Valla canim o hazirlik icinmis aslina bakarsan yani viyaklamalar ben oyle biliyorum duydugum bu yaniİnşaallah canıımm, sen de ver bence :)
Kesinlikle Belli olmaz canımİnşallah kuzum hala bir beklentim yok ama Allah’ın işi belli olmaz
amin canım inşş .bugün gelen nasıldı ben cumatesiyi biliyorum koyu geldi durdu dedin bugün nasıl dıKuzum benim helal olsun tabiki. Desteğin, duyguların, dileklerin yeter. Çok teşekkür ederim bunlar için Allah bin kere razı olsun. Allah ne derse o olur kuzum asla heveslendiriyormuşsun gibi düşünme kötü birşey yapmıyorsun yani.
Yazdıkların moral oluyor bana, fikir oluyor. Benzer şeyler aslında olanlar. Bir cumartesi geldi bir bugün geldi pazar bomboş. Doktor randevum vardı tahlil yaptırıcaktım adetimin 3. Günü cumartesi günü gelince tarihi geriye aldım hemen ama devam etmeyince gene ileri tarihe aldım yalama oldu resmen. Ağrı mağrı bişeyde yok.
Son zamanlarda çok denk geldiğim lekelere beklentim yok ama inşallah beni şaşırtır kuzum benim.
Allah’ta geçirdiğin sınavların mükafatını verdi sonunda inşallah sağ salim kucağına al bebişini canım benim.
Yok canim hic igne yaptirmadimBenmde geçen ay olmuştu pembemsi kan lekelenme felaket göğüs hassasiyeti falan. Çatlatma iğnesi vurundun mu?
Hadi ya insan sabirsizlaniyor ama10 gun onceden leke gelmesi yerlesmeyı gostermez 4-5 gun kala bat a gelir hem bat a 10 gun kala hıc bir test te gebelık cıkmaz benım 2gün gectıgı halde cıkmadi
Zaten o insanlar bi rahat bıraksa herkea cift cift doğuracak. Herkeste var canım sanki soyleyince aksami siparis verecez gelecek bebegimiz :) eltim bide buaralar farklı bir yöntem deniyor kendince su dogum yapti bu hamile arayıp soyluyor saka gibi ben duymazliktan geliyorum napim ..Ahh ahh o kadar takıntılı bi insanım ki gerçekten eşimin bile psikolojisini bozdum iki haftadır nerdeyse bu oldu olmadı strsiyle aslında çok haklısınız da işte kafamdan atamıyorum bide ters gibi ilk denemeden sonra negatifi gördüm birden insanlar bebek varmı diye sormaya başladı sanki Morelimi daha çok bozmak istercesine oda kötü etkiliyor insanı
Canım smear rahim ağzından sürüntü alınıyor.rahim ağzı kanseri için tarama testi aynı zamanda enfeksiyon vs varsa o da çıkıyor o testte.yani senede bir kez yapılması öneriliyor.ben de yaptırdım bir ay önce.hsg farklı sıvı veriliyor rahim ağzından Rahim ve tüpler inceleniyor.tüplerde yapışıklık tıkanıklık vs varmı yada rahimde perde miyom vs ona bakılıyor.bazıları hsgden sonra hamile kalmış hep.çünkü hsg küçük tıkanıklıkları açıyor
Merhaba bende yeniyim burda çok geçmiş olsun canım öncelikle.bende tedavi görüyorum ama bu ay da bişey yok gibi benimde moralim çok bozuk
ay valla canım senin beğenini görünce ilk aklıma gelen dün yazışmamız oldu .inş canım Allahım sizlerede nasip etsiin .perşembe kan vericem o zaman netleşcek .çok ama çok tşk ederim darısı sizlere insşşşN nalyecetemtahin
Ayyy canım nasıl sevindim ya hayırlı olsun inşallah Allah tamamına erdirsin. Sende gittin kaldım ben yine burda sıra bana gelmis olmalı
Bu sabah gittim gordum canim cok sukur elhamdulillahCanım ben geçen cuma gittim 6 hafta dedi Dr anca gördüm keseyi ondan bir hafta önce gittim göremedim ve kalp atışı için cuma günü gideceğim kısmetse geçmiş olsun ayrıca Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin hepimize
Hayali degil gerçek olsun inşallah arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun iyii olsun bende hala birşey yok 8 şubat kontrole gidicem bebek için izin verirse doktor o zman daha iyi olur hayali olsada bnde kendimde birşey ararım çok istiyorum tekrardan anne olmayı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebek haberi almak için merak ettiklerim arasındasın inşallah allahım nasip eder mutlu haberini bizimle paylaşırsın sende ne var ne yok belirtiler varmı az kaldıEzmu0810 sevgili batdaşım nerelerdesin hayali belirtilerimizi konuşuruz gel hadi
canım ilk aydan tutma ihtimali %20.. yani şimdiden bu kadar kuruntu yapma nolur, başka şeylere odaklan bence. yaşın da küçükmüş, tıka kulağını saçma yorumlara. allah sağlık versin olur elbet zamanı gelince. hsg falan öyle hemen yapılacak şeyler değil, buradaki pek çok kişi uzun süredir denediği için ve yaş unsuru nedeniyle detaylı tetkikler yaptırıyorAklıma başka bişey gelmiyor çok kuruntulu bi insanım fazla kafaya taktığımdan dir belkide
tatllım inşallah stresten değil, bebiştendir. sonucunu merakla bekliyorumBu gecikme neden o zaman
Deliricem
canım erken döllenme olmadığı müddetçe bu kadar erken belirti yaşama ihtimalin biraz zor gibi.. reglin gecikmedi diye hatırlıyorum, eğer öyleyse gecikirse tekrar test yap. şimdiden umutsuzluğa kapılmaBugun midem çok kötü oldu sürekli ekşiyor ve asit üretiyor. Acilde kan verdim Ama maalesef 1.20 çıktı. Enfeksiyonmu var acaba diye onada baktırdım ama sonuçtan bişey anlamadım. Umutlar sıfırı tüketti anlayacağın.
ayy bu değerlerden pek anlamıyorum. anlayan arkadaşlar yazar nasılsa inşallah hamişssindir =)Kuzucuklar bugun progesteron icin kan alindi.gecen ay 7 cikan degerm bugun 18.8 cikmisvaala sormadan edemedim varmiydi degeri bole cikip hamilelikle sonuclanan.
Kesinlikle stresten değil canım, buna çok eminim. inşaallah güzel haberler veririm yarıntatllım inşallah stresten değil, bebiştendir. sonucunu merakla bekliyorum
Bunda olmadi ama otekilerde birinde tam adet gününde bi iki damla leke oldu bidaha olmamisti 3 undedede 10 gün onceden leke geldi bikere düşük oldi Bunda da 5 haftalik belki vardır leke oldu suan cok az iki nokta gibi eşim sabah gidelim polikinlige dedi uzandım bekliyomCanım yerleşme kanaman kaç gün sürdü ve nasıldı ? Tam adet zamanında mı geldi
Stresten canım bence başka açıklaması yok vücudumuz kafayı yedi artık sayemizde. Ama sen bi bekle bakalım belli olmaz hala ümit var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?