YaaaCanım ben bugun kan vericektim ama kahverengi lekem geldi adet oluyorum galiba
Hadi yaa daha vardi ama ??Evet 2 saat önce belirtiler başladı veyeni bat 1 mart
Yok canım benim kasık ağrım ve akıntım geçmedi antibiyotik kullandığım halde. Muhtemelen tekrar vajinal muayene olacak. daha kötü olmadan gideyim. Zaten adetten sonrasına gün aldım tee 12sine :)Adetliyken git canım olursan
Yok dün sabahı değerlendirmiştik anlamıorum nasıl yakalayamadım ki sonucta aksam sabah test yapıorum ben bu ovulasyon testini cözemedım cıddenDün akşam değerlendirdiysen en etkili odur ama ne olur ne olmaz bu akşam da çalışın derim :)
Çok morelim bozuldu benimde yine yapıcam ovulasyon testiYaaainşallah kırmızıya dönmez çok umutluydum senden
Hmm. Benim de akıntı devam ediyorYok canım benim kasık ağrım ve akıntım geçmedi antibiyotik kullandığım halde. Muhtemelen tekrar vajinal muayene olacak. daha kötü olmadan gideyim. Zaten adetten sonrasına gün aldım tee 12sine :)
Kesinlikle sana katılıyorum. Bazen korunsak mı acaba bile diyorum :/Her çocukta stres olunuyor. İlkide stresliydi 2 side öyle bu sefer kaygılar daha fazla 2 sine yetermiyim ilk olana karsı davranışım değişirmi sorumluluklar dahada artıyor olup olmaması arasında gidip geliyorsun .. 2 çocuk için eşinle bile yanlız kalman zorlaşıyor cevre gene konuşuyor aaa tek çocukla kaldınız sizi üşengeçler sizi .. sizde iş yok gibi alışın cnm yani .. hamile kalmak önemli değil bu devirde sahip çıkabilmek hayırlı sağlıklı evlat olması önemli olan.. allah gönlünüze göre versin inşallah
kadın olmak zor :/Hmm. Benim de akıntı devam ediyorama rengi normal geldi bugün. Tekrar sarımsı olmazsa tabi
Var canım benKızlar devit-3 oral ampul kullanan varmı aranızda
Yap bakalım canım belki de o yerleşme lekesidir öyle Ümit ediyorumÇok morelim bozuldu benimde yine yapıcam ovulasyon testi
Progestan içtim ya cnm o düzenliyor zaten ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum ilaç bitince hamilelik yoksa 3-7 gün arasında geliyormuş adet öylede oldu. İyikide öyle oldu gecikseydi dahada muallakta kalırdımHadi yaa daha vardi ama ??
İnşallah öledir inşallahYap bakalım canım belki de o yerleşme lekesidir öyle Ümit ediyorum
Canım doktor ne için verdi sana benim d vitaminim eksikmiş nasıl kullanıcaz pekiVar canım ben
Kizlar ovulasyon testim benim dün sabah t çizgisi çok koyuydu. Akşam yaptığımda ikisi eşit koyuluktaydi. Dünü degerlendirdim. Bugün sabah t çizgisi az siliklesmis. Yani tam silik deil. Sorum şu. Yeni çatladığı zaman hemen siliklesir mi. Benim hala yumurtlama devam mı ediyor demek.
Geecen ay 117 miydi neydi bu ay bilmiymki dr telde degeri solemedi bnde sormadm.daha dusuk olmasi gerekmiyomu zatn onu anlamadm bnde vosvosumKaç çıkmış canım e2?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?