Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde arastirdim ama kafm allak bullak oldu yahuu bari yasayan varmi diye soraym dedmm insllah be kuzum nerdee

Senin prolaktin kaçtı kaça düştü kuzum ? Benim 30-40 arası oluyor bazen 40 ı biraz geçiyor işe yarar mı acaba ? Bir onu içmedim.

kizlar ya benim adete 4-5 gun kala lekelenme oldu. adet erken basladi zannettim bisey yok. 4. gun ve her gun az bi lekelenme oluyor. devami gelmiyor. adetim gecikmedi diye de test yapmiyorum. hamile miyim sizce

Tam olarak benim durumumdasın canım. Adet mi gelecek yerleşmemi belli değil. Kafalar karışık. İnşallah bebiş vardır kuzum.

Canım hemen ilk ay hamile kalabilsek keşke ahhh aaaaahh. O şekilde tesadüfen kalan çook tanıdığım var şans işte. İlk aydan modunu düşürme Allah fazla aratmasın inşallah. Yaşında gençtir hem düşünme hemen ilk seferde bak bakalım 3-4 ay rahat takılmaya bak. Zaman ilerledikçe insan paranoya oluyor daha ilk kez denemişsin

Kizlar bata 10 gun var pembe kan,lekelenme, mide bulantisi ve gogus hassasiyeti var ama ne kadar test yaptiysam hic biri olurmu sonuc vermedi yok yok kafayi yicem

Bat’a 10 gün kala bu belirtiler gebelik için çok erken gibi geldi kuzum. Yumurtlama gibi geldi bana emin değilim ama inşallah günün geçerde gebelik belirtileri yaşarsın gerçekten

Offf maşallah çok tatlıymış yaa kıyamam. Ben didem uzel in bebişine bitiyorum Aslan bebek yaa oofff dişlerim kamaştı

Maşallah ne güzel. Kafaya takmadığı için kalmış işte. Allah büyüktür yoluna koymuş. Kafaya takmayıp akışına bırakmış aslında mevzu o ama biz beceremiyoruz şahsen ben kafaya takmama kısmında başarılı değilim.

Allah sabır versin canım özlem çok büyük çok zor gerçekten. Allah eşini korusun inşallah. Senede bir ayı değerlendirmek ve denk getirmek büyük şans olur Allahtan ümit kesilmez inşallah sürpriz olur. Kendini bebek yapmaya şartlama özlem gidermeye bak aklına takmazsan sürecini uzatmamış olursun.

Folik asit gebeliğe yardımcı olmaz sadece gebelik oluştuğunda bebeğin gelişimine faydası olur. Omurilik vs. Gibi. 1 ay dolu dolu birlikteyseniz gün aşırı ilişkiniz olur zaten ekstra test yapmaya gerek yok zaten nadir görüşüyorsunuz bayağı verimli geçer zamanınız illaki denk gelir yumurtlama günün sen hormon testlerine baktırmadıysan baktır ama

Yeni test almalısın canım tarihi geçmiş testler doğru sonuç vermez

Malasef ki adet oldum bittikten sonra rahim filmi çekiliyorum anestezili çektiricem ..

Hayırlısı olsun canım inşallah gelecek ay nasibinde vardır. Rahim filmi bende çektiricem belki o da vesile olur, filmden sonra hamiş kalan çok. Bir nebzede ondan medet çektireyim diyorum bende

Benim gibi internetteki sayfaları tekrar tekrar okuyan var mı sürekli aklıma geldikçe okuyom hep aynı şeyler sanırım kafayı yicem

Okuma kuzum neyi okuyosun daha sabah takmıcam takmayalım dedin şimdi kafayı yemekten bahsediyosun. Doktorun araştırmış mı neden sonuç alınamadığını ? Rahimle mi ilgiliymiş. Sen boşver şimdi yazılanları durduk yere kuruntu yapıyorsun. Bak tüp bebek tdavisinden sonra doğal yolla hamile kalan çok insan var modunu yüksek tutki denk gelsin faydası olsun

Kuzucuklar bugun progesteron icin kan alindi.gecen ay 7 cikan degerm bugun 18.8 cikmis vaala sormadan edemedim varmiydi degeri bole cikip hamilelikle sonuclanan.

Geçen ay yumurtlamamışsın sanki ama bu ay değerin güzel maşallah yumoş çatlamış. İnşallah bebiş gelir

Hareket etme madem canım sakin ol ama kötü düşünme. Görümceminde 5 haftalıktı kanaması olmuştu ıstırahat etti maşallah bişeyi kalmadı. Önemli birşey değildir korkma

Amin inşallah canım bizde güzel haberler veririz. Canım ben belirti dusunmemeye çalışıyorum çünkü ben her belirtiyi psikolojik yaşayabiliyorum , mesala midem bulanıyor desem midem bulanıyor, basım mı dönüyor desem dönüyor. Eğer göğüs hassasiyetim ve arada gelen adet sancısı gibi ağrı belirti ise onlar var. Sen 8 inde öğreneceksin o zaman var mı yok mu

amin canım amin , bende öyle düşündüm valla kendim kalmış gibi sevindim. Zor günler gecirdin inşallah artık güzel bebisli günler yaşarsın

Inşallah canım oledir yarın allahin izniyle hayırlı haber alirim
canım bende 7 haftalıkken kanamayı gördüm çok normalmiş doktor tedbir olsun diye pregestaran ve dşük öneleyici iğne vermişti her hafta vuruluyodum .o yüzden korkma verdiği ilaçlarda tedbirdenmiş korkma hiç seninde öyle dir inş .hatta ben o gün doktordan geldim herşey normaldi kalp atımını duyduk eve geldim pat kırmızı kanama geldi bir andada kesildi ama o gün hiç kalkmadım yattım sende kalkma.

Canım haftaya salıya randevu verdi dr bir an önce gitsekde öğrensek ne var ne yok.. 3 tane dondurulmuş emriyom var ama bekletçem kendim biraz uğraşayım diyorum bakalım. Bu arada senin ki daha önce olmadıysa yerleşme kanaması olabilir ki inş öyledir kuzum. Bazı kişilerin adet zamanına denk gelebiliyomuş.

Yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz hanımlar ben ya belirti çok gösteremiyorum ya da anlayamıyorum?
canım yumurtlama gün geldiği zaman şeffaf uzayan akıntı geliyor.kimisinde kırmızı kahve pembe leke geliyo.o günde çatlamış oluyo.genelde belirti vermeyen insanlar ovulasyon testleri kullanıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…