- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Ay yok yahu niye öyle düşünüyosun eminim yazın çok çok tatlış olacaktır sadece sıcaklar fena bunaltacak. Allah A AsyaaAyazz a sabır versin kendisi Adana da geçircek hamileliği yakında bebişi yakalarsa, artık güneşe ateş eder
Hamile olsam keşkeeeeeee. Her şeyi yaparım onun için
Bence sıcaklar olmasa hamileliğin en güzel zamanları gibi geliyor bana kıymetini bilsadece şu süreçte anladım ki eğer benim gibi çabalayan kadınlar varsa karnımı gördüğünde onu üzmüşüm gibi düşüneceğim. Çünkü insanın görünce boğazında birşey düğümleniyor. Haklısın bu konuda.
inş canım valla bende sizin haberlerinizi umutla bekliyorum.bende kendimi vurdum mutfağa yemek hamur işleri derken zaman geçti isimlerini söylemicem yoksa insanların CANI ÇEKEBİLİR(dip not).oğlanla uğraştım ödevlerini bitirdim ama şu oak ayı bitemedi gitti valla.
burda da bi bayan var zırt pırt karnının fotosunu profil yapıyor hâlâ var mı bilmiyorum
Aynen cnmmAy yok yahu niye öyle düşünüyosun eminim yazın çok çok tatlış olacaktır sadece sıcaklar fena bunaltacak. Allah A AsyaaAyazz a sabır versin kendisi Adana da geçircek hamileliği yakında bebişi yakalarsa, artık güneşe ateş eder
Bence sıcaklar olmasa hamileliğin en güzel zamanları gibi geliyor bana kıymetini bilsadece şu süreçte anladım ki eğer benim gibi çabalayan kadınlar varsa karnımı gördüğünde onu üzmüşüm gibi düşüneceğim. Çünkü insanın görünce boğazında birşey düğümleniyor. Haklısın bu konuda.
İstanbul esenler canım
oda neki kuzum valla keşke sadece öyle görsek onları.benim yaşadığım yer küçük yer ilk çocuğumu kaybettikten sonra bana geçmiş olsuna geldile aynı zamanlarda hamile kaldığım insanlar.bak şimdi bile gözlerim doldu.onların karnına baktıkça onları kovasım gelmişti resmen .sonra akşam duvarları kazıdım sinirden kriz geçirdim iyi biliyorum o günü.ki benim yakın arkadaşlarım çocuklarını bile getirmemişlerdi geçmiş olsuna bazı insanlar çok dşüncesiz asalak oluyorlar Allah onları ıslah etsin biz yapmayalım yeterki .Bu benim 3. Gebeliğim olacak hiç bi zaman göbeğimi açıp göstermedim tam tersi nasıl saklayacam diye hep bol şeyler giyerdim olanın var olmayanın var öyleleri sanıyorlarki kıskanıyorlar hayır tam tersi insan sadece üzülüyor yoksa kimse kimseyi kıskanmaz iyi olmasını ister bebeğin ve annenin Allah öylelerine akıl fikir versin
nickini söylesem ayıp olur mu kiAaaa kim o ya hiç görmedim
Aynen cnmm
çıkar canım benim gönlümden geçende o dedim ya dün bence hamilesin diye aynı düşüncedeyimAma normal gebelik tesai ya çıkmazsa
nickini söylesem ayıp olur mu ki
En son 11 Aralıkta burdaymış, profiline baktım daAy bilemedm şimdi olay çıkmasın da burda
Hastane değil canım klinikHangi hastane kuzum valla üşenmem gelirim 15 tl se yol paramı bile hesaba kattığımda daha ucuza yaptıramam bir yerde çok iyimiş
oda neki kuzum valla keşke sadece öyle görsek onları.benim yaşadığım yer küçük yer ilk çocuğumu kaybettikten sonra bana geçmiş olsuna geldile aynı zamanlarda hamile kaldığım insanlar.bak şimdi bile gözlerim doldu.onların karnına baktıkça onları kovasım gelmişti resmen .sonra akşam duvarları kazıdım sinirden kriz geçirdim iyi biliyorum o günü.ki benim yakın arkadaşlarım çocuklarını bile getirmemişlerdi geçmiş olsuna bazı insanlar çok dşüncesiz asalak oluyorlar Allah onları ıslah etsin biz yapmayalım yeterki .
Hastane değil canım klinik
En son 11 Aralıkta burdaymış, profiline baktım daBi de yandan çekmiş gözümüze gözümüze sokmuş
Aaa neresi canım ?? Bende bayrampaşa gelim bende yaaaİstanbul esenler canım
Sanırım kendisinin de uzun süre olmamış bebeği.. Daha iyi anlamış olması gerekirdi bizleri :) Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınEpeyde zaman geçmiş muhtelemen hamiş gruplarında devam ediyordur oyüzden koymuştur koyan varsa. Heves işte, bizi rahatsız eden başkasına çok normal gelebiliyor süreci aşınca o da kendince haklı nedesem bilemedim.
Bi kızım olursa Zeynep koyacam demiştim o yüzden nikim Zeynep koydum hep kızım olursa koyucam demiştim kısmet bakalım artıkBu arada kızının adı mı Zeynep seninki mi bilmiyorum ama kızım olursa adını hep Zeynep koymak istemişimdir neden bilmiyorum ama böyle görünce çook hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?