- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
sağol canım benimAllah razı olsun canım.
Hep aklımdasınız,dualarımdasınızda inan❤
Sen hangi twstle yaptın canımrahatlamak istiyorsan bekle ama sonra git ne olur. sen çıkmıyo dediğin testler ınnovıtanın testlerimi.ona bakarsan benim hala görünmüyor onda doğru düzgün ışıkta belli oluyor görmek için.başka testle yap.sabah onlada yaptım ama zor görnüyor
durduğun hata kuzum senin.sen bütün belirtileri gördün lekeyide.ben meraktan yaptım çıktı.bugün daha koyu çıktı ne olur yap.25.gün bugün döngüye bakarsam
Hadi inşallah heyecanla bekliyoruzperşembe kadın doğuma görncem inş canım hem betaya bakar belki muayene eder bugünkü biraz daha koyuydu ondan attım cnm
elinde test çoksa gecede yapabilirsin yani idrarı 4 saat tuttuktan sonra ama sıvı gıda fazla tüketme.ayın 2sinde görddüğm 4 saat tuttum silik çizgiyi gördm ama çok net dedğildi 4ünde sabah idrarıyla yaptığım daha nettii bugün daha net. senin 28.gün benden daha iyi koyu çıkar canım 4 saat tutman yeterli .ilk 10 dkanın içinde çizgi görülr.ama testin bi taneyse sabah yapN nalyecetemtahin bide sabah idrari oluyomus yarini beklemem gerekcek o zaman
vcuda göre yani bünyeye göre birde döllenmeye göre değişiyor canım.kimisi tam bat gününde az silik çizgi görüyor kimisi ondan daha sonraCtesi yapmiştim cıkmadi ama
miratech canım ama bozuk olmayanlarından:)3 tane bozuk çıktı bende o marka .ama elimde kalan o 3 tanede gün gün koyulaştı önemli olan oydu .birde ınnovıtanın testlerinlede yaptım hergün silik olan çizgiler koyulaştı ama diğer tesler gibi değil hala silik duyarlılığı azmışSen hangi twstle yaptın canım
Ben de freely yaptım canım netten 10 tanesini 10 liraya almıştım. Bazıları diyor ucuz, doğru sonuç vermez. o yüzden tereddütteyim :)miratech canım ama bozuk olmayanlarından:)3 tane bozuk çıktı bende o marka .ama elimde kalan o 3 tanede gün gün koyulaştı önemli olan oydu .birde ınnovıtanın testlerinlede yaptım hergün silik olan çizgiler koyulaştı ama diğer tesler gibi değil hala silik duyarlılığı azmış
Oyy bilmemmi ablm niyetini herkes biliyr ve anliyr.ablamizsin bas ustune yerin :* gormeden baglandk birbirimize daha ne olsnn seviliyorsunnNasıl anlatayım ki şimdi.. hani öğretmen başarılı öğrenciler yanlış yapınca daha çok celallenir ya.. öyle bişey bu.. başkan konuyu yalamış yutmuş, yeterince bilgisi var, herkese yol göstermeye çalışıyor.. kendine gelince acemice işler yapıyor.. ondan çıktı merdane ortaya.. yoksa kardeşimsiniz, kuzumsunuz bebeğim
Öğrenci yoktu. Sınıfımızı düzenledik arkadaşlarla. Yarın gelecekler inşallah. Yorucu geçti bugün. Fazla çalıştık :))A AsyaaAyazz nasıl geçti ilk iş günün?
Canım insallah faydasını görürsün bide folik asit olarak inofolic combiyi öneriyorlar bende kullaniyorum pkolu degilim ama baya iyiymis pkolulara ozellikle iyi geliyormuşdimi. bence de onu iceyim. fayda görmüş herkes. hani ağrıları azaltma özelliği de varmış hem. sonrasında da soğan küru yapip kistleri düşürürüm. gelismeyen birsuru küçük yumurta kist yapar yaziyodu. e o da acitiyomus. doktora bin kez dedim canım yaniyo diye. aaa o kadar acimamali adet agrisi rahat gecer dedi. beni nazli gostermeye calisti. Internette okudum. pko olanlarin zaten kotu gecermis. sen simdi kür yapiyon mu canim
Belki geç dollenmedir bekle bakalım. Sonu hayır olsun. Bugün bayağı uğraştık sınıfla hala da tam bitmedi. Yarın gelecek öğrenciler de . Bakalım nasıl olacak :)Canım negatif :)
Sen nasılsın, naptın bugün :)
Yarın kan vericem canım :)Belki geç dollenmedir bekle bakalım. Sonu hayır olsun. Bugün bayağı uğraştık sınıfla hala da tam bitmedi. Yarın gelecek öğrenciler de . Bakalım nasıl olacak :)
Teşekkür ederim canım :) Ay hadi hayırlısı inşallah vardirrrYarın kan vericem canım :)
Hayırlı olsun inşaallah, uğur getirsin sana canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?