yok canım bankanızı arayıp kartınızı açtırın, olmuyor sonraHadi ya :) sonra alamıyor muyuz
ilk idrar değil korkayrum :dYap yapp
Kaç çıkmış canım e2?Kizlar bnm dr.um yumurtalara bakiyo sona e2 estradioldu galiba ona gonderiyo kan idrar testi istiyo.neyse yaptirdim.ara beni sonuca gore catlatma ignesini olcan dedi.aradim deger biraz dusuk cikms ama sen vurul dedi.cunku biri 21 digeri 17 mmydi 9.gunde yumurtalarim.bu e2 arastirdim bisi anlamadm basina gelen varmi nasi yukseliyo nedn duusk oluyo
Ben de merak içindeyimYok canım herkeste olmuyor bendede olmamıstı
Tamam canımyok canım bankanızı arayıp kartınızı açtırın, olmuyor sonra
O zaman sabah yap. Garanti olsun :)ilk idrar değil korkayrum :d
Öyle yapıcam canım 3 gün kaldı belirti yokO zaman sabah yap. Garanti olsun :)
Belirti olması şart değil. Umarım çıkar :)Öyle yapıcam canım 3 gün kaldı belirti yok
Günün geçtiği canımBen de merak içindeyim
Adet belirtisi yok demek istedim canım :)Belirti olması şart değil. Umarım çıkar :)
Yok canım 4-5 gun varGünün geçtiği canım
Ay hadi bakalım. 3 gün 3 ay gibi gelir şimdi :)Adet belirtisi yok demek istedim canım :)
yok canım ya dayanamayıp yaptım gene negatifAy hadi bakalım. 3 gün 3 ay gibi gelir şimdi :)
Daha günün var acele etmeyok canım ya dayanamayıp yaptım gene negatif
Hastaneye randevu aldım, yine gidicem :/Daha günün var acele etme
Adetliyken git canım olursanHastaneye randevu aldım, yine gidicem :/
Ben bugün başlıcam tekrar çok demleme acı olur çok hamile kalanı duydum ki benim yumurtlamam 0 dı cnmHayıt tohumunu içemedim Aslan pençesi içtim 2 ay şimdi ilaca başlayınca ara verdim devam etsemmi bilemedim onu düşünüyorum bende Saraçoğlundan almıştım
Aslan pençesi ile mi hamile kalan çokBen bugün başlıcam tekrar çok demleme acı olur çok hamile kalanı duydum ki benim yumurtlamam 0 dı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?