Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım onun faydası olmuştur sana o ay sonuç almazsın ertesi ay alırsın deneye yanıla öğreniyoruz herşeyi. Kür konusu bizden sorulur
Aynen canım senin Insallah yurekten soyluyorum yerlesme kanamasidir guzel sonucunu buraya yazmani nasip etsin Rabbim hayirlisi ilee

Canim akıntıni takip et eger seffaf olursa yumurtlama günlerin . bende ilkin anlamiyordum ovulasyon testi kullandim koyu oldugu günki akıntı ma baktım simdi test yapmadan da anlayabilirim

benim bu ay ilk denemem di ovulasyon testini ınnovıtanın testini kullandım ama doğru çıktı .kanama gelincede çatladığını doğruladı . bilen arkadaşlar vardır başka onlarada sorabilirsin .
Teşekkür ederim hanımlar yardımlarınız için alıp deneyerek öğreneceğim artık bende :)

Imza ne nerden bakılıyor merak ettim. O kadar uzağım yani bu konulara
kişisel bilgilerde hamilelik takvimi başlığının yanına bebeğinin doğacağı ayı günü yılı giriyorsun canım.ve bi nevi netteki hamilelik takvimi uygulaması gibi bir şey.Allahım sizlerede nasip eder inşşş

Aynen canım senin Insallah yurekten soyluyorum yerlesme kanamasidir guzel sonucunu buraya yazmani nasip etsin Rabbim hayirlisi ilee

Aminn kuzuum benim inşallaah. Allahta bana ismini hamişler listesine eklemeyi nasip etsin.

Aminnn inşallah artık bir hamiş duası alırız senden :) ismini de ekledim hamişler listesine ohh nasıl huzurluyum varya miss gibi oldu misss. Maşallah tekrar kuzuma

meraktan ölüyorum

Amin canım benim inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…