Sonuclar sende mi canım
. Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Berra bana 7 ayda hangi tedavi gördüğü nu anlatır mısın ona göre cevap vercemRabbim en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizlere de vizede isteyen herkese de Bide hırmla testlerinde dikkat etmemiz gereken bi değer varmı acaba biliyormusunuz
Kizlar bata 10 gun var pembe kan,lekelenme, mide bulantisi ve gogus hassasiyeti var ama ne kadar test yaptiysam hic biri olurmu sonuc vermedi yok yok kafayi yicem
Merhabalar bende yeni katılıyorum aranıza ve bebek istiyoruz inşallah geçen ay ilk ddefa da denedik ve maalesef olumsuz dün gece regl oldum ve morelim çok bozuldu yumurtlamam gerçekleşmişti neden olmadı diye kafama takıldı çok stres yaptım düşündüm acaba ondan mı olmadı bilmiyorum inşallah diğer aya olur
. Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Berra bana 7 ayda hangi tedavi gördüğü nu anlatır mısın ona göre cevap vercem
anladım canım peki ilk deneme niz ne oldu7 aylık evliyiz ama bu ilk denememizdi tedavi hiç görmedim yanlış yazdım galiba az önce
bende minik bir Kist var canım ama reglim düzenliydi hep 28 günde bir geliyordu ama 2 gün geçti gelmedi daha
Ben bi yerde okudum regl gecikiyorsa yumurtlama olmamış demekmiş :/
stres de yapmadım bu ay, gayet güzel geçti çünkü tatil yaptım :)
Bugün test yaptım bişey çıkmadı yine de şüpheliyim yarın kan testi yaptrcam ne olur ne olmaz
anladım canım peki ilk deneme niz ne oldu
Anladım canım hiç üzme kendini bu ay olmadı bizim ama inşallah olur canımMaalesef negatif olmadı yani bu ay
ve hamilesinn. Çok tebrik ederim seni canımBende de geçen sene 12 cm kist vardı doktor illa ameliyat olacak demişti olmadım ameliyat dedim şimdi zaten sezeryanla doğum yaptım kizimda yine açacaklar deyip ilgilenmedimki mr bile cekinmistim açıkçası 2 hafta önce Dr gittiğimde kistim tamamen kaybolduğunu söyledi inanamadim
Anladım canım hiç üzme kendini bu ay olmadı bizim ama inşallah olur canım
ve hamilesinn. Çok tebrik ederim seni canım
kür falan yaptın mı canım.Aynen canım ya cok şükür kist nereye gitti onu bilmiyorum yani Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin inşallah
kür falan yaptın mı canım.
Amin canım cümlemize inşallah
Çok teşekkür ederimsorunun cevabı burda canım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bu-meyvenin-adi-ne-nasil-yeniyor.799351/
Bide canm tiroid için kan verdin mi onu da bi göster derim ben çünkü hamile kalmaya çok tetikliyorİnşallahhhh çok çok amin
Benim 4.5 cm di doğum kontol hapı ve soğan suyu içtim bir ayda eridi cnmkaç mm'ydi canım kistün, nasıl eridi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?