Kızlar tarihi geçmiş hamilelik testleri dogru sonuç veriyor mu. Hamilelik testlerini internetten almıştım ama tarihlerine bakmamıştım. Bugün aklıma geldi. Tarihleri geçmiş. Bat bu gündü. Ne yapsam ki. Yeni test mi alsam acaba ?
Ne biliyim yaa biraz daha beklesem mi dıorum
canım bata 3 gün var.bugün 11.gün canımCanım senin bata kaç gun vardi
21'inde oldu , akıntısı o gün geldi.Ne zaman yumurtlama olmustu tahminine gore?
canım zaten genelde o leke kanama geldikten sonra 2 3 gün sonra testte çıkıyor çıkmaması normal hattaKesinlikle katılıyorum. Üstüne düşmediğimiz anda olacak kesin. Testlerdi takvimdi aylardır hiç birini aksatmadım hiiiçte sonuç alamadım
Bu arada 50 kiloya çıksan çok daha iyi olur kuzum. Ben 1.67 boya 43 kiloydum evlendiğimde düşün. Kollarım falan ne kadar inceymiş diyorum. Geçen senede 46 kiloydum ama vücut direncin düşüyor herşeyden önce. Streste iştahı etkiliyor. Kafandakileri silersen iştahında açılır belki, takviye gıdalarda al polen sütü, pekmez vs gibi. Ama yinede kilo ile ilgili olacağını pek sanmıyorum çok zayıf arkadaşlarım hamile kalabildi, annemde hamile kaldığında 45 kiloymuş.
Ah bir bilsem, testler negatif hani ikinci silik çıksa umudum olacakta yok yani. Şov yapıyor işte yarınki batı bekliyordur ama kafamı karıştırdı bu olay
21'inde oldu , akıntısı o gün geldi.
yarın kana gidicem canım, en azından rahat bir nefes alırım muallakta kalmam :)Sen akintidan sonra 24-36 saat icinde catlamis olma ihtimaline karsi 1-2 gun yine bekle canim
canım zaten genelde o leke kanama geldikten sonra 2 3 gün sonra testte çıkıyor çıkmaması normal hatta
peki o zaman bi sebebi varmıydı canım başına böyle geldikten sonra.sen akıntıya bakma kesilmesine bak.yanına gelipn seni doktora götresim var:)Nerdese yeni bir akım başlatıp lekenin resmini çekip göndereceğim o derece. Böyle mi olması lazımm diye. Aklım karıştı daha öncede böle şeyler olmuştu hayrolsun artık nediyim
Benimde yapsam cıkar o zaman cnkü benımde 28.günüm bugun adetten sonracanım bata 3 gün var.bugün 11.gün canım
peki o zaman bi sebebi varmıydı canım başına böyle geldikten sonra.sen akıntıya bakma kesilmesine bak.yanına gelipn seni doktora götresim var:)
durduğun hata kuzum senin.sen bütün belirtileri gördün lekeyide.ben meraktan yaptım çıktı.bugün daha koyu çıktı ne olur yap.25.gün bugün döngüye bakarsamBenimde yapsam cıkar o zaman cnkü benımde 28.günüm bugun adetten sonra
yarın kana gidicem canım, en azından rahat bir nefes alırım muallakta kalmam :)
Canim bizim bat tarihlerimizde genelde rahime gömülme zamanidir embriyonun.Tam bu zamanlara yerlesme kanamasinin gelmesi o yuzden.Şu an cesaret edemem kuzum kan testine emin değilim çünkü adet öncesi lekeden şüphelerim hızla devam ediyor aklıma bile gelmiyor gebelik olacağı. Eğer yanılmıyorsam 14 gün önceydi yumurtlama. Oyüzden test gösterirdi kendini sanki bukadar geç mi olur yerleşme
Malasef ki adet oldumbittikten sonra rahim filmi çekiliyorum anestezili çektiricem ..
rahatlamak istiyorsan bekle ama sonra git ne olur. sen çıkmıyo dediğin testler ınnovıtanın testlerimi.ona bakarsan benim hala görünmüyor onda doğru düzgün ışıkta belli oluyor görmek için.başka testle yap.sabah onlada yaptım ama zor görnüyorAz daha gazı alırsam giderim zaten :))) sağol kuzum benim. Bekliyim bari zaten hiç gebelik belirtimde yok kırmızılar gelsede hazırlıklıyım ama o testte 0 yazmasına hiç tahammül edemiyorum artık
amiiiiiin inşallah canım seninde hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bizede dualar etInsallah sondur rahim filminde temiz cikar❤hayirlisiyla saglikla gelsin bebis
amiiiiiin inşallah canım seninde hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bizede dualar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?