Canım Rabbim yar ve yardımcın olsun güç kuvvet versin.İnşallah en kolay şekilde bu sıkıntılı durumdan kurtulursun.Ümitsizliğe kapılma dış gebelik olsada hamile kalabiliyosun ne kadar büyük bi nimet hamile kalabilmek.Sendende yakında güzel haberler alıcaz biliyorum sende inan.Bu belirsizlik sona erince daha güçlü bi şekilde yoluna devam et.Seni güzel sürprizler bekliyo yolun sonundaYok cnm keşke öle bişy olsaydı ama Degil Hala kanamam olmadı ve dış gebelikten süpelniyorlar sağlıksz gebelik dedi doktor baskasna gtrm aynı seyi dediler degerm düşmeye başlamş insaAllah kendi yoluyla tedavi olmadan sağlkszsa hayrlısı buysa gtsn kötü bişy olmasn Rabbim yeni umutlar versn :'(
Sat 23 aralıktı canımSağol Allah razı olsuunn❤ :)))
Öyle oldu çok sukur benimde yarin kontrolum var.Senin sat neydi?
Amin canım.Allah razı olsunMaşallah canimsaglikla dogsun insallah.
Çoook şükür iyiyiz:) önümüzdeki hafta nasipse 2. Trimestere geçicez, riskli zamanların yüksek oranla azalcağı zaman onun için yüreğim daha rahat:)Bu aksami ve pazar gecesini mutlaka degerlendir canım
Canım her dış gebelikte tüpler patlamaz.
Bende Eylül'de yaşadım.
Suan zaten takip altindasindir sanirim.Bende igne vuruldum biraz uzun bi sutecti.
Degerin tekrar yukselip tekrar duser vs takip ederler.Kendiliginden dusuyorsa belki kurtajla sonlandirir.Her turlu insallah mudahaleye gerek kalmaz.
Ama kurtaj mutlaka yaparlar sanirim patolojiye gondermek icin.
Beklemekten baska caren yok suan.
Degerin kendi kendine dususe gecerse kanamayla hizlanir sürecin.
Belirsizlik zor suan bi Allah bi sen biliyorsundur neler hissediyorsun.......
Maşallah maşallahh :)))
Sizi sormalı nasilsiniz minisinle?
inşallah olur. eşim de gitti onun da sorun çıktı. ameliyatlik durum yok ilac kullaniyor o. kimyasal gebelik yaşadım bi kere. bende tutunma ihtimali düşük sanırım bilmiyorum hic. belirti tespit etmek cok degisik ya :) bide kist belirtisi, adet belirtisi, hamilelik belirtisi hepsi birbirinin aynisi :)) bence sen de doktora git derim. hic olmadi yumurta kontrolu yapar doktor. ben geciktirmistim. bi gittim hem bende hem esimde yiginla sorun varmis megerse
Ayneen. Evlenince çocuk sorarlar birinciyi doğurursun ikinci ne zaman derler. Kafayı sıyırmış insanlar cidden. İnsanın aklında olmayan şeyi aklına sokuyorlar. İster istemez “ evet yaa 30 oldum birinciyi daha yapamadık ikinciyi ne zaman yapçaz ooofff” diye stresleniyorum.
Sat 23 aralıktı canım
Çoook şükür iyiyiz:) önümüzdeki hafta nasipse 2. Trimestere geçicez, riskli zamanların yüksek oranla azalcağı zaman onun için yüreğim daha rahat:)
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar,yumurtlamalar?:)
yok canim kotu dusunmuyosun.benim evli arkadaşlarımin hepsinin var. yaşı küçük olanlarin da var. benimle ayni anda evlenen akraba ikinciye dogurdu :))) hani canim bu bulundugum yerde kendime baski cok oldu bana his olarak. kimse bisey demiyo ama ben bunaldim. yeni yerde bebekli cevre edinmezsem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :) simdiki yerde herkes ya hamile ya yeni bebegi var. ben haric. aralarında cok daraldim. yani millet iyi niyetle bile dese cok hassaslasmisim kaldiramiyorum cok kotu. oncesinde de her ay beklemek, hormon ilaci kullanmak vs cok yordu. ki bu ay yine doktora gidecem bakalim ne dicek bu sefer
Ayyy maşallah size ❤Süpeeer,başlamak bitirmenin yarısı demişler inan çok sevindim kalbim pır pır oldu ya:) hem şunun şurasında mart’a ne kaldı ki di mi:)
Ben iyiyim çok şükür 12. Haftamın içindeyim cinsiyet heyecanları başladı:)Ufaktan karnım çıkmaya başladı
Hep aklımdasınız kopamadım sizden:)
Beklicem yani. Sırf belli olsun diye kanda baktırmıştımCanım, çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet görmezsen yapacağın testte kesin sonuç alırsın.
Hadiii:) Ay ne güzel haberler aldım:)Çok heyecanlııııBenimde 28 Aralık.Sen simdi kalp atisini duyunca ben kese icin umitlendim :))))))))
Prenseslik dönemi kendi icinde yine stresleride olsa :)))))) en azindan gobis cikması ve bebegin hareketleri eklenince en guzel zamanlar oluyor ister istemez :)))))
Iyiyim cok sukur :) yakalamisiz tutturmusuz yumurtayı cok sukur ❤bakalim yarin kontrol var ❤
Sorma ya resmen ilkini yapamadan ikincinin stresini yaşatıyorlar insana. Ya analarımız nenelerimiz nasıl hamile kalıyolarmış öyle pat diye. Anneme soruyorum bi çaba sarfetmiyorduk açıkcası diyor vay bizim halimize
Ya vala kuzum bak bugun grip olsam igne vurul deseler hayatta vurulmam derim kacarim.kan alcaz deseler geri dururum.ya yemedigim igneklmadi iki aydir ve dr her gittimde kan aldirip duruyr ya be adam ne cektigimi gormuyormusun ya bi de bndn ck istiyosun.ayda bi kac gunle sinirli olan vakti niye boyle geciriyosun.inan ck kiziyrm bole olunca ya leyleklermk getircek bu bebekleri ilClarmi sen lazimsin daa.Bende eşime kızdım bugun. Ilaclarimi önüne koydum. Bunlari icmemi istiyorsan ona göre davran dedim. Bazen durumun ciddiyetini anlayamiyorlar.
Sende kaldir uyumasin
Kaybeden mi var yoksa? Ay neyse bilmiyim hiç içim gidiyor çok üzülüyorumAyyy maşallah size ❤
Tahminde bulunayim dedim ama karar veremedim. Saglikli, hayirli bir evlat olsun insallah.
Arada yaz mutlaka. Bende buraya baktikca uzuluyorum artik. Birimiz mujde veriyoruz birimiz kaybediyoruz. Gercekten cok uzuluyorum. Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin. Biraz hassas oldum galiba.
Guzel haberlerini bekliyorum hep.
Doru diyr vala sus dedilermi sesimiz cikiyomuydu bak.simdiki cocuklar ikincilerede izin vermiyoCok akilli çocuklarmisiz demek ki :) ama annem sunu diyor şimdiki çocuklar zor bizim zamani mizda boyle olsaydi herhalde kafayi yerdim 8 cocukla
Dur bogazlama kuzum, çocuk için lazim adamcagizYa vala kuzum bak bugun grip olsam igne vurul deseler hayatta vurulmam derim kacarim.kan alcaz deseler geri dururum.ya yemedigim igneklmadi iki aydir ve dr her gittimde kan aldirip duruyr ya be adam ne cektigimi gormuyormusun ya bi de bndn ck istiyosun.ayda bi kac gunle sinirli olan vakti niye boyle geciriyosun.inan ck kiziyrm bole olunca ya leyleklermk getircek bu bebekleri ilClarmi sen lazimsin daa.
Sende ck iyi ypmissin..bastan anlasin bosuna hormon yukletmiyz kendimize dengemiz sasti yHu istiyolarsa ona gore davransinLr.
Aman yk ne uyandircam bogazlamasam iyi
AmiiiinnnnnKaybeden mi var yoksa? Ay neyse bilmiyim hiç içim gidiyor çok üzülüyorum
Veren Allah alan Allah her kimse o dilerim inşallaaah hayırlısı ile yine sağlıklı şekilde gebeliği olsun...
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Sabah 5te ise gitmicek olsa ben bilirdim ona yapacagimida............ iste ise gitcek die ellemem artk.....sinirimle kendimi yiym isteDur bogazlama kuzum, çocuk için lazim adamcagizben olsam inat icin uyandirirdim. Belki bu sinirle tutar
Canim zaten adete 14 gun kala yumurtlaniyor bu gerkeste sabittir.sen daha dun yumurtlamissin ozaman gebelik varsa bile yeni olusuyordur.istersen takvim programi indir.suan olusan gebelik testlerdede cikmazButun belirtiler var ama bebis birturlu yok3.4 gundun akinti coktu bugun de pembe bir leke geldi daha sonra mide bulantisi basladi fakat kusma olmadi sag kasik hafif agri var insallah bu sefer tutar 13 gun var bata test de yapmak istemiyorum artik hep husran oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?