- 27 Temmuz 2013
- 85
- 50
- 88
Bide canm tiroid için kan verdin mi onu da bi göster derim ben çünkü hamile kalmaya çok tetikliyor
ayy olayı kes şaka gibi demek ki nasipte varsa oluyor işte darısı başımızaNasip gerçekten benim iş yerinde arkadaşım var pkoluymuş hatta senede iki üç kez adet oluyormuş.yani baya ağır pko varmış.o da nasıl olsa zor olacak bebek diye hiç korunmamış ve evlendiği ilk ay hamile kalmış.şu an doğurmasına bir ay falan kaldı sanırım.
10 gun onceden leke gelmesi yerlesmeyı gostermez 4-5 gun kala bat a gelir hem bat a 10 gun kala hıc bir test te gebelık cıkmaz benım 2gün gectıgı halde cıkmadiKizlar bata 10 gun var pembe kan,lekelenme, mide bulantisi ve gogus hassasiyeti var ama ne kadar test yaptiysam hic biri olurmu sonuc vermedi yok yok kafayi yicem
Evet canım baktır çünkü benim de bi sorunum yok tu tiroid yüksek çıktı biraz hamile kalmak için 2 buçuk olması lazım mışYarın tekrar bi test isteyeceğim yaparsa herşeye bakması İçin ve yarın adetimin 3. Günü troide de baktırayım o zaman
Amin inşallah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbimallah tum isteyenlere tatli mi tatli saglikli bebisler nasip etsin insallah
Şunu anladım ki Allahın hikmetinden sual olunmuyormuş gerçektenValla ne yalan soyleyim canım hiç birşey yapmadım açıkçası hiç düşünmedim zamana bıraktım hamile kalabilecegimi de hiç sanmiyordum sürpriz oldu sadece ameliyat olsam mı olmasam mı dusunuyodum
Benim 4.5 cm di doğum kontol hapı ve soğan suyu içtim bir ayda eridi cnm
Merhaba canım çok zor gerçekten Allah sabır versin sana inşallah olur bu ay senin için folik asit ı iç canım bide kadın doğuma gidebilseydin onlar sana ilaç tedavisi ne başlaması içinmerhaba kızlar 5 aylık evliyim eşim asker doğu görevınde maalesef bırlıkte yasayamıyoruz. Bir ay izne geldi bebek düşünüyoruz maalesef yılda sadece bir ayımız var :'( :'(bu bir ayı iyi değerlendirmem gerek fakat çok bilgim yok bu işin bi tüyosu taktiği var mı ? folik asit vs yardımcı olur mu gebe kalmakta kızlar biraz yardımcı olun arastırdıkca ıyıce kafama takıldı ıyıce kafam karıstı bu seferde dusunyorum dusundukce olmıcakmı aceba bı sıteede de oyle yazmışlardı mesela :/ cok uzun yazdım hakkınızı helal edin <3
Merhaba canım çok zor gerçekten Allah sabır versin sana inşallah olur bu ay senin için folik asit ı iç canım bide kadın doğuma gidebilseydin onlar sana ilaç tedavisi ne başlaması için
Verirler anlatırsın durumunu canm çünkü folk asit bende içiyorum bi seneden fazla oldu bi vitamin olduğu için pek yardımcı olmuyor onu da iç ama hiç üzmeden içebilirsin bide tirod hormonlar için bi kan verebilirsin doktora da rica et çünkü ilaç tedavisi için bi sene sonra başlatıyor lar senin durumun a göre erken başlatır lar İnşallahgiderim kuzum ilaç tedavisi verırlermı ılk denememız ya kosa kosa gıderım hemde :'( ay cok saol Allah razı olsun canım benım <3
evet canim hicbisey demedi bana ya. sorun olduğunu bile bilmiyordum. Internette sonuclari tek tek baka baka sıkıntı oldugunu farkettim. haklisin bence de baska doktora gitmem lazim. bilgili ve beni yönlendirecek birine ihtiyacım var. ilaç vermedi bisey yapmadı. gönderdi sadece böyle olmamali deyip. pko gecmisim var mi bilmiyorum ki ilk defa test yaptirmistim. cenemde hep sıkıntı oldurdu ama. internette cenede surekli sorun sivilce olmasi yumurta hastaligi habercisidir yaziyordumerhaba kızlar. hafta sonu buralar dolmuş taşmış maşallah. elimden geldiğince okumaya çalıştım =)
tatlım değerlerin bana çok normal gelmedi maalesef. keza doktor da öyle demiş, ama bir şey önermemiş şaşkolozistersen güvenebileceğin başka bir doktora detaylıca muayene ol.. tsh da yüksek geldi bana. st3 ve st4 e de baktırmanı öneririm nacizane. pco geçmişin de varsa tiroit bozukluğu olabilir. eğer öyleyse tedavisi çok kolay ilaçla hemencik düzene giriyor =) eğer her şey yolundaysa zaten sorun yok.
tatlım inşallah değerlerin gitgide yükselir, hayırlı olsun tebrikler
canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah
canım yukarıda da benzer bir şeyler yazdım. ilaç kullanıp hormonları düzene sokman en iyisi. bir endokrinologa görünsen iyi olur. alternatif neler yapabilirim diyorsan, tiroit nedeniyle pco benzeri sorunlar yaşamıştım. soğan kürü yaptım. şimdi adetlerim fena değil gibi. en azından ilaçsız kendiliğinden sökülüyorum.
canım benim sendeki bu adet oluyomuş gibi olup sökülememe hali bana da yerleşme kanamasını düşündürdümüsaitsen kan ver bence en garantisi =) test konusunda biliyorsun arkadaşları çok yanılttı. bu arada hep söylerim, takvimdi ovulasyon takibiydi uğraşmamak en iyisi. adet bitince bata kadar 2 günde bir yapıverelim gitsin bu arada sen ne zamandır deneme modundaydın kuzum kafama takıldı?
Yok canım çektirmedim daha bu ay ya da önümüzdeki ay çektiricem. Yeni sistem cihazla yaptırıcam ötekine asla dayanamam İstanbul yaşıyorsan yer önerebilirim
Allah duanı kabul etsin canım benim bizimde dualarımız seninle. Perşembeye de daha var inşallah çabucak geçerde haberini alırız
@plojovic yok kuzum kırmızı değil normalde bat günüm yarındı ama ctesi günü koyu kahve olarak geldi bir daha da gelmedi, bir de bugün sabah gelmiş aynu miktarda kahverengi. Adet göreceksem de neden sökülemiyorum anlamadım
Kızlar şimdi ben regl olmadım ya,,
O zaman yumurtlama olmamış mı oluyor
Kuzular biii yardimmmm yerlesme kanamasindsn 4 gün geçti artık kan testi yaptirsam miii
kizlar ya benim adete 4-5 gun kala lekelenme oldu. adet erken basladi zannettim bisey yok. 4. gun ve her gun az bi lekelenme oluyor. devami gelmiyor. adetim gecikmedi diye de test yapmiyorum. hamile miyim sizce
Eki Görüntüle 2106431
Kızlar bu ne bilen var mı?
Umreden bir teyze getirmiş bebek isteyenler için olmayan içinmiş bir meyve gibi birşeymiş kırılıp içinde kini ye dediler güvenemedim
giderim kuzum ilaç tedavisi verırlermı ılk denememız ya kosa kosa gıderım hemde :'( ay cok saol Allah razı olsun canım benım <3
Şunu anladım ki Allahın hikmetinden sual olunmuyormuş gerçekten
Evet canım Rabbim ol der oluverir bize sadece sabır etmek kalır onun için sabredelim vakti zamanı gelince hepimiz bebislerimize kavusacagiz inşaallah
Ben soğan kürü yaptığım aydan sonraki ay kisti öğrendim canım
Gerçekten kafam çok karışık. Bi an önce Çarşamba günü gelse de doktora gitsem
dimi. bence de onu iceyim. fayda görmüş herkes. hani ağrıları azaltma özelliği de varmış hem. sonrasında da soğan küru yapip kistleri düşürürüm. gelismeyen birsuru küçük yumurta kist yapar yaziyodu. e o da acitiyomus. doktora bin kez dedim canım yaniyo diye. aaa o kadar acimamali adet agrisi rahat gecer dedi. beni nazli gostermeye calisti. Internette okudum. pko olanlarin zaten kotu gecermis. sen simdi kür yapiyon mu canimAynen canım t.d. aslan pencesi baya iyi tabi duzenli kullanmak gerekiyor. Bende ictim gecen ay 20 gun 1 ay araliksiz icmek gerekiyor ona ragmen düşürdü prolaktini. Zaten fsh ye de iyi gelen bi bitki bence sen bu ay ona basla o bittikten sonra sogan kuru yap .
Ne biliyim yaa biraz daha beklesem mi dıorumBi gidip kan versen ne guzel olur :)
Ne zaman yumurtlama olmustu tahminine gore?
biumutsa Sagol canimm :)
pıtpıtlar kulaga hos geliyor insallah sevindirir yine❤ en sevdigim kontroller kalp atisi ve 11-12.hafta fln kıpır kıpır görmek❤
Sizseymaka ile elele verip kan vermeye gitseniz bi ne guzel olur :))))))
Sabah ilk idrarla test yapsan?ona gore de kan verir doktora ugrarsin belki de ilac verir gebelil varsa
Bildigim kadariyla Narçıl :) Mekke elması :)
Kırıp suda kaynatilip sabahlari 1 cay bardagi iciliyor
Ilk deneme icin ilac dusunme canim.Kontrole git bi baksin tabii.Folik asitte verir
Bi gun iliski bi gun bosluk seklinde deneyebilirsiniz esin oldugu surece :) Hatta bu özlemle neler olur :)))))))))
Allah kavustursun❤
perşembe kadın doğuma görncem inş canım hem betaya bakar belki muayene eder bugünkü biraz daha koyuydu ondan attım cnmKalbim zınk etti bak heyecanlandırmayın beniiii:)
Hayalet çizgi var burada ya hu besbellii...
Perşembe beta mı baktırcaksın yoksa yine evde mi test yapıcaksın?
çok tşkler canım benimmerhaba kızlar. hafta sonu buralar dolmuş taşmış maşallah. elimden geldiğince okumaya çalıştım =)
tatlım değerlerin bana çok normal gelmedi maalesef. keza doktor da öyle demiş, ama bir şey önermemiş şaşkolozistersen güvenebileceğin başka bir doktora detaylıca muayene ol.. tsh da yüksek geldi bana. st3 ve st4 e de baktırmanı öneririm nacizane. pco geçmişin de varsa tiroit bozukluğu olabilir. eğer öyleyse tedavisi çok kolay ilaçla hemencik düzene giriyor =) eğer her şey yolundaysa zaten sorun yok.
tatlım inşallah değerlerin gitgide yükselir, hayırlı olsun tebrikler
canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah
canım yukarıda da benzer bir şeyler yazdım. ilaç kullanıp hormonları düzene sokman en iyisi. bir endokrinologa görünsen iyi olur. alternatif neler yapabilirim diyorsan, tiroit nedeniyle pco benzeri sorunlar yaşamıştım. soğan kürü yaptım. şimdi adetlerim fena değil gibi. en azından ilaçsız kendiliğinden sökülüyorum.
canım benim sendeki bu adet oluyomuş gibi olup sökülememe hali bana da yerleşme kanamasını düşündürdümüsaitsen kan ver bence en garantisi =) test konusunda biliyorsun arkadaşları çok yanılttı. bu arada hep söylerim, takvimdi ovulasyon takibiydi uğraşmamak en iyisi. adet bitince bata kadar 2 günde bir yapıverelim gitsin bu arada sen ne zamandır deneme modundaydın kuzum kafama takıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?