisinin de uzun süre olmamış bebeği.. Daha iyi anlamış olması gerekirdi bizleri :) Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu arada kızının adı mı Zeynep seninki mi bilmiyorum ama kızım olursa adını hep Zeynep koymak istemişimdir neden bilmiyorum ama böyle görünce çook hoşuma gidiyor
Bi kızım olursa Zeynep koyacam demiştim o yüzden nikim Zeynep koydum hep kızım olursa koyucam demiştim kısmet bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…