Adetime 7 gün var.. Ancak birkaç gündür adetim ha geldi ha gelecek gibi sancılarım var.. bir de çok özür dileyerek söylüyorum bağırsaklarımda aşırı bir hareketlenme var. Gebelik testi için çok erken olduğunj düşünüyorum ancak ovulasyon testinde şu sonucu aldım.. tekrar yaptım yine böyle çıkıyor.. bu bir hamilelik işareti olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Teşekkür ederim şimdiden
canım bende kan tahlılı yaptırmıstım d vıtamınım cok dusuk ckmıstı ampul verdı haftada 1 tane kırıp ekmeğe döküp yıyodum 2 ay falan yedim smdı yıne eksık ama kullanmıyorumCanım doktor ne için verdi sana benim d vitaminim eksikmiş nasıl kullanıcaz peki
Maalesefkadın olmak zor :/
hadi yaa neyse canım onumuzdekı ayı degerlendır bende beklıyorum bakalım olcak mı olmıcak mııProgestan içtim ya cnm o düzenliyor zaten ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum ilaç bitince hamilelik yoksa 3-7 gün arasında geliyormuş adet öylede oldu. İyikide öyle oldu gecikseydi dahada muallakta kalırdım
Kaç çıkmıştı d vitaminincanım bende kan tahlılı yaptırmıstım d vıtamınım cok dusuk ckmıstı ampul verdı haftada 1 tane kırıp ekmeğe döküp yıyodum 2 ay falan yedim smdı yıne eksık ama kullanmıyorum
Yeni aya insallah kuzum hayirlisi her zamanProgestan içtim ya cnm o düzenliyor zaten ilaç bitti 3 gün sonra adet oldum ilaç bitince hamilelik yoksa 3-7 gün arasında geliyormuş adet öylede oldu. İyikide öyle oldu gecikseydi dahada muallakta kalırdım
O zaman bu aksama kadar yetişmez gibi. Inşallah dün geceki tutmuştur o zaman:)Yumurtaniz dun aksam&gece catlamis, catlayinca siliklesme basliyor
baya dusuktu 20 mi neKaç çıkmıştı d vitaminin
25 mii cok phalı 10 lıraya alıorm benErken gebelik testi alsam mı almasam mı? Negatif çıkarsa çöpe giden 25₺‘me üzülürüm ama
ALLAH NASİP ETSİN İSTEYEN HERKESEYok canım 4-5 gun var
Amin canım amin cümlemizinALLAH NASİP ETSİN İSTEYEN HERKESE
Kaç 25 tl attım çöpe bir bilsenErken gebelik testi alsam mı almasam mı? Negatif çıkarsa çöpe giden 25₺‘me üzülürüm ama
Hangi marka alıyorsun? Predictor 25₺ ondan almıştım daha önce25 mii cok phalı 10 lıraya alıorm ben
After 10 erken gebelikHangi marka alıyorsun? Predictor 25₺ ondan almıştım daha önce
Canım benim baya düşük 8 çıktı doktor saat 12:00 14:00 arası güneşe karşı otur dedibaya dusuktu 20 mi ne
Bende bu ay olmazsa hayıt başlayacağımBen bugün başlıcam tekrar çok demleme acı olur çok hamile kalanı duydum ki benim yumurtlamam 0 dı cnm
HAYIRLI OLSUN CANIMKızlarrrr dilek kapım açıkmış. Dedim ya size ücretli öğretmenliğe başvurdum umarım çağırırlar ben de maaşımla özelde tedavi olurum demiştim ya. Aradılarrrr. Ay çok mutluyum. Öğrencilerimle oylanıp okulla uğraşırken inşallah bebişim de hooop göbüşümde olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?