Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar. Bişey sormak istiyorum. Benim adetim üç aydır 23 günde geldi. Bu hesaba göre 27 ocakta bekliyordum. 26 sında ilişki oldu. Adetim gelmedi. Ve bugün 33.günüm. Hala yok. İki gün önce kan 1.11 çıktı yani ilişkiden sonra 8. Gündü. Hala gelen bişey yok. İki gün yapışkan sümüksü akıntı hesik, bugün beyaz parça parça akıntım var. Çok merak ediyorum kist mi var acaba yoksa geç döllenmiş olabilir mi? 2 gün sonra baktırcamkana yine. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba aranızda?

Benim gibi internetteki sayfaları tekrar tekrar okuyan var mı sürekli aklıma geldikçe okuyom hep aynı şeyler sanırım kafayı yicem
Canım bende bı sure giremedim buralara, senin de tutmadığını görünce üzüldüm geçmiş olsun. Ama bu bı son değil bir başlangıç inşallah daha güzel haberler alacağız

Bize daha şekerini nasip eder inşallah canım :)

Olumlu sonuç alırsam ilk sana söylicem koşa koşa :)))
Aminnn insallah :) inşallah Allah güldürür yüzünü. Adetin düzenliyse zaten büyük ihtimalle bebiştir canım

seymaka kuzu 41 di 31 cikti bu ay iste 20 gun ictim faydasi olmus ama devamını sartlarimdan dolayi getiremedim. Sadece adetim 4 gun gecikti ona mi baglasam bilmiyorum. Kist vs de yok ha bide yumurtlamamda gecikmisti bu ay . tabi son 10 gun esimle yakinlasma olmadı icimden bi ses diyordu yakinlasma olmadi bebek de yoktur Dur. ikinci defa yumurtladim mi acaba akıntim da fazlaydı dedim zaten adette oldum . :)

Ay onu ne zaman yapar peki doktor hsg istesem hemen yapar mı merak ettimmm
Canım ben yedi aydır kan tahlillerini bile zor yaptırdım olur olur şu an gerek yok dediler hep.hsg yi de hemen yollamıyorlar.ama ben kendim Mart’ta özel bi merkezde çektiricem eğer hamile kalamazsam.yani bir sene dolmadan pek dikkate almadı benim gittiğim doktorlar.sen kaç aydır deniyorsun ki canım

canım yumurtlama gün geldiği zaman şeffaf uzayan akıntı geliyor.kimisinde kırmızı kahve pembe leke geliyo.o günde çatlamış oluyo.genelde belirti vermeyen insanlar ovulasyon testleri kullanıyo.
Aslında en doğrusu ovulasyon testi sanırım. Sen kullandin mi canim marka vs farkediyor mu?

Yumurtladığınızı nasıl anlıyorsunuz hanımlar ben ya belirti çok gösteremiyorum ya da anlayamıyorum?
Canim akıntıni takip et eger seffaf olursa yumurtlama günlerin . bende ilkin anlamiyordum ovulasyon testi kullandim koyu oldugu günki akıntı ma baktım simdi test yapmadan da anlayabilirim

Olsun canım onun faydası olmuştur sana o ay sonuç almazsın ertesi ay alırsın deneye yanıla öğreniyoruz herşeyi. Kür konusu bizden sorulur

Bu ay ilk kez takipli sekilde denedim hamile kalmayı.ama umudum kalmamıstı.ılk evliliğimde 7 yıl evli kaldım.ama anne olamadım.hic bir sorun yokken.ayrıldık tabi ayrılmada cocugun etkısı yoktu.uzun zaman sonra biri ile tanıştım. Evlendık.ılk adetim oldu.tabi umutsuzum ya. Sonraki ay daha dikkatli ve ovalasyonu takıp etttı m.adetime daha varken bazı sıkayetlerım oldu şüphelendim. Adete 6 gun kala test yaptım sonuc pozitif. Ama cok silik dı.kan testi yaptırdım. 39.23 3 gun sonra tekrar ıdrar testı yaptım. Bu sefer cızgı koyuydu.karın agrısı var adet olacakmıs gıbı.yarın kadın doguma gıdecem inşallah hersey yolundadır. Sizce sayım cok mu az

Valla benzer şekillerde lekelenip sonra söküldüğüm için çok heveslenemiyorum kuzum ama inşallah şaşırtır. Son zamanlarda çok olmaya başladı böyle doktora sorucam mutlaka bunu.

İnşallah engel bir durumun çıkmayacak canım. “ uygun zaman değilmiş” demekki diye düşünüp mutlu şekilde çıkacaksın hastaneden. Çok şükür problemin yoksa evelallah her türlü gelicektir bebiş

Aslında en doğrusu ovulasyon testi sanırım. Sen kullandin mi canim marka vs farkediyor mu?
benim bu ay ilk denemem di ovulasyon testini ınnovıtanın testini kullandım ama doğru çıktı .kanama gelincede çatladığını doğruladı . bilen arkadaşlar vardır başka onlarada sorabilirsin .

En iyisi kafaya takmamak sabırla beklemek
Ben 8 şubat gittigimde izin vericekmi diye gidicem hala korunuyoruz biz 1 yılında oldu dua edin banada inşallah izin verirde bende başlarım hazırlıklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…