Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım inşş .bugün gelen nasıldı ben cumatesiyi biliyorum koyu geldi durdu dedin bugün nasıl dı

Zaten o insanlar bi rahat bıraksa herkea cift cift doğuracak. Herkeste var canım sanki soyleyince aksami siparis verecez gelecek bebegimiz :) eltim bide buaralar farklı bir yöntem deniyor kendince su dogum yapti bu hamile arayıp soyluyor saka gibi ben duymazliktan geliyorum napim ..
Buarada yasin 21 mi coook gencsin ya kiyamam simdiden baski yapmalari tuhaf sen takmamaya çalış canım

İnşallah gerek kalmaz hsg ye

Merhaba bende yeniyim burda çok geçmiş olsun canım öncelikle.bende tedavi görüyorum ama bu ay da bişey yok gibi benimde moralim çok bozuk

Biz daha ilk bebek denemesi yaptık tedavi ye gerek kalmadan olur inşallah çok fazla stres yapıyorum olmaz mı acaba diye Rabbim hepimizi

N nalyecetemtahin
Ayyy canım nasıl sevindim ya hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin. Sende gittin kaldım ben yine burda sıra bana gelmis olmalı
ay valla canım senin beğenini görünce ilk aklıma gelen dün yazışmamız oldu .inş canım Allahım sizlerede nasip etsiin .perşembe kan vericem o zaman netleşcek .çok ama çok tşk ederim darısı sizlere insşşş

Kuzucuklar bugun progesteron icin kan alindi.gecen ay 7 cikan degerm bugun 18.8 cikmis vaala sormadan edemedim varmiydi degeri bole cikip hamilelikle sonuclanan.

Ezmu0810 sevgili batdaşım nerelerdesin hayali belirtilerimizi konuşuruz gel hadi
Hayali degil gerçek olsun inşallah arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun iyii olsun bende hala birşey yok 8 şubat kontrole gidicem bebek için izin verirse doktor o zman daha iyi olur hayali olsada bnde kendimde birşey ararım çok istiyorum tekrardan anne olmayı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebek haberi almak için merak ettiklerim arasındasın inşallah allahım nasip eder mutlu haberini bizimle paylaşırsın sende ne var ne yok belirtiler varmı az kaldı

Aklıma başka bişey gelmiyor çok kuruntulu bi insanım fazla kafaya taktığımdan dir belkide
canım ilk aydan tutma ihtimali %20.. yani şimdiden bu kadar kuruntu yapma nolur, başka şeylere odaklan bence. yaşın da küçükmüş, tıka kulağını saçma yorumlara. allah sağlık versin olur elbet zamanı gelince. hsg falan öyle hemen yapılacak şeyler değil, buradaki pek çok kişi uzun süredir denediği için ve yaş unsuru nedeniyle detaylı tetkikler yaptırıyor

Bu gecikme neden o zaman

Deliricem
tatllım inşallah stresten değil, bebiştendir. sonucunu merakla bekliyorum

canım erken döllenme olmadığı müddetçe bu kadar erken belirti yaşama ihtimalin biraz zor gibi.. reglin gecikmedi diye hatırlıyorum, eğer öyleyse gecikirse tekrar test yap. şimdiden umutsuzluğa kapılma

Kuzucuklar bugun progesteron icin kan alindi.gecen ay 7 cikan degerm bugun 18.8 cikmis vaala sormadan edemedim varmiydi degeri bole cikip hamilelikle sonuclanan.
ayy bu değerlerden pek anlamıyorum. anlayan arkadaşlar yazar nasılsa inşallah hamişssindir =)

Kizlar merhaba gecen hafta ptesi ovulasyon da cift cizgi gormustum kasiklarimda degisik bir agri war nedendir acaba yardim edin nolur

Bunda olmadi ama otekilerde birinde tam adet gününde bi iki damla leke oldu bidaha olmamisti 3 undedede 10 gün onceden leke geldi bikere düşük oldi Bunda da 5 haftalik belki vardır leke oldu suan cok az iki nokta gibi eşim sabah gidelim polikinlige dedi uzandım bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…