- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Bnde arastirdim ama kafm allak bullak oldu yahuu bari yasayan varmi diye soraym dedmm insllah be kuzum nerdeecanım ilk aydan tutma ihtimali %20.. yani şimdiden bu kadar kuruntu yapma nolur, başka şeylere odaklan bence. yaşın da küçükmüş, tıka kulağını saçma yorumlara. allah sağlık versin olur elbet zamanı gelince. hsg falan öyle hemen yapılacak şeyler değil, buradaki pek çok kişi uzun süredir denediği için ve yaş unsuru nedeniyle detaylı tetkikler yaptırıyor
tatllım inşallah stresten değil, bebiştendir. sonucunu merakla bekliyorum
canım erken döllenme olmadığı müddetçe bu kadar erken belirti yaşama ihtimalin biraz zor gibi.. reglin gecikmedi diye hatırlıyorum, eğer öyleyse gecikirse tekrar test yap. şimdiden umutsuzluğa kapılma
ayy bu değerlerden pek anlamıyorum. anlayan arkadaşlar yazar nasılsa inşallah hamişssindir =)
Aynen canım t.d. aslan pencesi baya iyi tabi duzenli kullanmak gerekiyor. Bende ictim gecen ay 20 gun 1 ay araliksiz icmek gerekiyor ona ragmen düşürdü prolaktini. Zaten fsh ye de iyi gelen bi bitki bence sen bu ay ona basla o bittikten sonra sogan kuru yap .
kizlar ya benim adete 4-5 gun kala lekelenme oldu. adet erken basladi zannettim bisey yok. 4. gun ve her gun az bi lekelenme oluyor. devami gelmiyor. adetim gecikmedi diye de test yapmiyorum. hamile miyim sizce
Merhabalar bende yeni katılıyorum aranıza ve bebek istiyoruz inşallah geçen ay ilk ddefa da denedik ve maalesef olumsuz dün gece regl oldum ve morelim çok bozuldu yumurtlamam gerçekleşmişti neden olmadı diye kafama takıldı çok stres yaptım düşündüm acaba ondan mı olmadı bilmiyorum inşallah diğer aya olur
Kizlar bata 10 gun var pembe kan,lekelenme, mide bulantisi ve gogus hassasiyeti var ama ne kadar test yaptiysam hic biri olurmu sonuc vermedi yok yok kafayi yicem
Nasip gerçekten benim iş yerinde arkadaşım var pkoluymuş hatta senede iki üç kez adet oluyormuş.yani baya ağır pko varmış.o da nasıl olsa zor olacak bebek diye hiç korunmamış ve evlendiği ilk ay hamile kalmış.şu an doğurmasına bir ay falan kaldı sanırım.
merhaba kızlar 5 aylık evliyim eşim asker doğu görevınde maalesef bırlıkte yasayamıyoruz. Bir ay izne geldi bebek düşünüyoruz maalesef yılda sadece bir ayımız var :'( :'(bu bir ayı iyi değerlendirmem gerek fakat çok bilgim yok bu işin bi tüyosu taktiği var mı ? folik asit vs yardımcı olur mu gebe kalmakta kızlar biraz yardımcı olun arastırdıkca ıyıce kafama takıldı ıyıce kafam karıstı bu seferde dusunyorum dusundukce olmıcakmı aceba bı sıteede de oyle yazmışlardı mesela :/ cok uzun yazdım hakkınızı helal edin <3
Kızlar tarihi geçmiş hamilelik testleri dogru sonuç veriyor mu. Hamilelik testlerini internetten almıştım ama tarihlerine bakmamıştım. Bugün aklıma geldi. Tarihleri geçmiş. Bat bu gündü. Ne yapsam ki. Yeni test mi alsam acaba ?
Malasef ki adet oldumbittikten sonra rahim filmi çekiliyorum anestezili çektiricem ..
Benim gibi internetteki sayfaları tekrar tekrar okuyan var mı sürekli aklıma geldikçe okuyom hep aynı şeyler sanırım kafayı yicem
Kuzucuklar bugun progesteron icin kan alindi.gecen ay 7 cikan degerm bugun 18.8 cikmisvaala sormadan edemedim varmiydi degeri bole cikip hamilelikle sonuclanan.
Bunda olmadi ama otekilerde birinde tam adet gününde bi iki damla leke oldu bidaha olmamisti 3 undedede 10 gün onceden leke geldi bikere düşük oldi Bunda da 5 haftalik belki vardır leke oldu suan cok az iki nokta gibi eşim sabah gidelim polikinlige dedi uzandım bekliyom
amin canım inşş .bugün gelen nasıldı ben cumatesiyi biliyorum koyu geldi durdu dedin bugün nasıl dı
Amin inşallah canım bizde güzel haberler veririz. Canım ben belirti dusunmemeye çalışıyorum çünkü ben her belirtiyi psikolojik yaşayabiliyorum , mesala midem bulanıyor desem midem bulanıyor, basım mı dönüyor desem dönüyor. Eğer göğüs hassasiyetim ve arada gelen adet sancısı gibi ağrı belirti ise onlar var. Sen 8 inde öğreneceksin o zaman var mı yok muHayali degil gerçek olsun inşallah arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun iyii olsun bende hala birşey yok 8 şubat kontrole gidicem bebek için izin verirse doktor o zman daha iyi olur hayali olsada bnde kendimde birşey ararım çok istiyorum tekrardan anne olmayı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bebek haberi almak için merak ettiklerim arasındasın inşallah allahım nasip eder mutlu haberini bizimle paylaşırsın sende ne var ne yok belirtiler varmı az kaldı
Inşallah canım oledir yarın allahin izniyle hayırlı haber alirimHareket etme madem canım sakin ol ama kötü düşünme. Görümceminde 5 haftalıktı kanaması olmuştu ıstırahat etti maşallah bişeyi kalmadı. Önemli birşey değildir korkma
Evet ya o da çok şirin ama ben kızlara daha düşkünüm şunun şekerliğine bakar mısın canımOfff maşallah çok tatlıymış yaa kıyamam. Ben didem uzel in bebişine bitiyorum Aslan bebek yaa oofff dişlerim
haberlerini bekliyorum canımBugünde ctsinin aynısıydı kuzum
Yaaa ben deeeeee istiyorummmmEvet ya o da çok şirin ama ben kızlara daha düşkünüm şunun şekerliğine bakar mısın canımEki Görüntüle 2106661 Eki Görüntüle 2106663
amin canım amin , bende öyle düşündüm valla kendim kalmış gibi sevindim. Zor günler gecirdin inşallah artık güzel bebisli günler yaşarsınay valla canım senin beğenini görünce ilk aklıma gelen dün yazışmamız oldu .inş canım Allahım sizlerede nasip etsiin .perşembe kan vericem o zaman netleşcek .çok ama çok tşk ederim darısı sizlere insşşş
Merhaba bir gelişme var mıMerhaba canım. Bende geldim ins güzel haberlerle dolar bu konubat 6 kasım ...
canım bende 7 haftalıkken kanamayı gördüm çok normalmiş doktor tedbir olsun diye pregestaran ve dşük öneleyici iğne vermişti her hafta vuruluyodum .o yüzden korkma verdiği ilaçlarda tedbirdenmiş korkma hiç seninde öyle dir inş .hatta ben o gün doktordan geldim herşey normaldi kalp atımını duyduk eve geldim pat kırmızı kanama geldi bir andada kesildi ama o gün hiç kalkmadım yattım sende kalkma.Inşallah canım oledir yarın allahin izniyle hayırlı haber alirim
Sorma ya baştan sona fotolarına baktım bugün. o kadar tatlı ki maşallah :)Yaaa ben deeeeee istiyorummmm
Yalnız değilsin tatlım ben de aynıyım:)Benim gibi internetteki sayfaları tekrar tekrar okuyan var mı sürekli aklıma geldikçe okuyom hep aynı şeyler sanırım kafayı yicem
inşşş canım kucağıma alalım yeter bize .sizinde güzel haberleriniz gelir inşşşamin canım amin , bende öyle düşündüm valla kendim kalmış gibi sevindim. Zor günler gecirdin inşallah artık güzel bebisli günler yaşarsın
genelde akıntıdan canımYumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz hanımlar ben ya belirti çok gösteremiyorum ya da anlayamıyorum?
Aynenn. O tontik yanağını ısırasım geldi. Allahım bize de nasip etsin böyle tatlı bebiş. Yarın hayırlı haberlerini bekliyorum :)Sorma ya baştan sona fotolarına baktım bugün. o kadar tatlı ki maşallah :)
Canım haftaya salıya randevu verdi dr bir an önce gitsekde öğrensek ne var ne yok.. 3 tane dondurulmuş emriyom var ama bekletçem kendim biraz uğraşayım diyorum bakalım. Bu arada senin ki daha önce olmadıysa yerleşme kanaması olabilir ki inş öyledir kuzum. Bazı kişilerin adet zamanına denk gelebiliyomuş.Senin prolaktin kaçtı kaça düştü kuzum ? Benim 30-40 arası oluyor bazen 40 ı biraz geçiyor işe yarar mı acaba ? Bir onu içmedim.
Tam olarak benim durumumdasın canım. Adet mi gelecek yerleşmemi belli değil. Kafalar karışık. İnşallah bebiş vardır kuzum.
Canım hemen ilk ay hamile kalabilsek keşke ahhh aaaaahh. O şekilde tesadüfen kalan çook tanıdığım var şans işte. İlk aydan modunu düşürme Allah fazla aratmasın inşallah. Yaşında gençtir hem düşünme hemen ilk seferde bak bakalım 3-4 ay rahat takılmaya bak. Zaman ilerledikçe insan paranoya oluyor daha ilk kez denemişsin
Bat’a 10 gün kala bu belirtiler gebelik için çok erken gibi geldi kuzum. Yumurtlama gibi geldi bana emin değilim ama inşallah günün geçerde gebelik belirtileri yaşarsın gerçekten
Offf maşallah çok tatlıymış yaa kıyamam. Ben didem uzel in bebişine bitiyorum Aslan bebek yaa oofff dişlerim kamaştı
Maşallah ne güzel. Kafaya takmadığı için kalmış işte. Allah büyüktür yoluna koymuş. Kafaya takmayıp akışına bırakmış aslında mevzu o ama biz beceremiyoruz şahsen ben kafaya takmama kısmında başarılı değilim.
Allah sabır versin canım özlem çok büyük çok zor gerçekten. Allah eşini korusun inşallah. Senede bir ayı değerlendirmek ve denk getirmek büyük şans olur Allahtan ümit kesilmez inşallah sürpriz olur. Kendini bebek yapmaya şartlama özlem gidermeye bak aklına takmazsan sürecini uzatmamış olursun.
Folik asit gebeliğe yardımcı olmaz sadece gebelik oluştuğunda bebeğin gelişimine faydası olur. Omurilik vs. Gibi. 1 ay dolu dolu birlikteyseniz gün aşırı ilişkiniz olur zaten ekstra test yapmaya gerek yok zaten nadir görüşüyorsunuz bayağı verimli geçer zamanınız illaki denk gelir yumurtlama gününsen hormon testlerine baktırmadıysan baktır ama
Yeni test almalısın canım tarihi geçmiş testler doğru sonuç vermez
Hayırlısı olsun canım inşallah gelecek ay nasibinde vardır. Rahim filmi bende çektiricem belki o da vesile olur, filmden sonra hamiş kalan çok. Bir nebzede ondan medet çektireyim diyorum bende
Okuma kuzum neyi okuyosun daha sabah takmıcam takmayalım dedin şimdi kafayı yemekten bahsediyosun. Doktorun araştırmış mı neden sonuç alınamadığını ? Rahimle mi ilgiliymiş. Sen boşver şimdi yazılanları durduk yere kuruntu yapıyorsun. Bak tüp bebek tdavisinden sonra doğal yolla hamile kalan çok insan var modunu yüksek tutki denk gelsin faydası olsun
Geçen ay yumurtlamamışsın sanki ama bu ay değerin güzel maşallah yumoş çatlamış. İnşallah bebiş gelir
canım yumurtlama gün geldiği zaman şeffaf uzayan akıntı geliyor.kimisinde kırmızı kahve pembe leke geliyo.o günde çatlamış oluyo.genelde belirti vermeyen insanlar ovulasyon testleri kullanıyo.Yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz hanımlar ben ya belirti çok gösteremiyorum ya da anlayamıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?