Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy olayı kes şaka gibi demek ki nasipte varsa oluyor işte darısı başımıza

Kizlar bata 10 gun var pembe kan,lekelenme, mide bulantisi ve gogus hassasiyeti var ama ne kadar test yaptiysam hic biri olurmu sonuc vermedi yok yok kafayi yicem
10 gun onceden leke gelmesi yerlesmeyı gostermez 4-5 gun kala bat a gelir hem bat a 10 gun kala hıc bir test te gebelık cıkmaz benım 2gün gectıgı halde cıkmadi

Yarın tekrar bi test isteyeceğim yaparsa herşeye bakması İçin ve yarın adetimin 3. Günü troide de baktırayım o zaman
Evet canım baktır çünkü benim de bi sorunum yok tu tiroid yüksek çıktı biraz hamile kalmak için 2 buçuk olması lazım mış

Valla ne yalan soyleyim canım hiç birşey yapmadım açıkçası hiç düşünmedim zamana bıraktım hamile kalabilecegimi de hiç sanmiyordum sürpriz oldu sadece ameliyat olsam mı olmasam mı dusunuyodum
Şunu anladım ki Allahın hikmetinden sual olunmuyormuş gerçekten

Benim 4.5 cm di doğum kontol hapı ve soğan suyu içtim bir ayda eridi cnm

Ben soğan kürü yaptığım aydan sonraki ay kisti öğrendim canım
Gerçekten kafam çok karışık. Bi an önce Çarşamba günü gelse de doktora gitsem

merhaba kızlar 5 aylık evliyim eşim asker doğu görevınde maalesef bırlıkte yasayamıyoruz. Bir ay izne geldi bebek düşünüyoruz maalesef yılda sadece bir ayımız var :'( :'( bu bir ayı iyi değerlendirmem gerek fakat çok bilgim yok bu işin bi tüyosu taktiği var mı ? folik asit vs yardımcı olur mu gebe kalmakta kızlar biraz yardımcı olun arastırdıkca ıyıce kafama takıldı ıyıce kafam karıstı bu seferde dusunyorum dusundukce olmıcakmı aceba bı sıteede de oyle yazmışlardı mesela :/ cok uzun yazdım hakkınızı helal edin <3

Merhaba canım çok zor gerçekten Allah sabır versin sana inşallah olur bu ay senin için folik asit ı iç canım bide kadın doğuma gidebilseydin onlar sana ilaç tedavisi ne başlaması için

Merhaba canım çok zor gerçekten Allah sabır versin sana inşallah olur bu ay senin için folik asit ı iç canım bide kadın doğuma gidebilseydin onlar sana ilaç tedavisi ne başlaması için

giderim kuzum ilaç tedavisi verırlermı ılk denememız ya kosa kosa gıderım hemde :'( ay cok saol Allah razı olsun canım benım <3

giderim kuzum ilaç tedavisi verırlermı ılk denememız ya kosa kosa gıderım hemde :'( ay cok saol Allah razı olsun canım benım <3
Verirler anlatırsın durumunu canm çünkü folk asit bende içiyorum bi seneden fazla oldu bi vitamin olduğu için pek yardımcı olmuyor onu da iç ama hiç üzmeden içebilirsin bide tirod hormonlar için bi kan verebilirsin doktora da rica et çünkü ilaç tedavisi için bi sene sonra başlatıyor lar senin durumun a göre erken başlatır lar İnşallah

evet canim hicbisey demedi bana ya. sorun olduğunu bile bilmiyordum. Internette sonuclari tek tek baka baka sıkıntı oldugunu farkettim. haklisin bence de baska doktora gitmem lazim. bilgili ve beni yönlendirecek birine ihtiyacım var. ilaç vermedi bisey yapmadı. gönderdi sadece böyle olmamali deyip. pko gecmisim var mi bilmiyorum ki ilk defa test yaptirmistim. cenemde hep sıkıntı oldurdu ama. internette cenede surekli sorun sivilce olmasi yumurta hastaligi habercisidir yaziyordu

Bi gidip kan versen ne guzel olur :)

Kızlar şimdi ben regl olmadım ya,,

O zaman yumurtlama olmamış mı oluyor

Ne zaman yumurtlama olmustu tahminine gore?

biumutsa Sagol canimm :)
pıtpıtlar kulaga hos geliyor insallah sevindirir yine❤ en sevdigim kontroller kalp atisi ve 11-12.hafta fln kıpır kıpır görmek❤

Kuzular biii yardimmmm yerlesme kanamasindsn 4 gün geçti artık kan testi yaptirsam miii

Siz seymaka ile elele verip kan vermeye gitseniz bi ne guzel olur :))))))

kizlar ya benim adete 4-5 gun kala lekelenme oldu. adet erken basladi zannettim bisey yok. 4. gun ve her gun az bi lekelenme oluyor. devami gelmiyor. adetim gecikmedi diye de test yapmiyorum. hamile miyim sizce

Sabah ilk idrarla test yapsan?ona gore de kan verir doktora ugrarsin belki de ilac verir gebelil varsa

Eki Görüntüle 2106431
Kızlar bu ne bilen var mı?
Umreden bir teyze getirmiş bebek isteyenler için olmayan içinmiş bir meyve gibi birşeymiş kırılıp içinde kini ye dediler güvenemedim

Bildigim kadariyla Narçıl :) Mekke elması :)
Kırıp suda kaynatilip sabahlari 1 cay bardagi iciliyor

Ilk deneme icin ilac dusunme canim.Kontrole git bi baksin tabii.Folik asitte verir
Bi gun iliski bi gun bosluk seklinde deneyebilirsiniz esin oldugu surece :) Hatta bu özlemle neler olur :)))))))))
Allah kavustursun❤

dimi. bence de onu iceyim. fayda görmüş herkes. hani ağrıları azaltma özelliği de varmış hem. sonrasında da soğan küru yapip kistleri düşürürüm. gelismeyen birsuru küçük yumurta kist yapar yaziyodu. e o da acitiyomus. doktora bin kez dedim canım yaniyo diye. aaa o kadar acimamali adet agrisi rahat gecer dedi. beni nazli gostermeye calisti. Internette okudum. pko olanlarin zaten kotu gecermis. sen simdi kür yapiyon mu canim

Kızlar tarihi geçmiş hamilelik testleri dogru sonuç veriyor mu. Hamilelik testlerini internetten almıştım ama tarihlerine bakmamıştım. Bugün aklıma geldi. Tarihleri geçmiş. Bat bu gündü. Ne yapsam ki. Yeni test mi alsam acaba ?

Ne biliyim yaa biraz daha beklesem mi dıorum

Kalbim zınk etti bak heyecanlandırmayın beniiii:)
Hayalet çizgi var burada ya hu besbellii...
Perşembe beta mı baktırcaksın yoksa yine evde mi test yapıcaksın?
perşembe kadın doğuma görncem inş canım hem betaya bakar belki muayene eder bugünkü biraz daha koyuydu ondan attım cnm

çok tşkler canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…