- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Canim guzel sonuclar almanizi dilerim canı gönülden.Kizlar ocak ayinda en az 20gebelik haberi duyalim demistim, yanlis saymadiysam tam 20 gebelik haberi almisiz masallah. Bilseydim kabul olcagini daha cok sayi soylerdim. Yarindan itibaren subat ayinda en az 40 gebelik (saglikla) haberi almayi diliyorum..
10 gun kadar once esim spermiyogram testi yaptirmisti. Sperm sayisi dusuk cikti. Birkac sperm hucresi goruldu fakat hareketsiz. 1 haftadir keciboynuzu kuru ve dogal e vitamini kullaniyor. Findik ceviz bitter cikolata yiyor. Yarin tekrar test yaptircak.10 gunde buyuk artislar beklemiyoruz fakat Allah'tan umudumu kesmemeye calisiyorum, mucize "Ol" derse olur.
Bu aydan gebelige dair hic umudum yok hem cok birliktelik olamadi perhizden dolayi, hem de esimin bu sonuclariyla beklentiye giremedim. Yine de karamsar degilim. Bize dua etmenizi isteyecektim..
İnternette e2 değer aralığı yazarsan fazlara göre normali görebilirsin canım. 117 normal aslında ama bu ay kaç çıktı da düşük dedi kim bilirGeecen ay 117 miydi neydi bu ay bilmiymki dr telde degeri solemedi bnde sormadm.daha dusuk olmasi gerekmiyomu zatn onu anlamadm bnde vosvosum
Hayırlı olsun canım benimKızlarrrr dilek kapım açıkmış. Dedim ya size ücretli öğretmenliğe başvurdum umarım çağırırlar ben de maaşımla özelde tedavi olurum demiştim ya. Aradılarrrr. Ay çok mutluyum. Öğrencilerimle oylanıp okulla uğraşırken inşallah bebişim de hooop göbüşümde olur :))
Çok teşekkür ederim canım benim :)Oh hayırlı olsun canım Allah yolunu açık etsinnn inşallh mutlu olursun çok
Çoook teşekkür ederimmm :)Gözün aydın canım
Tamam. Artık özelde devam edecem. Metro hastanesinde de duydumCanim Orta dogu hastanesinde bir kac tane doktor icin iyi diyor. Ucretini bilmiyorum ama bi arastir istersen.
gecmıyor günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrİLK İDRAR DAHA SAGLIKLI SONUÇ VERİR DİYE BİLİYORUM
Amin ablacım inşallah :)Hayırlı olsun canım benimçok sevindim adına nihayet kafa dağıtacak güzel bir uğraş çıkmış.. unut herşeyi sal gitsin, bak nasıl yoluna girecek işler
Evet canim gecmiyo ben yarin gidicemde saatler geçmiyorlar gecede uyuyamam büyük bir ihtimallegecmıyor günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
CAnım en az 25 en cok 95 olmalı fazla olması da gebeliğe engelGeecen ay 117 miydi neydi bu ay bilmiymki dr telde degeri solemedi bnde sormadm.daha dusuk olmasi gerekmiyomu zatn onu anlamadm bnde vosvosum
Bişi dicem ben genelde hep 25-26 gunde bir regl oluyorum gecen ay 9 unda oldum suan 22. Gündeyim kan versem cıkar mi betaEvet canim gecmiyo ben yarin gidicemde saatler geçmiyorlar gecede uyuyamam büyük bir ihtimalle
Hayırlı olsun :))Kızlarrrr dilek kapım açıkmış. Dedim ya size ücretli öğretmenliğe başvurdum umarım çağırırlar ben de maaşımla özelde tedavi olurum demiştim ya. Aradılarrrr. Ay çok mutluyum. Öğrencilerimle oylanıp okulla uğraşırken inşallah bebişim de hooop göbüşümde olur :))
Benim de 118 çıktı. Doktor değerlerin normal dedi. Bana da yüksek gibi gelmişti ama ısrarla sordum doktora. Normal diyor yani bu değerler icinGeecen ay 117 miydi neydi bu ay bilmiymki dr telde degeri solemedi bnde sormadm.daha dusuk olmasi gerekmiyomu zatn onu anlamadm bnde vosvosum
Ekte haftalara göre çıkabilecek değer aralıkları var canımKızlar ağrım olduğu için pazartesi hastaneye gitmiştim bthcg vermiştim 8364 çıkmıştı değerim cumartesi tekrar gel demişti arkadaşım değerin yüksek dedi ikiz mi dedi kafam karıştı :)) bence yüksek değil ama normalde flo daki uygulamada 5 haftalık fln diye çıkıyor ama 5 haftalık değilim tahminlerime göre Burdada 7 haftalık çıkıyor :)) içimde kalmasın söyleyim dedim
Saol CNm bkm bi A AsyaaAyazz hayırlı olsun cnmmEkte haftalara göre çıkabilecek değer aralıkları var canım
9 ARALIKMI CANIMBişi dicem ben genelde hep 25-26 gunde bir regl oluyorum gecen ay 9 unda oldum suan 22. Gündeyim kan versem cıkar mi beta
canım bugün bekle ama bence o yerleşme kanaması çok netti testlerin silikleşmede olmadı hala aynı fikirdeyim ve seni çok merak ediyorumMerhaba kızlar ovulasyon testsim bata bi kaç gün kala pozitifti bugun kan vericektim ama kahverengi lekelenmem oldu galiba adet olucam
9 ocak9 ARALIKMI CANIM
canım benimde nette yerleşme kanaması bugün gösteriyordu bakalım ne çıkacak olursada olmassada.ama sana şunu diyeyim benim 4 hamileliğimde 1 defa gördüm.her hamilelikte bile olmuyoBen de merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?