Lekenin rengi ve miktarı önemli canım.. takipte kal, olabilir dekizlar ya benim adete 4-5 gun kala lekelenme oldu. adet erken basladi zannettim bisey yok. 4. gun ve her gun az bi lekelenme oluyor. devami gelmiyor. adetim gecikmedi diye de test yapmiyorum. hamile miyim sizce
canım 1 yılın dolmuş yanlış anlamadıysam. bu ay için de durumdan emin olduktan sonra detaylı bir muayeneye gir bakalım. zaten 1 yıl deneyin olmazsa bakalım diyorlar artık göndermezler direkt sanıyorum. hatta mümkünse eşin de tetkik yaptırsın derim.Ben orayı telefonla aradığımda doktorunuz mu önerdi yoksa siz kendiniz mi buldunuz dediler. Bende kendim buldum doktorum istemedi film ben sadece kendimi rahatlatmak için geleceğim dedim tamam demişlerdi. Banada uzak bir yer çünkü iyi bir yer olduğunu bilerek göze alıyorum
Ahh keşke kuzum yaa hsg de yaptıramadım gitti onu da bir halletsem rahatlıcam
Geçen yılın başından beri kuzum. Bilemedim inan hiç cesaretimde yok hep aynı heyecanla gidip sıfır görmekten gına geldi. Bende bu olay son zamanlarda sık olmaya başladı ondan şartlamıyorum kendimi belkide. Doktora sormam lazım bu durumu kesin “ yoooo normal “ deyip ne sallıcak ne ilgilenicek ama bilmiyorumyarın normal bat’ım beklerim 2 gün gelmezse giderim artık inşallah yerleşmedir bu kez
İnşallah senden güzel haberi alıp seviniriz gülüm.. burası güzel oturdu, böyle dertleşme olsun, bildiklerini paylaşma olsun.. bir çok işe yarıyor.. moralleri düzeltme konusunda da çok iyidir.. ben de severek vakit geçiriyorumay hadi bakalım inşallah tutmuştur =)
benim 28-34 gün arası değişen bir döngüm var. uzayan akıntım 16-17.günler geldi, bugün adetin 20. günü.
ben döngü boyunca gün aşırı denemece modundayım, test vs yapmıyorum. 10 gün sonra gelen giden olmazsa test yapıcam bakalım5. ay denememiz..
ben zaten yoğun çalıştığım için günler bir şekilde geçiyor. burası da arada kaçamağım oluyor. seviyorum sizlerle dertleşmeyi
dagilin kizlar vosvosum kizdiiiiAyy merdaneyi alıcam gerçekten aaaburda 100lerce defa yazdık dimi? Yerleşme kanaması sonrası HCG önce kanda, sonraki günlerde de idrarda çıkıyor dedik.. hala testler negatif diyorsun kızıyorum haa
Tamam canım çok teşekkür ederim.tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdin.Allah razı olsun senden inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun tatlım.ben bu ay soğan kürü yapıp martta çektiricem inşallah hsgyi.Ben orayı telefonla aradığımda doktorunuz mu önerdi yoksa siz kendiniz mi buldunuz dediler. Bende kendim buldum doktorum istemedi film ben sadece kendimi rahatlatmak için geleceğim dedim tamam demişlerdi. Banada uzak bir yer çünkü iyi bir yer olduğunu bilerek göze alıyorum
Ahh keşke kuzum yaa hsg de yaptıramadım gitti onu da bir halletsem rahatlıcam
Geçen yılın başından beri kuzum. Bilemedim inan hiç cesaretimde yok hep aynı heyecanla gidip sıfır görmekten gına geldi. Bende bu olay son zamanlarda sık olmaya başladı ondan şartlamıyorum kendimi belkide. Doktora sormam lazım bu durumu kesin “ yoooo normal “ deyip ne sallıcak ne ilgilenicek ama bilmiyorumyarın normal bat’ım beklerim 2 gün gelmezse giderim artık inşallah yerleşmedir bu kez
Bende korktumdagilin kizlar vosvosum kizdiiii
Nasıl anlatayım ki şimdi.. hani öğretmen başarılı öğrenciler yanlış yapınca daha çok celallenir ya.. öyle bişey bu.. başkan konuyu yalamış yutmuş, yeterince bilgisi var, herkese yol göstermeye çalışıyor.. kendine gelince acemice işler yapıyor.. ondan çıktı merdane ortaya.. yoksa kardeşimsiniz, kuzumsunuz bebeğimdagilin kizlar vosvosum kizdiiii
canım 1 yılın dolmuş yanlış anlamadıysam. bu ay için de durumdan emin olduktan sonra detaylı bir muayeneye gir bakalım. zaten 1 yıl deneyin olmazsa bakalım diyorlar artık göndermezler direkt sanıyorum. hatta mümkünse eşin de tetkik yaptırsın derim.
hsg den de korkma, duruma bakarlar zaten tüpler açıksa sorun yok. kapalıysa da boşuna zaman kaybetmemiş olursun. biraz gerçekçi düşünmek lazım maalesef bu konularda..
tahliller vs. derken nasıl bir yol izleyeceğiniz belli olur. ama elbette inşallah bu ay bebişin seninledir de bu dediklerime gerek kalmaz
Tamam canım çok teşekkür ederim.tüm sorularıma sıkılmadan cevap verdin.Allah razı olsun senden inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun tatlım.ben bu ay soğan kürü yapıp martta çektiricem inşallah hsgyi.
Nasıl anlatayım ki şimdi.. hani öğretmen başarılı öğrenciler yanlış yapınca daha çok celallenir ya.. öyle bişey bu.. başkan konuyu yalamış yutmuş, yeterince bilgisi var, herkese yol göstermeye çalışıyor.. kendine gelince acemice işler yapıyor.. ondan çıktı merdane ortaya.. yoksa kardeşimsiniz, kuzumsunuz bebeğim
Lekenin rengi ve miktarı önemli canım.. takipte kal, olabilir de
Günün geçene kadar dediklerim geçerli biliyorsun dimi balım.. hani bat geçmiş olsa ve negatif görsen ısrar etmem. Bekleyeceğiz tatlımTerzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap, kendime lafım geçmiyor valla dediğin doğru ne desen haklısın vosvosum benimmmm
Yarın sabah ilk idrarla dene hiç olmazsa, var gibi duruyor inşalllahhh vardır bebişyazarken alinti yapmayi unutmusum
lekelenme kahverengi ve cok az. bugün adet olmus olmam lazimdi. testte cikar mi acaba. cok sabirsizlaniyorum sonucu ogrennek icin
Yarın sabah ilk idrarla dene hiç olmazsa, var gibi duruyor inşalllahhh vardır bebiş
Merhaba bende yeniyim burda çok geçmiş olsun canım öncelikle.bende tedavi görüyorum ama bu ay da bişey yok gibi benimde moralim çok bozukMerhabalar bende yeni katılıyorum aranıza ve bebek istiyoruz inşallah geçen ay ilk ddefa da denedik ve maalesef olumsuz dün gece regl oldum ve morelim çok bozuldu yumurtlamam gerçekleşmişti neden olmadı diye kafama takıldı çok stres yaptım düşündüm acaba ondan mı olmadı bilmiyorum inşallah diğer aya olur
bende minik bir Kist var canım ama reglim düzenliydi hep 28 günde bir geliyordu ama 2 gün geçti gelmedi dahacanım yakın zamanda ben de benzer soru sormuştum. ne adet olmak ne de olmamak yumurtlama olup olmadığını gösteren şeyler değillerdir demişlerdi
ama düzenli adet varsa, ya da adet çok bekletmeden kendiliğinden geliyorsa, kist mist yoksa bence her şey yolundadır. ya da öyle inanmak istiyorum :)
senin ne kadar gecikmişti? hiç böyle gecikir miydi? bir yandan stresli olduğumuz için hamişlik yoksa bile az süren gecikmeler normal olabilir diye düşünüyorum
Merhaba bende yeniyim burda çok geçmiş olsun canım öncelikle.bende tedavi görüyorum ama bu ay da bişey yok gibi benimde moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?