Minik bi kist se eğer korkmana gerek yok canm erip gedcek inş benimde öyle oldu minik kist demişti doktor eridibende minik bir Kist var canım ama reglim düzenliydi hep 28 günde bir geliyordu ama 2 gün geçti gelmedi daha
Ben bi yerde okudum regl gecikiyorsa yumurtlama olmamış demekmiş :/
stres de yapmadım bu ay, gayet güzel geçti çünkü tatil yaptım :)
Bugün test yaptım bişey çıkmadı yine de şüpheliyim yarın kan testi yaptrcam ne olur ne olmaz
kaç mm'ydi canım kistün, nasıl eridiMinik bi kist se eğer korkmana gerek yok canm erip gedcek inş benimde öyle oldu minik kist demişti doktor eridi
Canım biraz sabirsiziz galiba:) daha on gun var varsa bile cok yenidir idrar testinde çıkması icin cok erkenKizlar bata 10 gun var pembe kan,lekelenme, mide bulantisi ve gogus hassasiyeti var ama ne kadar test yaptiysam hic biri olurmu sonuc vermedi yok yok kafayi yicem
Insallah canım en kısa zamanda bebeğimiz gelir kucağımıza ben bi seneden fazla oldu ilaç tedavisi tutmadı sonra ine ile denedik ama maalesef bugün gittim yumurtalar yeterince büyümemiş ler artık sabırla bekliyorum canım çok zor biliyorum inşallah herşey gönlümüz ce olur cnmİnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız siz ne zamandır bebek düşünüyorsunuz acaba, benim her ay hastalığım düzenli olur ama doktor polikistik over var ama eğer hastalığın da gecikme yoksa sorun yok demişti bende gecikme olmuyor ama neden olmadığı kafama takılıyor
Masallah sana da nasip olsun hayirlisiyla
Insallah canım en kısa zamanda bebeğimiz gelir kucağımıza ben bi seneden fazla oldu ilaç tedavisi tutmadı sonra ine ile denedik ama maalesef bugün gittim yumurtalar yeterince büyümemiş ler artık sabırla bekliyorum canım çok zor biliyorum inşallah herşey gönlümüz ce olur cnm
hepimize canımMasallah sana da nasip olsun hayirlisiyla
Sordun mu canım nedir bu diyeEki Görüntüle 2106431
Kızlar bu ne bilen var mı?
Umreden bir teyze getirmiş bebek isteyenler için olmayan içinmiş bir meyve gibi birşeymiş kırılıp içinde kini ye dediler güvenemedim
Canım hormon tahlili yapıldı miAminn teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin biz 7 aylık evliyiz tedavi ilde değildi normal bi şekilde ilk defa çocuk düşünerek yaptık ve doktora gitmiştim ultrason da bi problem yok yumurtalar çatlamış dedi anlam veremedim neden olmadı hayırlı haberler alırız inşallah en kısa zamanda
Kaç mm olduğunu şuan unuttum cnm ama çok minik kist ti ve içtiğim ilaç lardan oluşan bi kist ama adetle birlikte eridi canım eğer hamile olmadığına eminsin doktor un adet getirici ilaç verebilirkaç mm'ydi canım kistün, nasıl eridi
sorunun cevabı burda canımEki Görüntüle 2106431
Kızlar bu ne bilen var mı?
Umreden bir teyze getirmiş bebek isteyenler için olmayan içinmiş bir meyve gibi birşeymiş kırılıp içinde kini ye dediler güvenemedim
Canım hormon tahlili yapıldı mi
yarın kan testi yaptrcam canım, negatif çıkarsa kadın doğuma gdicem hakkımızda hayırlısı olsunKaç mm olduğunu şuan unuttum cnm ama çok minik kist ti ve içtiğim ilaç lardan oluşan bi kist ama adetle birlikte eridi canım eğer hamile olmadığına eminsin doktor un adet getirici ilaç verebilir
Olur inşallah canım daha 7 aylık evlimissin bize Üç sene oldu nerdeyse bi buçuk yıl tedavi görüyorum hiç bi sorunumuz yok çok şükür ama tutmuyor canım benimdeAminn teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin biz 7 aylık evliyiz tedavi ilde değildi normal bi şekilde ilk defa çocuk düşünerek yaptık ve doktora gitmiştim ultrason da bi problem yok yumurtalar çatlamış dedi anlam veremedim neden olmadı hayırlı haberler alırız inşallah en kısa zamanda
Çok şeker yaa amin canımMaşallah biliyorum elizi instagramdan darısı bizlere inşallah bütün isteyenlere
Sonuclar sende mi canımBir buçuk hafta önce gittiğimde bi sürü test istedi doktor kan verdim herşey çıkar bunda dedi Hormon testi mi bilmiyorum sonuçlarına ben baktım ama anlamadım işte
Olur inşallah canım daha 7 aylık evlimissin bize Üç sene oldu nerdeyse bi buçuk yıl tedavi görüyorum hiç bi sorunumuz yok çok şükür ama tutmuyor canım benimde
Evet bende göndereyim hemen anlarsanızSonuclar sende mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?