Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç 25 tl attım çöpe bir bilsen

Çok kararsızım şurda 3-4 gün daha sabretmem lazım ama aklımdan çıkmıyor bir türlü. Kasıklarımda ağrı yok normalde adet yaklaştığında ağrım olur. Kalçalarımda gerilme hissediyorum ve belimde batmalar oluyor. Galiba beklemek en mantıklısı. Çöpe atma ihtimalim olmaz en azından

Benim hiç belirtim olmadı canım saldığım bir ay olduğu için aklıma bile gelmedi adet günümü bile unutmuştum direk normal testte çıktı Yani hiç belirtin olmasa bile hamiş olabilirsin ^^

Benim hiç belirtim olmadı canım saldığım bir ay olduğu için aklıma bile gelmedi adet günümü bile unutmuştum direk normal testte çıktı Yani hiç belirtin olmasa bile hamiş olabilirsin ^^
Gözünü karart ve yap diyorsun yani

Oh hayırlı olsun canım Allah yolunu açık etsinnn inşallh mutlu olursun çok

Gözün aydın canım

Yeniden yumurtlamada olabilir saniyorum. Yarin tekrar yapin siliklesme olursa yumurta catlamasidir. Siliklesme olmazsa belkide hamilelik belirtisidir, Allah gonlunuze gore versin

Amin, Allah razı olsun. İlk defa bu ay tam olarak deniyoruz öyle hemen ilk aydan olmasını beklemiyorum ama bakalım bekleyelim bi hafta daha :)

Canim Orta dogu hastanesinde bir kac tane doktor icin iyi diyor. Ucretini bilmiyorum ama bi arastir istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…