- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
Kaç 25 tl attım çöpe bir bilsen
Benim hiç belirtim olmadı canım saldığım bir ay olduğu için aklıma bile gelmedi adet günümü bile unutmuştum direk normal testte çıktıÇok kararsızım şurda 3-4 gün daha sabretmem lazım ama aklımdan çıkmıyor bir türlü. Kasıklarımda ağrı yok normalde adet yaklaştığında ağrım olur. Kalçalarımda gerilme hissediyorum ve belimde batmalar oluyor. Galiba beklemek en mantıklısı. Çöpe atma ihtimalim olmaz en azından
Çoookkk teşekkür ederim :)HAYIRLI OLSUN CANIM
Kızlar herkeste yerlesme kanamasi oluyomu ya illakiolcak die bısı var mi
Evet cnm yeni ay yeni umutlarYeni aya insallah kuzum hayirlisi her zaman
YOK CANIM HERKESTE OLMUYO O KADAR ÖNEMLİ BİRSEYDE DEĞİL BENDEDE OLMAMISTIOlmuyor canim.
Benim kizimdaykende olmadi.
Simdide olmadi.
Gözünü karart ve yap diyorsun yaniBenim hiç belirtim olmadı canım saldığım bir ay olduğu için aklıma bile gelmedi adet günümü bile unutmuştum direk normal testte çıktıYani hiç belirtin olmasa bile hamiş olabilirsin ^^
Kızlarrrr dilek kapım açıkmış. Dedim ya size ücretli öğretmenliğe başvurdum umarım çağırırlar ben de maaşımla özelde tedavi olurum demiştim ya. Aradılarrrr. Ay çok mutluyum. Öğrencilerimle oylanıp okulla uğraşırken inşallah bebişim de hooop göbüşümde olur :))
benımde böle cok katı sekılde akıntım basladı yavastan adet e 4-5falan varOlmuyor canim.
Benim kizimdaykende olmadi.
Simdide olmadi.
bıde bısı dıcem testı aksam yapsam fark eder mı yaa :S ılla sabah mı olması lazımYOK CANIM HERKESTE OLMUYO O KADAR ÖNEMLİ BİRSEYDE DEĞİL BENDEDE OLMAMISTI
Gözün aydın canımKızlarrrr dilek kapım açıkmış. Dedim ya size ücretli öğretmenliğe başvurdum umarım çağırırlar ben de maaşımla özelde tedavi olurum demiştim ya. Aradılarrrr. Ay çok mutluyum. Öğrencilerimle oylanıp okulla uğraşırken inşallah bebişim de hooop göbüşümde olur :))
En azından sabah yap azcık daha garanti olur :))Gözünü karart ve yap diyorsun yani
Yeniden yumurtlamada olabilir saniyorum. Yarin tekrar yapin siliklesme olursa yumurta catlamasidir. Siliklesme olmazsa belkide hamilelik belirtisidir, Allah gonlunuze gore versin
İLK İDRAR DAHA SAGLIKLI SONUÇ VERİR DİYE BİLİYORUMbıde bısı dıcem testı aksam yapsam fark eder mı yaa :S ılla sabah mı olması lazım
4 gün falan kaldı artık yapsam cıkar mıİLK İDRAR DAHA SAGLIKLI SONUÇ VERİR DİYE BİLİYORUM
CANIM ÇIKMA İHTİMALİ VAR AMA GÜNÜN GECTİKTEN SONRA DAHA KESİN SONUÇ ALIRSIN SÜPHELERİN NELER4 gün falan kaldı artık yapsam cıkar mı
Canim Orta dogu hastanesinde bir kac tane doktor icin iyi diyor. Ucretini bilmiyorum ama bi arastir istersen.Erkenden gittim. Fiş almaya gittiğimde ücret istediler. 51 tl. Dedim ücret olmaması lazım. Yok dedi borç görünüyor. Neyse tamam dedim. Ama 51 tl ile kalmaz bu. Kan var ultrason var dedi. Tamam iptal edin dedim çıktı. Gözlerim doldu ağlayacaktım otobüste. Oraya o kadar para vereceğime özele giderim. Birkaç ay süre verdim kendime. Mola verecem biraz. Sonra özele gidecem
ya bılmıyorum kı öyle bır belırtımde yok ara sıra kasık agrılarım oluyor o kadarCANIM ÇIKMA İHTİMALİ VAR AMA GÜNÜN GECTİKTEN SONRA DAHA KESİN SONUÇ ALIRSIN SÜPHELERİN NELER
ya bılmıyorum kı öyle bır belırtımde yok ara sıra kasık agrılarım oluyor o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?