Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen hangi twstle yaptın canım

N nalyecetemtahin bide sabah idrari oluyomus yarini beklemem gerekcek o zaman
elinde test çoksa gecede yapabilirsin yani idrarı 4 saat tuttuktan sonra ama sıvı gıda fazla tüketme.ayın 2sinde görddüğm 4 saat tuttum silik çizgiyi gördm ama çok net dedğildi 4ünde sabah idrarıyla yaptığım daha nettii bugün daha net. senin 28.gün benden daha iyi koyu çıkar canım 4 saat tutman yeterli .ilk 10 dkanın içinde çizgi görülr.ama testin bi taneyse sabah yap

Sen hangi twstle yaptın canım
miratech canım ama bozuk olmayanlarından:)3 tane bozuk çıktı bende o marka .ama elimde kalan o 3 tanede gün gün koyulaştı önemli olan oydu .birde ınnovıtanın testlerinlede yaptım hergün silik olan çizgiler koyulaştı ama diğer tesler gibi değil hala silik duyarlılığı azmış

Ben de freely yaptım canım netten 10 tanesini 10 liraya almıştım. Bazıları diyor ucuz, doğru sonuç vermez. o yüzden tereddütteyim :)

Oyy bilmemmi ablm niyetini herkes biliyr ve anliyr.ablamizsin bas ustune yerin :* gormeden baglandk birbirimize daha ne olsnn seviliyorsunn

Canım insallah faydasını görürsün bide folik asit olarak inofolic combiyi öneriyorlar bende kullaniyorum pkolu degilim ama baya iyiymis pkolulara ozellikle iyi geliyormuş

Kızlar merhaba benim bir sorum var... bu ay adetin 12. Günü ve bugün 20. Günü kahve rengine yakın yapışkan bir akinti leke gibi birşey geldi bunlar iki kez yumurtladimmi demek acaba yada başka bişeyin habercisimi... bu ay ovulasyon testlerini 13. 14. 15. Gün sabahları yaptim hepsi silik ti cok üstüne düşmedim yumurtladigim g7nu takip edemedim

Canım negatif :)

Sen nasılsın, naptın bugün :)
Belki geç dollenmedir bekle bakalım. Sonu hayır olsun. Bugün bayağı uğraştık sınıfla hala da tam bitmedi. Yarın gelecek öğrenciler de . Bakalım nasıl olacak :)

Belki geç dollenmedir bekle bakalım. Sonu hayır olsun. Bugün bayağı uğraştık sınıfla hala da tam bitmedi. Yarın gelecek öğrenciler de . Bakalım nasıl olacak :)
Yarın kan vericem canım :)

Hayırlı olsun inşaallah, uğur getirsin sana canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…