Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim guzel sonuclar almanizi dilerim canı gönülden.
Bugun bizde doktora gittik. Stresten uzak durmamizi, gunde 1 saat düzenli yürüyüş ya da spor yapmamizi, saglikli beslenmemizi ve uykumuza dikkat etmemiz gerektigini soyledi. Bunlar da sonuçlarda etki ediyor canim.

Geecen ay 117 miydi neydi bu ay bilmiymki dr telde degeri solemedi bnde sormadm.daha dusuk olmasi gerekmiyomu zatn onu anlamadm bnde vosvosum
İnternette e2 değer aralığı yazarsan fazlara göre normali görebilirsin canım. 117 normal aslında ama bu ay kaç çıktı da düşük dedi kim bilir

Hayırlı olsun canım benim çok sevindim adına nihayet kafa dağıtacak güzel bir uğraş çıkmış.. unut herşeyi sal gitsin, bak nasıl yoluna girecek işler

Hayırlı olsun canım benim çok sevindim adına nihayet kafa dağıtacak güzel bir uğraş çıkmış.. unut herşeyi sal gitsin, bak nasıl yoluna girecek işler
Amin ablacım inşallah :)

Kızlar ağrım olduğu için pazartesi hastaneye gitmiştim bthcg vermiştim 8364 çıkmıştı değerim cumartesi tekrar gel demişti arkadaşım değerin yüksek dedi ikiz mi dedi kafam karıştı :)) bence yüksek değil ama normalde flo daki uygulamada 5 haftalık fln diye çıkıyor ama 5 haftalık değilim tahminlerime göre Burdada 7 haftalık çıkıyor :)) içimde kalmasın söyleyim dedim

Hayırlı olsun :))

Geecen ay 117 miydi neydi bu ay bilmiymki dr telde degeri solemedi bnde sormadm.daha dusuk olmasi gerekmiyomu zatn onu anlamadm bnde vosvosum
Benim de 118 çıktı. Doktor değerlerin normal dedi. Bana da yüksek gibi gelmişti ama ısrarla sordum doktora. Normal diyor yani bu değerler icin

Ekte haftalara göre çıkabilecek değer aralıkları var canım

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-14-17-31-30.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba kızlar ovulasyon testsim bata bi kaç gün kala pozitifti bugun kan vericektim ama kahverengi lekelenmem oldu galiba adet olucam
canım bugün bekle ama bence o yerleşme kanaması çok netti testlerin silikleşmede olmadı hala aynı fikirdeyim ve seni çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…