- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
sen ne kadarlık evlisin canım hiç hamile kalmışmıydın ?? çoğu kişi hamile kalıyormuş rahim filminden sonra birazda o içimi rahatlatıyorSenin prolaktin kaçtı kaça düştü kuzum ? Benim 30-40 arası oluyor bazen 40 ı biraz geçiyor işe yarar mı acaba ? Bir onu içmedim.
Tam olarak benim durumumdasın canım. Adet mi gelecek yerleşmemi belli değil. Kafalar karışık. İnşallah bebiş vardır kuzum.
Canım hemen ilk ay hamile kalabilsek keşke ahhh aaaaahh. O şekilde tesadüfen kalan çook tanıdığım var şans işte. İlk aydan modunu düşürme Allah fazla aratmasın inşallah. Yaşında gençtir hem düşünme hemen ilk seferde bak bakalım 3-4 ay rahat takılmaya bak. Zaman ilerledikçe insan paranoya oluyor daha ilk kez denemişsin
Bat’a 10 gün kala bu belirtiler gebelik için çok erken gibi geldi kuzum. Yumurtlama gibi geldi bana emin değilim ama inşallah günün geçerde gebelik belirtileri yaşarsın gerçekten
Offf maşallah çok tatlıymış yaa kıyamam. Ben didem uzel in bebişine bitiyorum Aslan bebek yaa oofff dişlerim kamaştı
Maşallah ne güzel. Kafaya takmadığı için kalmış işte. Allah büyüktür yoluna koymuş. Kafaya takmayıp akışına bırakmış aslında mevzu o ama biz beceremiyoruz şahsen ben kafaya takmama kısmında başarılı değilim.
Allah sabır versin canım özlem çok büyük çok zor gerçekten. Allah eşini korusun inşallah. Senede bir ayı değerlendirmek ve denk getirmek büyük şans olur Allahtan ümit kesilmez inşallah sürpriz olur. Kendini bebek yapmaya şartlama özlem gidermeye bak aklına takmazsan sürecini uzatmamış olursun.
Folik asit gebeliğe yardımcı olmaz sadece gebelik oluştuğunda bebeğin gelişimine faydası olur. Omurilik vs. Gibi. 1 ay dolu dolu birlikteyseniz gün aşırı ilişkiniz olur zaten ekstra test yapmaya gerek yok zaten nadir görüşüyorsunuz bayağı verimli geçer zamanınız illaki denk gelir yumurtlama gününsen hormon testlerine baktırmadıysan baktır ama
Yeni test almalısın canım tarihi geçmiş testler doğru sonuç vermez
Hayırlısı olsun canım inşallah gelecek ay nasibinde vardır. Rahim filmi bende çektiricem belki o da vesile olur, filmden sonra hamiş kalan çok. Bir nebzede ondan medet çektireyim diyorum bende
Okuma kuzum neyi okuyosun daha sabah takmıcam takmayalım dedin şimdi kafayı yemekten bahsediyosun. Doktorun araştırmış mı neden sonuç alınamadığını ? Rahimle mi ilgiliymiş. Sen boşver şimdi yazılanları durduk yere kuruntu yapıyorsun. Bak tüp bebek tdavisinden sonra doğal yolla hamile kalan çok insan var modunu yüksek tutki denk gelsin faydası olsun
Geçen ay yumurtlamamışsın sanki ama bu ay değerin güzel maşallah yumoş çatlamış. İnşallah bebiş gelir
Ya kız çok seviyom seni mŞallah moralimi düzelttin çok pozitifsinValla benzer şekillerde lekelenip sonra söküldüğüm için çok heveslenemiyorum kuzum ama inşallah şaşırtır. Son zamanlarda çok olmaya başladı böyle doktora sorucam mutlaka bunu.
İnşallah engel bir durumun çıkmayacak canım. “ uygun zaman değilmiş” demekki diye düşünüp mutlu şekilde çıkacaksın hastaneden. Çok şükür problemin yoksa evelallah her türlü gelicektir bebiş
aynen dediğim gibi korkulur senden dün gece bayağı çiziklerle uğraştın bunu mu göremeyeceksin :))
çok tşk ederim canımN nalyecetemtahin aa şimdi dikkat ettim hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağna almayı nasip etsin canım
cansın sen kuzummmmtabi ki canisii söz konusu merak ettigimi insanlar
Sende öylesin masallah tekrar sizecansın sen kuzummmm
Kac gun gecti üstünden canımmKizlar merhaba gecen hafta ptesi ovulasyon da cift cizgi gormustum kasiklarimda degisik bir agri war nedendir acaba yardim edin nolur
Benimde akıntim yumurtlama zamanı 2 3 gun suruyor canimmKızlarrr sırılsıklam oluyor akıntı çok. Yine şeffaf uzun akıntı oldu. Bu yumurtlama ise kaç gün sürer :) 3 gündür falan geliyor bu
canım sorunu bi daha sorarmısın rica etsem bildiğim bi konuysa yardımcı olmaya çalışırımKizlar yardimci olun lutfen az once soeu sormustum kimse okumadi mi kndimi cok kotu hissediorm
8 veya 9 gun ama kndimi cok kotu hissediorm midem bulanio kasiklarim agrio ben normalde grip bile olmam suan kndimi cok kotu hissediorm ilk kez boyle oluyorKac gun gecti üstünden canımm
Test yaptın mi canim hayra ciksin Insallah8 veya 9 gun ama kndimi cok kotu hissediorm midem bulanio kasiklarim agrio ben normalde grip bile olmam suan kndimi cok kotu hissediorm ilk kez boyle oluyor
Ovulasyonun uzerinden 8 gun gecti ama kasiklarim inanilmaz agrio midem bulanio neden olabilir atesim yuksekcanım sorunu bi daha sorarmısın rica etsem bildiğim bi konuysa yardımcı olmaya çalışırım
Normalde de arttı akıntım ama o uzun olan gelmeye başladı. Stres de yapmıyorum ya inşallah tutarr :))Benimde akıntim yumurtlama zamanı 2 3 gun suruyor canimm
Hayir yapmadim erken deilmi dha test icin gebelikten kaynakli olabilir mi ki anlamiyorum suan kndimi cok kotu hissediormTest yaptın mi canim hayra ciksin Insallah
Cnm yaptın mı test merak ettimDüzenli canım, hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah kuzum benim
test yap bence yada gece acile git betaya baksınlar canımOvulasyonun uzerinden 8 gun gecti ama kasiklarim inanilmaz agrio midem bulanio neden olabilir atesim yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?