Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım ben hamilelikten önce yaşadım yerlesmei otekilrinde bunda bilmiyom düşük yaptığımda zaten kirmizi su gibi devam etti bunda yok ne koyu ne acik

Tsh değerin yaziyordu sanki normaldi ama yine de sorayım troid yok demi canım? Kilo konusuna da sıkma canini daha kilolu olup hamile kalan var. Sadece duzenli spora baslayabilirsin hem kafa dagitmis olursun boylelikle

Bildiğim kadarıyla troid yok, haklısınız en kısa zamanda spora başlamalıyım inşallah

Aynı doktor bana da ultrasondan pco görüntüsü var dedi ama adetlerim düzenli anlam veremiyorum iste bu smear testi ve hsg başka bişey mi acaba bana iki hafta önce smear testi yaptı çünkü doktor sonucu bu hafta öğreneceğin inşallah

Inşallah canım ben hamilelikten önce yaşadım yerlesmei otekilrinde bunda bilmiyom düşük yaptığımda zaten kirmizi su gibi devam etti bunda yok ne koyu ne acik

Insallah rahmin buyumesi ile ilgilidir.Olmaz bir daha❤
Sen yine de dinlen canim
Haber verirsen sevinirim

Bildiğim kadarıyla troid yok, haklısınız en kısa zamanda spora başlamalıyım inşallah
Buarada bende yeni evli sayilirim o yuzden dikkatimi cekti hiiic canını sıkma korunduktan sonra bi sure rahim kendini dinlemeye alıyor hazirlik yapiyor . bi bakarsin şıp diye olmus bebegin gelmiş sana nacizane tavsiyem eger baska sıkıntın yoksa tadını çıkar olmazsa ovulasyon testi yap kimisi ovulasyon stres yapiyor diyor ama bana iyi geliyor oyalaniyorum bide cift cizgiyi görmek cok hosuna gidiyor

Canım smear rahim ağzından sürüntü alınıyor.rahim ağzı kanseri için tarama testi aynı zamanda enfeksiyon vs varsa o da çıkıyor o testte.yani senede bir kez yapılması öneriliyor.ben de yaptırdım bir ay önce.hsg farklı sıvı veriliyor rahim ağzından Rahim ve tüpler inceleniyor.tüplerde yapışıklık tıkanıklık vs varmı yada rahimde perde miyom vs ona bakılıyor.bazıları hsgden sonra hamile kalmış hep.çünkü hsg küçük tıkanıklıkları açıyor

Keser gibi olma;hep bana, hep bana. Rende gibi olma; hep sana,hep sana. Testere gibi ol;hem sana,hem bana. Hz.Mevlana

Paylaştığım gibi kızlar bu sözden ne anladınız

Testere gibi olmalı insan gerçekten bir sana bir bana iyi seyler içinde soylenebilir elestiri icinde . insan terazide şaşmamalı bencil olmamalı, empati kurmalı:) eşit davranmalı..
Ama ne yazık ki bazi konularda esit davranamiyoruz is bize gelince keser gibi oluyor elestiriye gelince de rende gibi hep sende sorun hep sende kabahat ..

aynen canım al ama sakın bebe time alma.o test asla güvenilir değil.ınnovıta bi garip gebelik testi ona baksam ben kAralar bağlamıştım çoktan.bence yarın çıktında al test hatta duruma göre erken gebelik testi al .çok kişi neti gördü onda ben hariç. daha çok olsun dersen kaset test al.

Canım yerleşme kanaman kaç gün sürdü ve nasıldı ? Tam adet zamanında mı geldi

Bu gecikme neden o zaman

Deliricem

Stresten canım bence başka açıklaması yok vücudumuz kafayı yedi artık sayemizde. Ama sen bi bekle bakalım belli olmaz hala ümit var gibi

Yok canım var en onbirden almıştım 20 tane falan
ben internetten alınan markaları bilmiyorum sadece ınnovıtayı biliyorum.onuda yapmaya sabır istiyor çıkmıyor kolay kolay çizgi.ben eczaneden alıyorum elden aldığım zaman.idrar tutuyomusun denicekmisin.çıkmassa eğer birde yarın eczaneden al

Bugun midem çok kötü oldu sürekli ekşiyor ve asit üretiyor. Acilde kan verdim Ama maalesef 1.20 çıktı. Enfeksiyonmu var acaba diye onada baktırdım ama sonuçtan bişey anlamadım. Umutlar sıfırı tüketti anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…