Ya kız çok seviyom seni mŞallah moralimi düzelttin çok pozitifsin
Iyi yapiyorsun canım guzel sonucunu alacaz InsallahNormalde de arttı akıntım ama o uzun olan gelmeye başladı. Stres de yapmıyorum ya inşallah tutarr :))
Amin inşallah :)Iyi yapiyorsun canım guzel sonucunu alacaz Insallah
Iyi uykularrr :)Kızlar ben yatıyorum daha fazla dayanamıcam şarjım bitti. Hepinizi öpüyorummm yarın batları olanlardan güzel haberler alalım inşallah
Evet canim en az 10 gun gecsin diyorlar o yuzden sordum batina kac gün kaldiHayir yapmadim erken deilmi dha test icin gebelikten kaynakli olabilir mi ki anlamiyorum suan kndimi cok kotu hissediorm
Olur olur rabbim gönlüne göre versinKuzuuum bende seviyorum seni inan merak ediyorum süreçlerini ve hayırla sonuçlanması için dua ediyorum. Güzel olacak merak etme sen
Pozitifimde kendime hayrım yok :)))
İyi geceler :)Kızlar ben yatıyorum daha fazla dayanamıcam şarjım bitti. Hepinizi öpüyorummm yarın batları olanlardan güzel haberler alalım inşallah
P u d i n g canisi nerelerdesin göremiyorum senii
Herhangi bir kür yaptın mı canım? Etkisi olabilirCanım birşey daha soracağım yumurtlama dönemimde alıntım beyaz olurdu şimdi sarımtırak normal mi
Kiiz yeni gelin misafirler niye rahat birakmiyor sizi ee yumurtlama günlerin nasil gectiBuralardayımmmm okuyorumda Konulara dahil olcak zamanım olmadı bu aralar misafir misafir üstüneydi bu hafta
Sen adet oldun mu cnmIyi uykularrr :)
Hayır. 3 gündür uzayan şeffaf akıntım var. Yeni yumurtluyor olabilirimSen adet oldun mu cnm
Kiiz yeni gelin misafirler niye rahat birakmiyor sizi ee yumurtlama günlerin nasil gecti
Elinde ovilosyon testi yoktu demi cnm gitti gidiyordab aldan 1 günde gelirdi aslında bi test yapıp bakardınHayır. 3 gündür uzayan şeffaf akıntım var. Yeni yumurtluyor olabilirim
Aynen. Bir adet olup rahatlayım sonra alacam inşallah :)Elinde ovilosyon testi yoktu demi cnm gitti gidiyordab aldan 1 günde gelirdi aslında bi test yapıp bakardın
Cnm ben 18 ovilasyon testi aldım 2 gebelik testi 22 tl falandı sanırım ben dr kontrolüne gittiğim için çok almamıştımHanımlar ovulasyon testini kaçlı olarak almak gerekir ay hiç bilmiyorum20 30 50?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?