Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Minik bi kist se eğer korkmana gerek yok canm erip gedcek inş benimde öyle oldu minik kist demişti doktor eridi

Kizlar bata 10 gun var pembe kan,lekelenme, mide bulantisi ve gogus hassasiyeti var ama ne kadar test yaptiysam hic biri olurmu sonuc vermedi yok yok kafayi yicem
Canım biraz sabirsiziz galiba:) daha on gun var varsa bile cok yenidir idrar testinde çıkması icin cok erken kanama yerlesme de olabilir ama yumurtan catlamis gibi geldi bana calismalara devam etmeni oneririm :)

Insallah canım en kısa zamanda bebeğimiz gelir kucağımıza ben bi seneden fazla oldu ilaç tedavisi tutmadı sonra ine ile denedik ama maalesef bugün gittim yumurtalar yeterince büyümemiş ler artık sabırla bekliyorum canım çok zor biliyorum inşallah herşey gönlümüz ce olur cnm

Aminn teşekkür ederim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin biz 7 aylık evliyiz tedavi ilde değildi normal bi şekilde ilk defa çocuk düşünerek yaptık ve doktora gitmiştim ultrason da bi problem yok yumurtalar çatlamış dedi anlam veremedim neden olmadı hayırlı haberler alırız inşallah en kısa zamanda

Canım hormon tahlili yapıldı mi

Kaç mm olduğunu şuan unuttum cnm ama çok minik kist ti ve içtiğim ilaç lardan oluşan bi kist ama adetle birlikte eridi canım eğer hamile olmadığına eminsin doktor un adet getirici ilaç verebilir
yarın kan testi yaptrcam canım, negatif çıkarsa kadın doğuma gdicem hakkımızda hayırlısı olsun

Olur inşallah canım daha 7 aylık evlimissin bize Üç sene oldu nerdeyse bi buçuk yıl tedavi görüyorum hiç bi sorunumuz yok çok şükür ama tutmuyor canım benimde

Bir buçuk hafta önce gittiğimde bi sürü test istedi doktor kan verdim herşey çıkar bunda dedi Hormon testi mi bilmiyorum sonuçlarına ben baktım ama anlamadım işte
Sonuclar sende mi canım

Olur inşallah canım daha 7 aylık evlimissin bize Üç sene oldu nerdeyse bi buçuk yıl tedavi görüyorum hiç bi sorunumuz yok çok şükür ama tutmuyor canım benimde

Rabbim en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizlere de vizede isteyen herkese de Bide hırmla testlerinde dikkat etmemiz gereken bi değer varmı acaba biliyormuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…