Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keser gibi olma;hep bana, hep bana. Rende gibi olma; hep sana,hep sana. Testere gibi ol;hem sana,hem bana. Hz.Mevlana

Paylaştığım gibi kızlar bu sözden ne anladınız

Ne bencil ol,ne de hep verici ol diyor :)
Kendi hakkinida gözet koru,baskasina yardiminida esirgeme

canım hatırlamışken sana yazayım dedim ama umut vermiş gibi olmak istemiyorum .hakkını helal et. biliyorsun 4 doğum yaptım biri hayatta .ama ikinciye hamile kaldımda o kadar toydumki birşey bilmiyordum dşün.yerleşme kanaması falan bilmiyorum.ben döngüye göre adet olmam gereken zamanlar içinde hatta tam döngü gnünden önce kanama geldi gece ben hatta tutmadı çocuk dedim yattım hastalandım dedim.hani burda bahsediyolaya leke geldi kahverengi leke oldu diye alakası yok bildiğin kırmızıları gördüm çok kızmıştım. sabah kalktım pedde gelen kırmızı kapkara bir renk olmuş ne gelen var ne giden karnım deli gibi ağrıyor ama . aradan bel ağrısıyla birlikte 2 gün geçti dım demedi bi arkadaşın yanına gittim eczaneye sohbet ederken durumuu söyledim daha günüm geçmediği içinde testi dile bile getirmemiştim.arkadaşın patronu eczacı bana ne zaman adet olman gerekiyordu dedi bende bugün dedim ama bana üstünden iki gün geçmiş gelse gelirdi test yap dedi bende yok olmaz ben kırmızı gördüm dedim oda peti doldurmayan adet regli değildir dedi.bende gayet mutsuz hiç ümidim yok test yaptım 3 saatlik idrarla ve pzitifi gördüm. demem o ki o yazını okuyunca ümitlendim belki oda benim gibidir diye.yazmak istemedim umtlandırmamak için ama duramadım yine.ben senin olayını yaşadım inş sende güzel haberi alırsın...

Oncomed die bişi smdi yaptım cikmadi 1 tl ye aldim dandik midir acaba

Kuzum benim helal olsun tabiki. Desteğin, duyguların, dileklerin yeter. Çok teşekkür ederim bunlar için Allah bin kere razı olsun. Allah ne derse o olur kuzum asla heveslendiriyormuşsun gibi düşünme kötü birşey yapmıyorsun yani.

Yazdıkların moral oluyor bana, fikir oluyor. Benzer şeyler aslında olanlar. Bir cumartesi geldi bir bugün geldi pazar bomboş. Doktor randevum vardı tahlil yaptırıcaktım adetimin 3. Günü cumartesi günü gelince tarihi geriye aldım hemen ama devam etmeyince gene ileri tarihe aldım yalama oldu resmen. Ağrı mağrı bişeyde yok.

Son zamanlarda çok denk geldiğim lekelere beklentim yok ama inşallah beni şaşırtır kuzum benim.

Allah’ta geçirdiğin sınavların mükafatını verdi sonunda inşallah sağ salim kucağına al bebişini canım benim.

Genelde kedilerde aksine nisan ayinda ciftlesirmis genelde ... koyde yasayn akrabalairmizin gözlemlemesi yıllardır

Genelde kedilerde aksine nisan ayinda ciftlesirmis genelde ... koyde yasayn akrabalairmizin gözlemlemesi yıllardır
Kıs ben köyde doğdum büyüdüm, Martın 1i oldu mu kediler fiyaklarlardı

Ahh ahh o kadar takıntılı bi insanım ki gerçekten eşimin bile psikolojisini bozdum iki haftadır nerdeyse bu oldu olmadı strsiyle aslında çok haklısınız da işte kafamdan atamıyorum bide ters gibi ilk denemeden sonra negatifi gördüm birden insanlar bebek varmı diye sormaya başladı sanki Morelimi daha çok bozmak istercesine oda kötü etkiliyor insanı

Ay onu ne zaman yapar peki doktor hsg istesem hemen yapar mı merak ettimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…