Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yeniden yumurtlamada olabilir saniyorum. Yarin tekrar yapin siliklesme olursa yumurta catlamasidir. Siliklesme olmazsa belkide hamilelik belirtisidir, Allah gonlunuze gore versin

Canım doktor ne için verdi sana benim d vitaminim eksikmiş nasıl kullanıcaz peki
canım bende kan tahlılı yaptırmıstım d vıtamınım cok dusuk ckmıstı ampul verdı haftada 1 tane kırıp ekmeğe döküp yıyodum 2 ay falan yedim smdı yıne eksık ama kullanmıyorum

Progestan içtim ya cnm o düzenliyor zaten ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum ilaç bitince hamilelik yoksa 3-7 gün arasında geliyormuş adet öylede oldu. İyikide öyle oldu gecikseydi dahada muallakta kalırdım
hadi yaa neyse canım onumuzdekı ayı degerlendır bende beklıyorum bakalım olcak mı olmıcak mıı

Kızlarrrr dilek kapım açıkmış. Dedim ya size ücretli öğretmenliğe başvurdum umarım çağırırlar ben de maaşımla özelde tedavi olurum demiştim ya. Aradılarrrr. Ay çok mutluyum. Öğrencilerimle oylanıp okulla uğraşırken inşallah bebişim de hooop göbüşümde olur :))

canım bende kan tahlılı yaptırmıstım d vıtamınım cok dusuk ckmıstı ampul verdı haftada 1 tane kırıp ekmeğe döküp yıyodum 2 ay falan yedim smdı yıne eksık ama kullanmıyorum
Kaç çıkmıştı d vitaminin

HAYIRLI OLSUN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…