Keser gibi olma;hep bana, hep bana. Rende gibi olma; hep sana,hep sana. Testere gibi ol;hem sana,hem bana. Hz.Mevlana
Paylaştığım gibi kızlar bu sözden ne anladınız
Ayy masallahhhhh subhanallahhhh
canım hatırlamışken sana yazayım dedim ama umut vermiş gibi olmak istemiyorum .hakkını helal et. biliyorsun 4 doğum yaptım biri hayatta .ama ikinciye hamile kaldımda o kadar toydumki birşey bilmiyordum dşün.yerleşme kanaması falan bilmiyorum.ben döngüye göre adet olmam gereken zamanlar içinde hatta tam döngü gnünden önce kanama geldi gece ben hatta tutmadı çocuk dedim yattım hastalandım dedim.hani burda bahsediyolaya leke geldi kahverengi leke oldu diye alakası yok bildiğin kırmızıları gördüm çok kızmıştım. sabah kalktım pedde gelen kırmızı kapkara bir renk olmuş ne gelen var ne giden karnım deli gibi ağrıyor ama . aradan bel ağrısıyla birlikte 2 gün geçti dım demedi bi arkadaşın yanına gittim eczaneye sohbet ederken durumuu söyledim daha günüm geçmediği içinde testi dile bile getirmemiştim.arkadaşın patronu eczacı bana ne zaman adet olman gerekiyordu dedi bende bugün dedim ama bana üstünden iki gün geçmiş gelse gelirdi test yap dedi bende yok olmaz ben kırmızı gördüm dedim oda peti doldurmayan adet regli değildir dedi.bende gayet mutsuz hiç ümidim yok test yaptım 3 saatlik idrarla ve pzitifi gördüm. demem o ki o yazını okuyunca ümitlendim belki oda benim gibidir diye.yazmak istemedim umtlandırmamak için ama duramadım yine.ben senin olayını yaşadım inş sende güzel haberi alırsın...Canım yerleşme kanaman kaç gün sürdü ve nasıldı ? Tam adet zamanında mı geldi
Stresten canım bence başka açıklaması yok vücudumuz kafayı yedi artık sayemizde. Ama sen bi bekle bakalım belli olmaz hala ümit var gibi
Oncomed die bişi smdi yaptım cikmadi 1 tl ye aldim dandik midir acababen internetten alınan markaları bilmiyorum sadece ınnovıtayı biliyorum.onuda yapmaya sabır istiyor çıkmıyor kolay kolay çizgi.ben eczaneden alıyorum elden aldığım zaman.idrar tutuyomusun denicekmisin.çıkmassa eğer birde yarın eczaneden al
inşallah canimm :))Insallah faydasını görürsün canım benim :)
valla dandik olabilir benim fikrim inan dedim ya ben güvenmiyorum artık internetteki testlere . bence bekle yarın eczaneden al canım.ben olsam kendi fikrim onu yapardım.Oncomed die bişi smdi yaptım cikmadi 1 tl ye aldim dandik midir acaba
annesi doğduğu günden beri hep fotosunu koymuş, şimdi 3 yaşında :)Ayy masallahhhhh subhanallahhhh
yarın artık kan sonucumu yazarım canım, duâ edinStresten canım bence başka açıklaması yok vücudumuz kafayı yedi artık sayemizde. Ama sen bi bekle bakalım belli olmaz hala ümit var gibi
Canim o eski zamanlarin marti simdi ki nisan ayi oluyormus :)Evet ama sevinemiyorum çatlatma ipnesi olmustum bugün 10.günü o yüzden bakalım 2 gün sonra tekrarlayacagım
canım hatırlamışken sana yazayım dedim ama umut vermiş gibi olmak istemiyorum .hakkını helal et. biliyorsun 4 doğum yaptım biri hayatta .ama ikinciye hamile kaldımda o kadar toydumki birşey bilmiyordum dşün.yerleşme kanaması falan bilmiyorum.ben döngüye göre adet olmam gereken zamanlar içinde hatta tam döngü gnünden önce kanama geldi gece ben hatta tutmadı çocuk dedim yattım hastalandım dedim.hani burda bahsediyolaya leke geldi kahverengi leke oldu diye alakası yok bildiğin kırmızıları gördüm çok kızmıştım. sabah kalktım pedde gelen kırmızı kapkara bir renk olmuş ne gelen var ne giden karnım deli gibi ağrıyor ama . aradan bel ağrısıyla birlikte 2 gün geçti dım demedi bi arkadaşın yanına gittim eczaneye sohbet ederken durumuu söyledim daha günüm geçmediği içinde testi dile bile getirmemiştim.arkadaşın patronu eczacı bana ne zaman adet olman gerekiyordu dedi bende bugün dedim ama bana üstünden iki gün geçmiş gelse gelirdi test yap dedi bende yok olmaz ben kırmızı gördüm dedim oda peti doldurmayan adet regli değildir dedi.bende gayet mutsuz hiç ümidim yok test yaptım 3 saatlik idrarla ve pzitifi gördüm. demem o ki o yazını okuyunca ümitlendim belki oda benim gibidir diye.yazmak istemedim umtlandırmamak için ama duramadım yine.ben senin olayını yaşadım inş sende güzel haberi alırsın...
Genelde kedilerde aksine nisan ayinda ciftlesirmis genelde ... koyde yasayn akrabalairmizin gözlemlemesi yıllardırHalam diyor ben Mart ayını bekliyorum, mart genelde doğurganlık ayıymış :) Dedim biz kedi miyiz
Yok diyor, Mart ayında insanın vücudunun en kanlı canlı olduğu dönemmiş :)
Hadi hayırlısı olsun demek düşer bize de canım :)
yarın artık kan sonucumu yazarım canım, duâ edin
Sen hangi marka yaptınvalla dandik olabilir benim fikrim inan dedim ya ben güvenmiyorum artık internetteki testlere . bence bekle yarın eczaneden al canım.ben olsam kendi fikrim onu yapardım.
Kıs ben köyde doğdum büyüdüm, Martın 1i oldu mu kediler fiyaklarlardıGenelde kedilerde aksine nisan ayinda ciftlesirmis genelde ... koyde yasayn akrabalairmizin gözlemlemesi yıllardır
İnşaallah canıımm, sen de ver bence :)İnşallah pozitif sonuç alırsın canım etmez olurmuyuz hepimiz birbirmizin duasındayız merak etmegüzel düşün
2.34 çıkmıştı artmadı canımCanım senin miydi kan testi sonucun 1.20 çıkmıştı sonradan artmadı dimi.
Buarada bende yeni evli sayilirim o yuzden dikkatimi cekti hiiic canını sıkma korunduktan sonra bi sure rahim kendini dinlemeye alıyor hazirlik yapiyor . bi bakarsin şıp diye olmus bebegin gelmiş sana nacizane tavsiyem eger baska sıkıntın yoksa tadını çıkar olmazsa ovulasyon testi yap kimisi ovulasyon stres yapiyor diyor ama bana iyi geliyor oyalaniyorumbide cift cizgiyi görmek cok hosuna gidiyor
İnşaallah canıımm, sen de ver bence :)
Canım smear rahim ağzından sürüntü alınıyor.rahim ağzı kanseri için tarama testi aynı zamanda enfeksiyon vs varsa o da çıkıyor o testte.yani senede bir kez yapılması öneriliyor.ben de yaptırdım bir ay önce.hsg farklı sıvı veriliyor rahim ağzından Rahim ve tüpler inceleniyor.tüplerde yapışıklık tıkanıklık vs varmı yada rahimde perde miyom vs ona bakılıyor.bazıları hsgden sonra hamile kalmış hep.çünkü hsg küçük tıkanıklıkları açıyor
miratech yaptım canım.ama nerdeyse çoğu markayı biliyorum eczanelerde ilçede burda ama sen sen ol bebe time alma kuzum .herkes çok yanmış o testden .olsada yok diye gösteriyor bazen bata varken bile ikinci çizgiyi koyu gösteriyor çok yanlış o.Sen hangi marka yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?