Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kesinlikle katılıyorum. Üstüne düşmediğimiz anda olacak kesin. Testlerdi takvimdi aylardır hiç birini aksatmadım hiiiçte sonuç alamadım

Bu arada 50 kiloya çıksan çok daha iyi olur kuzum. Ben 1.67 boya 43 kiloydum evlendiğimde düşün. Kollarım falan ne kadar inceymiş diyorum. Geçen senede 46 kiloydum ama vücut direncin düşüyor herşeyden önce. Streste iştahı etkiliyor. Kafandakileri silersen iştahında açılır belki, takviye gıdalarda al polen sütü, pekmez vs gibi. Ama yinede kilo ile ilgili olacağını pek sanmıyorum çok zayıf arkadaşlarım hamile kalabildi, annemde hamile kaldığında 45 kiloymuş.

belki kuzum yerleşme kanamasıdır o hemde koyu kahve yani umut hala devam ediyor .şöyle düşünsene hiç bir sorunun yok doktorda öyle dedi kist falanda yok sökülecek olsan sökülrdün bence

Ah bir bilsem, testler negatif hani ikinci silik çıksa umudum olacakta yok yani. Şov yapıyor işte yarınki batı bekliyordur ama kafamı karıştırdı bu olay

Yok canım istanbulda değilim ama bende oraya gelmeyi düşünüyorum.şişlide bi yer varmış sanırım ecomar diye acısızmış oraya gelmeyi düşünüyorum.ama sen nereyi önerirsin canım.çünkü taa vandan gelicem oraya.iş dolayısıyla buradayız ve imkanlar çok kısıtlı malesef burda

Ah bir bilsem, testler negatif hani ikinci silik çıksa umudum olacakta yok yani. Şov yapıyor işte yarınki batı bekliyordur ama kafamı karıştırdı bu olay
Ayy merdaneyi alıcam gerçekten aaa burda 100lerce defa yazdık dimi? Yerleşme kanaması sonrası HCG önce kanda, sonraki günlerde de idrarda çıkıyor dedik.. hala testler negatif diyorsun kızıyorum haa

seymaka sen bize niye demiyorsun kahverengi diye kız büyük ihtimalle yerleşme kanaması o kuzum... Yarın git kan ver bence..

Ahahah ayy merdaneni yiriiiim. Hiç ihtimal vermiyorum ya çünkü Eylül ayında aynen böle erkenden bir lekelenme oldu koştur kıyamet hastaneye gittik negatif çıktı 2 gün sonrada regl olmuştum ondan yine onun gibidr diyorum

Ama cumartesi günü sadece akşam geldi sonrası olmadı dünde hiç bişi yoktu hatta regl olcam diye bayağı hareketli temizlik yaptım sallamadım. Bugün sabahta aynı şekil gelmiş. Neyin nesi anlamıyorum ya eskiden çat diye sökülürdü şimdi aklımı alıyor “ bu ne “ diye. Regl se neden sökülemiyorum

Tamda echomar diyecektim :) en iyisi o kuzum bende oraya gideceğim azcık pahalı ama değer napalım kafamız rahatlasın. Doktorlar vermiyor ama ben kafama göre yaptırıcam iyimi kötümü bilmiyorum.

Yorumları hep iyi yönde oranın.ha bide onu soracaktım canım doktor İstemi olmadan da çekiyorlarmı acaba.ben de kafama göre çektiricem çünkü

Regl olduğunu sanmıyorum canım.. ayrıca Eylül ayından beri onlarca kür yaptın, o zamanki nedenle bir olmaz şimdiki kahveler.. tertemizdir senin rahim

merhaba kızlar. hafta sonu buralar dolmuş taşmış maşallah. elimden geldiğince okumaya çalıştım =)
tatlım değerlerin bana çok normal gelmedi maalesef. keza doktor da öyle demiş, ama bir şey önermemiş şaşkoloz istersen güvenebileceğin başka bir doktora detaylıca muayene ol.. tsh da yüksek geldi bana. st3 ve st4 e de baktırmanı öneririm nacizane. pco geçmişin de varsa tiroit bozukluğu olabilir. eğer öyleyse tedavisi çok kolay ilaçla hemencik düzene giriyor =) eğer her şey yolundaysa zaten sorun yok.
Kızlar zaman geçmek bilmiyor sanki yarın’a kadar daha 2546381846910 saat varmış gibi
Heyecanım gitgide artıyor Dün hcg 16,94 çıktı yarın ne kadar çıkması lazım? 34-35 falan mı?
tatlım inşallah değerlerin gitgide yükselir, hayırlı olsun tebrikler

çok tşk ederim canım Allah razı olsun ALLAH SİZLEREDE NASİP ETSİN
canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah

Merhaba arkadaşlar tiroid hastası olup hamile için soğan kuru uygulayan var mı lütfen cevap
canım yukarıda da benzer bir şeyler yazdım. ilaç kullanıp hormonları düzene sokman en iyisi. bir endokrinologa görünsen iyi olur. alternatif neler yapabilirim diyorsan, tiroit nedeniyle pco benzeri sorunlar yaşamıştım. soğan kürü yaptım. şimdi adetlerim fena değil gibi. en azından ilaçsız kendiliğinden sökülüyorum.

canım benim sendeki bu adet oluyomuş gibi olup sökülememe hali bana da yerleşme kanamasını düşündürdü müsaitsen kan ver bence en garantisi =) test konusunda biliyorsun arkadaşları çok yanılttı. bu arada hep söylerim, takvimdi ovulasyon takibiydi uğraşmamak en iyisi. adet bitince bata kadar 2 günde bir yapıverelim gitsin bu arada sen ne zamandır deneme modundaydın kuzum kafama takıldı?

Regl olduğunu sanmıyorum canım.. ayrıca Eylül ayından beri onlarca kür yaptın, o zamanki nedenle bir olmaz şimdiki kahveler.. tertemizdir senin rahim
aha vosvos ya tertemizdir demiş bir de komikli emoji koymuş
sen de yumtiklemiştin sanırım en son. karıştırmıyorumdur umarım her şey güzel olsun hepimiz için

Kızlar şimdi ben regl olmadım ya,,

O zaman yumurtlama olmamış mı oluyor
canım yakın zamanda ben de benzer soru sormuştum. ne adet olmak ne de olmamak yumurtlama olup olmadığını gösteren şeyler değillerdir demişlerdi
ama düzenli adet varsa, ya da adet çok bekletmeden kendiliğinden geliyorsa, kist mist yoksa bence her şey yolundadır. ya da öyle inanmak istiyorum :)
senin ne kadar gecikmişti? hiç böyle gecikir miydi? bir yandan stresli olduğumuz için hamişlik yoksa bile az süren gecikmeler normal olabilir diye düşünüyorum

Yorumları hep iyi yönde oranın.ha bide onu soracaktım canım doktor İstemi olmadan da çekiyorlarmı acaba.ben de kafama göre çektiricem çünkü

Ben orayı telefonla aradığımda doktorunuz mu önerdi yoksa siz kendiniz mi buldunuz dediler. Bende kendim buldum doktorum istemedi film ben sadece kendimi rahatlatmak için geleceğim dedim tamam demişlerdi. Banada uzak bir yer çünkü iyi bir yer olduğunu bilerek göze alıyorum

Ahh keşke kuzum yaa hsg de yaptıramadım gitti onu da bir halletsem rahatlıcam

Geçen yılın başından beri kuzum. Bilemedim inan hiç cesaretimde yok hep aynı heyecanla gidip sıfır görmekten gına geldi. Bende bu olay son zamanlarda sık olmaya başladı ondan şartlamıyorum kendimi belkide. Doktora sormam lazım bu durumu kesin “ yoooo normal “ deyip ne sallıcak ne ilgilenicek ama bilmiyorum yarın normal bat’ım beklerim 2 gün gelmezse giderim artık inşallah yerleşmedir bu kez

aha vosvos ya tertemizdir demiş bir de komikli emoji koymuş
sen de yumtiklemiştin sanırım en son. karıştırmıyorumdur umarım her şey güzel olsun hepimiz için
Teşekkür ederim gülüm akşam çatlamış galiba yumoş.. daha şimdiden göğüs hassasiyeti başladı.. nasıl geçer bu iki hafta şimdi :) sende nasıl durumlar?

kizlar ya benim adete 4-5 gun kala lekelenme oldu. adet erken basladi zannettim bisey yok. 4. gun ve her gun az bi lekelenme oluyor. devami gelmiyor. adetim gecikmedi diye de test yapmiyorum. hamile miyim sizce

Teşekkür ederim gülüm akşam çatlamış galiba yumoş.. daha şimdiden göğüs hassasiyeti başladı.. nasıl geçer bu iki hafta şimdi :) sende nasıl durumlar?
ay hadi bakalım inşallah tutmuştur =)
benim 28-34 gün arası değişen bir döngüm var. uzayan akıntım 16-17.günler geldi, bugün adetin 20. günü.
ben döngü boyunca gün aşırı denemece modundayım, test vs yapmıyorum. 10 gün sonra gelen giden olmazsa test yapıcam bakalım 5. ay denememiz..
ben zaten yoğun çalıştığım için günler bir şekilde geçiyor. burası da arada kaçamağım oluyor. seviyorum sizlerle dertleşmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…