Bize daha şekerini nasip eder inşallah canım :)Aynenn. O tontik yanağını ısırasım geldi. Allahım bize de nasip etsin böyle tatlı bebiş. Yarın hayırlı haberlerini bekliyorum :)
Canım bende bı sure giremedim buralara, senin de tutmadığını görünce üzüldüm geçmiş olsun. Ama bu bı son değil bir başlangıç inşallah daha güzel haberler alacağızBenim gibi internetteki sayfaları tekrar tekrar okuyan var mı sürekli aklıma geldikçe okuyom hep aynı şeyler sanırım kafayı yicem
Aminnn insallah :) inşallah Allah güldürür yüzünü. Adetin düzenliyse zaten büyük ihtimalle bebiştir canımBize daha şekerini nasip eder inşallah canım :)
Olumlu sonuç alırsam ilk sana söylicem koşa koşa :)))
Canım ben yedi aydır kan tahlillerini bile zor yaptırdım olur olur şu an gerek yok dediler hep.hsg yi de hemen yollamıyorlar.ama ben kendim Mart’ta özel bi merkezde çektiricem eğer hamile kalamazsam.yani bir sene dolmadan pek dikkate almadı benim gittiğim doktorlar.sen kaç aydır deniyorsun ki canımAy onu ne zaman yapar peki doktor hsg istesem hemen yapar mı merak ettimmm
Düzenli canım, hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah kuzum benimAminnn insallah :) inşallah Allah güldürür yüzünü. Adetin düzenliyse zaten büyük ihtimalle bebiştir canım
Aslında en doğrusu ovulasyon testi sanırım. Sen kullandin mi canim marka vs farkediyor mu?canım yumurtlama gün geldiği zaman şeffaf uzayan akıntı geliyor.kimisinde kırmızı kahve pembe leke geliyo.o günde çatlamış oluyo.genelde belirti vermeyen insanlar ovulasyon testleri kullanıyo.
AminnnDüzenli canım, hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah kuzum benim
Canim akıntıni takip et eger seffaf olursa yumurtlama günlerin . bende ilkin anlamiyordum ovulasyon testi kullandim koyu oldugu günki akıntı ma baktım simdi test yapmadan da anlayabilirimYumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz hanımlar ben ya belirti çok gösteremiyorum ya da anlayamıyorum?
seymaka kuzu 41 di 31 cikti bu ay iste 20 gun ictim faydasi olmus ama devamını sartlarimdan dolayi getiremedim. Sadece adetim 4 gun gecikti ona mi baglasam bilmiyorum. Kist vs de yok ha bide yumurtlamamda gecikmisti bu ay . tabi son 10 gun esimle yakinlasma olmadı icimden bi ses diyordu yakinlasma olmadi bebek de yoktur Dur. ikinci defa yumurtladim mi acaba akıntim da fazlaydı dedim zaten adette oldum . :)
Oo bizde merakla bekleyenlerden iz canımm:) Insallah ikinize de nasip etsin canlarBize daha şekerini nasip eder inşallah canım :)
Olumlu sonuç alırsam ilk sana söylicem koşa koşa :)))
Nasilda yakıştı imzaainşşş canım kucağıma alalım yeter bize .sizinde güzel haberleriniz gelir inşşş
Canım haftaya salıya randevu verdi dr bir an önce gitsekde öğrensek ne var ne yok.. 3 tane dondurulmuş emriyom var ama bekletçem kendim biraz uğraşayım diyorum bakalım. Bu arada senin ki daha önce olmadıysa yerleşme kanaması olabilir ki inş öyledir kuzum. Bazı kişilerin adet zamanına denk gelebiliyomuş.
benim bu ay ilk denemem di ovulasyon testini ınnovıtanın testini kullandım ama doğru çıktı .kanama gelincede çatladığını doğruladı . bilen arkadaşlar vardır başka onlarada sorabilirsin .Aslında en doğrusu ovulasyon testi sanırım. Sen kullandin mi canim marka vs farkediyor mu?
Amin amin aminn. Hepimize tez zamanda inşallah. En ballısından en tatlısındanOo bizde merakla bekleyenlerden iz canımm:) Insallah ikinize de nasip etsin canlar
haberlerini bekliyorum canım
En iyisi kafaya takmamak sabırla beklemekAmin inşallah canım bizde güzel haberler veririz. Canım ben belirti dusunmemeye çalışıyorum çünkü ben her belirtiyi psikolojik yaşayabiliyorum , mesala midem bulanıyor desem midem bulanıyor, basım mı dönüyor desem dönüyor. Eğer göğüs hassasiyetim ve arada gelen adet sancısı gibi ağrı belirti ise onlar var. Sen 8 inde öğreneceksin o zaman var mı yok mu
çok tşk ederim canım valla aklıma geldi benimde:)) kız dur ne ara gördn daha dakika olmadı:)Nasilda yakıştı imzaamasallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?