Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet o zaman insanlar “yumurtlama günü” nedir bilmiyorlar bile ! Böyle ovulasyon testleride yok. Teknoloji de yok. Aslında bi bakıma şanslıyız çok çabuk her bilgiye ulaşıp evde takip yapabiliyoruz. Allah korusun her ihtimale karşı tıpta gelişti. Ama bir kötü yanı herşeyden haberdarız ve “ ya benim başıma gelirse, ya şöle olursa, böle olursa” diye saçma sapan bunalıma giriyoruz. Bilgi kalabalığı olduça stres de artıyor.

Eskiden ne güzel ohhh. Radyasyon namına hiçbirşey yok, herşey organik herşey doğal, insanlar birbirine vakit ayırabiliyor o vakitte çocuk oluyor kafalar pırıl pırıl. Kaldı ki insanlar korunmayı bile bilmiyorlarmış yani hormonları alt üst edecek hiçbirşey yaşamamışlar. Bu dönemde yaşadığımız için çooook şanssızız.

En muzdarip olduğum konudan girdin fazla yazdım valla

Bu düşüncene +100 puan veriyorum. Belki de en büyük şanssızlığımız yaşadığımız dönem
Evet bilgiye çabuk ulaşıyoruz tedaviler daha fazla ama eskiden insanlar tedaviye bile gerek duymuyordu işte. Kendimizi yapay gıdalardan ne kadar uzaklaştırmaya çalışsakta neredeyse artık soluduğumuz hava bile doğal değil. Psikolojimizi düzgün tutmaya çalışıyoruz ama bilinçaltımız aynı şeyi söylüyor mu orası şaibeli. Elimiz ayağımız tutsun akıl sağlığımız yerinde olsun yeter ki sağlıklı birer çocuk doğurmamak için aslında hiçbir sebebimiz yok

Canim zaten adete 14 gun kala yumurtlaniyor bu gerkeste sabittir.sen daha dun yumurtlamissin ozaman gebelik varsa bile yeni olusuyordur.istersen takvim programi indir.suan olusan gebelik testlerdede cikmaz
Ay canim insallah tutmustur yumurtlama gunum dundu bugun de Boyle olunca acaba tuttumu diye merak ediyorum

Hamileyimdir insaAllah:) bi onceki gebelikte de dayanamayip erken yapmistim boyle cikmisti. Onu baza alarak hamile oldugumu resmen kabul ediyorum. Ayy hadi ins 2018 annesi de olurum. Usttekiler ovulasyon testi altta kirmizi olan gebelik. Sizce hamileyim demi ya?? :)valla 10 dk once ogrrnp smdi buraya yaziyrum

Eklentiler

• 8276FC3A-A1C8-4BB9-8F25-756E274A1040.webp
    8276FC3A-A1C8-4BB9-8F25-756E274A1040.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar selam benim malum kırmızılar geldi yine bu ay infertilite rahim filmi istedi nedir bu bi aydinlatin beni nolur cok mu ağrılı oluyor sonrasında kanama vs oluyor mu
Yaptıran arkadaslar o kadar korkulacak bisey degil diyorlardi canım cevap yazayim dedim goren olur boylece

Hamileyimdir insaAllah:) bi onceki gebelikte de dayanamayip erken yapmistim boyle cikmisti. Onu baza alarak hamile oldugumu resmen kabul ediyorum. Ayy hadi ins 2018 annesi de olurum. Usttekiler ovulasyon testi altta kirmizi olan gebelik. Sizce hamileyim demi ya?? :)valla 10 dk once ogrrnp smdi buraya yaziyrum
Masallah canım kandada cikar sağlıkli süreç baslar insallah:)

Hayirli olsun darisi bizlere insallah

Kizlar banada bi cevap verin lütfen şu içimi rahatlatin

Cektiren arkadaslar yazar canim sabah gordukce.Kimisi anestezisiz cektirip aikayetci olmuyor kimisi kesin anestezi diyor.Biraz uygulayan kisiyle yontemle ve kisinin acı esigiyle alakali sanirim;)

Bebis geliyoorrr ❤ gozunaydiiiiinnnnn

Ama ben nasip olursa 3 4 isterim yani :) kiz birinciyi yaptikda 4. Yu dusunuyorum bende ki aşka bak .
Bizede hayirlisi yla nasip olsun
Kuzummm birinciyi bi dogursak eminim cogumuz ara vermeden ikinciyi yapicaz zatn sahsi fikrm kendi adima boyle olucak Allahin izniyle.senin dusuncend bi abeslik yk yani sendeki o ask hic bitmesinn bu askla olucak o bebisler :21::KK36:

Rabbm sag salim kucagina almayida nasip etsn insallahhh kac gun kala yaptinki erken diyosun :)

Ya kizlar mens gunum 2 gun onceydi 1damla pembe kan geldi sonra kesildi dedim yerlesme kanamasidir belki simdi heyecanla ilk idrarla test yptim sonuc negatif okudugum kadariyla yerlesme kanamasindan sonra once kana sonra idrara geciyomus hormon ama bilmiyorum umudum kirildi sizce ne olabilir

Ya kizlar mens gunum 2 gun onceydi 1damla pembe kan geldi sonra kesildi dedim yerlesme kanamasidir belki simdi heyecanla ilk idrarla test yptim sonuc negatif okudugum kadariyla yerlesme kanamasindan sonra once kana sonra idrara geciyomus hormon ama bilmiyorum umudum kirildi sizce ne olabilir
Acile gidip kan testi yaptır canım.

Back
X