Gayet normal değerin canım üst sınırı 30 zaten. Benim ilkin 160lardaydı. İlaçla düşürdük baya. Senin ilaca gerek yok kuzum bu değerle
o günler bir çırpıda bitiyor ama bu son hafta çekilmiyor canım. ya sana iki şey sorcam canım.birincisi yumurtlamadan sonra akıntının rengi nasıl olur hamilelik varsa ikincisi ovulasyon testi hamilelik varsa ne zamandan sonra koyuluk başlar birde pat diyemi koyu olur yoksa yavaş yavaşmı başlar.fikrin varsa cevaplarmısın.valla tek dileğim başından beri beraber olduğum başta seninAaaa lütfen bebişim önden buyurun rica ederimcansın sen bu ay sıra sende gibime geliyor... Ben daha çalışmaya başlamadım yol çok uzun göründü gözüme bi an
Keşke 0 çıksaydı ya eğer gebelik yoksa. Hemen başlardımBende o şekilde kullanmıştım canım, değerin çok yüksek olmadığı için o şekilde öneriyorlar. Normal seviyeye düşecektir merak etme. Anlık bir stres heyecan yaptıysan o bile etkiliyor çok lanet bir hormon
Ay sen nerde yaşıyosunki oraya geleyim ben on numara fiyatmış valla
Evet canım gebelik varsa riskli içmemende fayda var önce durumunu netleştir bence. Adetin geldiğinde başlarsın
Bu benim 3. Gebeliğim olacak hiç bi zaman göbeğimi açıp göstermedim tam tersi nasıl saklayacam diye hep bol şeyler giyerdim olanın var olmayanın var öyleleri sanıyorlarki kıskanıyorlar hayır tam tersi insan sadece üzülüyor yoksa kimse kimseyi kıskanmaz iyi olmasını ister bebeğin ve annenin Allah öylelerine akıl fikir versinBenim öyle resmim bile yok denecek kadar az galibaama gerçekten garip geliyor göbeklerini göze sokar gibi çekip internete koyanlar :)
Ilaclik bir şey yok demişti ama bir an sorayim dedim konuyu görünce :)Sınırdan biraz yüksek engel değil bence ama yeniden ölçtürsen biraz daha yüksek çıkar bu ay çol kafaya takıp stres yaşadın kuzum.
Sen bu değerle doktora gitsen ilaç vermez bence
Bizde stresten bol ne varinsallah normal duzeye gelir bakalım canım. Sende durumlar nasıl tahlil sonucun cikti mi buarada
Teşekkür ederim canım :)Gayet normal değerin canım üst sınırı 30 zaten. Benim ilkin 160lardaydı. İlaçla düşürdük baya. Senin ilaca gerek yok kuzum bu değerle
Bu benim 3. Gebeliğim olacak hiç bi zaman göbeğimi açıp göstermedim tam tersi nasıl saklayacam diye hep bol şeyler giyerdim olanın var olmayanın var öyleleri sanıyorlarki kıskanıyorlar hayır tam tersi insan sadece üzülüyor yoksa kimse kimseyi kıskanmaz iyi olmasını ister bebeğin ve annenin Allah öylelerine akıl fikir versin
Ilaclik bir şey yok demişti ama bir an sorayim dedim konuyu görünce :)
Çok saçma karnım yazın büyüyecek diye içim içimi yiyiyor valla havalar da sıcak olacak büyük ihtimalle çıkmam herhalde dışarı:) normalde iki çocuğumda kışın sonunda fln Doğum yapmıştım hiç belli ettirmezdim ayıp bide ya bence :))Ah valla okudukça görümcemi pataklayasım geldi kadın sosyal medya kullanmazdı ne zaman hamile kaldı coştu valla
İçtim canım nerdeyse 1 yıldır hep folik asit kullanıyorum bu ay olursa diyerek hiç bırakamadım. Çookk teşekkür ederim amin canım hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah. Darısı bekleyen herkese olsun inşallahh umarım senin de hormonların düzene girer de tez vakitte bebişine kavuşursun canımHamis birinden boyle bisey duymak cok umut vericiii. Allah bebegini size bagislasin hayirli etsin canimm. Ekstra bisey yaptin mi peki folik asit vs
o günler bir çırpıda bitiyor ama bu son hafta çekilmiyor canım. ya sana iki şey sorcam canım.birincisi yumurtlamadan sonra akıntının rengi nasıl olur hamilelik varsa ikincisi ovulasyon testi hamilelik varsa ne zamandan sonra koyuluk başlar birde pat diyemi koyu olur yoksa yavaş yavaşmı başlar.fikrin varsa cevaplarmısın.valla tek dileğim başından beri beraber olduğum başta seninseymaka sezson @Efe2014 hamile kalmanız.sizin yazılarınızı görünce bana huzur geliyor.diğer arkadaşlar alınmasın ama başta sizler .çünkü sizlerle çok şey paylaştım plojovic aramızdan ayrıldı sadece :)
Aynen ya. Doğru düzgün ilgilenmiyorlar. Canım sıkılıyor artıkYok canım ilaç vermez bu değere benim 30-40 arası gezinir ona bile ben çok ısrar ettiğim için yazdı ilaç gerek yok dedi. Zaten hastanede her işimi ısrarla yalvarla yaptırır hale geldim özellikle şu gebeliğe hazırlık durumunu çok sallamıyorlar
İstanbul esenler canımBende o şekilde kullanmıştım canım, değerin çok yüksek olmadığı için o şekilde öneriyorlar. Normal seviyeye düşecektir merak etme. Anlık bir stres heyecan yaptıysan o bile etkiliyor çok lanet bir hormon
Ay sen nerde yaşıyosunki oraya geleyim ben on numara fiyatmış valla
Evet canım gebelik varsa riskli içmemende fayda var önce durumunu netleştir bence. Adetin geldiğinde başlarsın
Alla alla Ben de üniversitede de özelde de baktırdığımda hep 29,5 üst sınır yazardı bence 30 a kadar normal ilaç vermezler.Oyy senin bayağı yüksekmiş be maşallah düşmüş. Benim lab. Sonuçlarımda sınır 20 yazıyor niye böle değişiyor ki kafam karıştı şimdi
inş canım valla bende sizin haberlerinizi umutla bekliyorum.bende kendimi vurdum mutfağa yemek hamur işleri derken zaman geçti isimlerini söylemicem yoksa insanların CANI ÇEKEBİLİR(dip not).oğlanla uğraştım ödevlerini bitirdim ama şu oak ayı bitemedi gitti valla.Ayyy kuzuuum inşalllah nasıl teşekkür etsem bilemedim okadar güzel bir dilek ki Allah razı olsun.Aynı şeyleri hissediyoruz. Baştan beri alıştığım gördükçe sevindiğim bir kaç insan var. Sende onlardan birisin. Vosvosum ( VosVos35 ) buraya katıldığımdan beri gözümde medar-ı iftarı bilhassa onu yazasım geldi. Tabiki plojovic i hayırlısıyla hamişler kervanına uğurladık o da haberini alınca çok ama çok sevindiklerim arasında. Herkese çok fazla sevinicem ama baştan beri gözümün ve kalbimin alıştığı insanlara ekstra çok çok sevinicem inşallah beni ekstra çok çok sevindirirsin kuzum.
Çok saçma karnım yazın büyüyecek diye içim içimi yiyiyor valla havalar da sıcak olacak büyük ihtimalle çıkmam herhalde dışarı:) normalde iki çocuğumda kışın sonunda fln Doğum yapmıştım hiç belli ettirmezdim ayıp bide ya bence :))
burda da bi bayan var zırt pırt karnının fotosunu profil yapıyor hâlâ var mı bilmiyorumAy yok yahu niye öyle düşünüyosun eminim yazın çok çok tatlış olacaktır sadece sıcaklar fena bunaltacak. Allah A AsyaaAyazz a sabır versin kendisi Adana da geçircek hamileliği yakında bebişi yakalarsa, artık güneşe ateş eder
Bence sıcaklar olmasa hamileliğin en güzel zamanları gibi geliyor bana kıymetini bilsadece şu süreçte anladım ki eğer benim gibi çabalayan kadınlar varsa karnımı gördüğünde onu üzmüşüm gibi düşüneceğim. Çünkü insanın görünce boğazında birşey düğümleniyor. Haklısın bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?