hiç duymadım canım o markayıBen de freely yaptım canım netten 10 tanesini 10 liraya almıştım. Bazıları diyor ucuz, doğru sonuç vermez. o yüzden tereddütteyim :)
İnşaallah canıımm yaaTeşekkür ederim canım :) Ay hadi hayırlısı inşallah vardirrr
Ben de freely yaptım canım netten 10 tanesini 10 liraya almıştım. Bazıları diyor ucuz, doğru sonuç vermez. o yüzden tereddütteyim :)
Canım bunların hepsi idrar testi degil mi
Enfeksiyon vs. Bikaci deger üstü digerleri iyi görünüyor benim demek istedigim e2, lh, prolaktin, fsh varsa amh testlerinin sonuclariydi
Ama sana sunu diyeyim bir aydir denemeye baslamissiniz eger adetlerinde duzensizlik vs yoksa bi iki ay daha dene istersen oyle tekrar git
B berra46
Teşekkür ederim canım :)Freely aldım ben canım ucuz olsada ikinci çizgi çıkıyor yani sıkma canını
Kıs bizim komşumuz 100'e yakındı. Belki de 100den fazlaydı yani. 2 çocuğu var.Çok teşekkür ederim haklısınız aslında adetlerim düzenlidir çok şükür ama Ultrason da pco var diyor ama adetlerin düzenli olduğu İçin sorun değil önemli olan adetinin düzenli olması dedi doktor ve bide acaba kilodan mı diyorum 165 80 kiloyum
Yok canım var en onbirden almıştım 20 tane falanelinde test çoksa gecede yapabilirsin yani idrarı 4 saat tuttuktan sonra ama sıvı gıda fazla tüketme.ayın 2sinde görddüğm 4 saat tuttum silik çizgiyi gördm ama çok net dedğildi 4ünde sabah idrarıyla yaptığım daha nettii bugün daha net. senin 28.gün benden daha iyi koyu çıkar canım 4 saat tutman yeterli .ilk 10 dkanın içinde çizgi görülr.ama testin bi taneyse sabah yap
Bndede var o kasık agrısıKızlar çok kasık ve vajina ağrım var bu normal mi?İlk haftalar da oluyor mu böyle? Çok korkuyorum ilk gebeliğimde de ağrıdan kıvranıyordum sonu malum...
Canım birşey daha soracağım yumurtlama dönemimde alıntım beyaz olurdu şimdi sarımtırak normal miBenim de yeni evlendiğimde adet düzenim oldukça karıştı. Hatta 21 günde olduğumu hatırlıyorum, korktum neden böyle oldu diye.. şu an bel ve karın ağrısı normal, yumurtlama dönemindesin canım
Kızlar çok kasık ve vajina ağrım var bu normal mi?İlk haftalar da oluyor mu böyle? Çok korkuyorum ilk gebeliğimde de ağrıdan kıvranıyordum sonu malum...
Kiz bnm gecen ay 4 gun gecikti ama yumurtlama olmustu takip yaptiriyrmbende minik bir Kist var canım ama reglim düzenliydi hep 28 günde bir geliyordu ama 2 gün geçti gelmedi daha
Ben bi yerde okudum regl gecikiyorsa yumurtlama olmamış demekmiş :/
stres de yapmadım bu ay, gayet güzel geçti çünkü tatil yaptım :)
Bugün test yaptım bişey çıkmadı yine de şüpheliyim yarın kan testi yaptrcam ne olur ne olmaz
Canım benim de adetlerim düzenli hormonlar da iyi.ama usgde pko görüntüsü var sağda dedi doktorun biri.başka doktor da yok dedi.kilo da yok bende.yedi aydır da olmuyor anlamadım yani.soğan kürü yapıcam bu ay bakalım sonra da hsg çektiricem inşallah hepimizin olur hayırlısıylaÇok teşekkür ederim haklısınız aslında adetlerim düzenlidir çok şükür ama Ultrason da pco var diyor ama adetlerin düzenli olduğu İçin sorun değil önemli olan adetinin düzenli olması dedi doktor ve bide acaba kilodan mı diyorum 165 80 kiloyum
Tsh değerin yaziyordu sanki normaldi ama yine de sorayım troid yok demi canım? Kilo konusuna da sıkma canini daha kilolu olup hamile kalan var. Sadece duzenli spora baslayabilirsinÇok teşekkür ederim haklısınız aslında adetlerim düzenlidir çok şükür ama Ultrason da pco var diyor ama adetlerin düzenli olduğu İçin sorun değil önemli olan adetinin düzenli olması dedi doktor ve bide acaba kilodan mı diyorum 165 80 kiloyum
En güzeli ohh be :)
Canim bizim bat tarihlerimizde genelde rahime gömülme zamanidir embriyonun.Tam bu zamanlara yerlesme kanamasinin gelmesi o yuzden.
Tabii ki hislerin onemli,oncesinde de bi deneyimin olmus.Biz olasiliklari soyleriz en fazla.Ama idrar testinde cikmadi diye gebelik yok denemez.
Kizimda cikmamisti benim bunda 4 gun once cikti.Kizimda 2 gun gunum gectiginde 2062ydi degerim ustelik.Bunda gunumden 2 gun once 65.97 cikti.
Degisken seyler yani inan❤
rahatlamak istiyorsan bekle ama sonra git ne olur. sen çıkmıyo dediğin testler ınnovıtanın testlerimi.ona bakarsan benim hala görünmüyor onda doğru düzgün ışıkta belli oluyor görmek için.başka testle yap.sabah onlada yaptım ama zor görnüyor
Doğru söylüyorsun kuzum. İnşallah ihtimal vardır yüreğime su serptiniz. Her türlü herşeye hazırlıklıyım neticede ama pozitif yorumlarınız çok etkiliyor motivasyonumu. İnan 1,5 saatlik uykuyla gittim işe, yorumlardan sonra enerji buldum aşırı zindeyim. Ayağını sürümüşsündür inşallah kuzum arkandan pıtır pıtır geliriz :) bakalım bekliyim ne olcak .
Aynen kuzum innovita direkt tek çizgi veriyor namusuz diğer kısım piripak. Başka test alırım Allah nasip ederse şu 2 gün bekliyim bari off gene heyecanlandım
Kızlar bilen bilir belki 2 ay önce düşük yapmistin kurtaj 3 düşük suan gebeyim gitmedim doktora idrar testi yaptim 10 gün gecti bugün öğlen lekelenme gördüm kurumus nezaman oldu farketmedim ama bidaha gelmedi hesaba göre 5 6 haftalik eşim gelsin gidecem doktora suan yok bisi korkuyom bisi olurmu veya gebeyken goren varmi yerlesmemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?