Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşşş canım kucağıma alalım yeter bize .sizinde güzel haberleriniz gelir inşşş
Hayırlı olsun şimdi yorumları okuyunca gördüm hamileymişsin galiba cok cokkk sevindim senin için rabbim kolay rahat risksiz bir gebelik ve kolay dogum nasip etsin rabbim güzel guzel haberler al insallah bebegin icin

Cnm ben 18 ovilasyon testi aldım 2 gebelik testi 22 tl falandı sanırım ben dr kontrolüne gittiğim için çok almamıştım
anladım canım tereddüte düştüm öyle 50li falan görünce 30lu kafi o zaman her güne 1 tane hesabı :)

Biraz geriden okuyorum canım, keşke acile gitseydin.. 5. haftadan sonra gelen lekeler tehlikeli olabilir. Progestan fitil veya iğne yapılabilir

Bata 8günüm kaldı dünden beri bu iki parmak arası uzayan sıvıdan geliyor rengi de şeffafımsı ve beyaz...bu zamanlarda gelmesi normal mi kızlar ya kafama çok takıldı..birden geldiğini hissediyorum çok az da değil miktarı

Birde kasığımın ortasında inanılmaz bir ağrı var ara ara adım atamayacak dereceye getiriyor ve tüm gün belim ağrıdı...

plojovic canım sen keseyi görüp pıt pıtları duydunmu valla unuttum.keseyi ne zaman gördün kaç günlüktü canım

Canim batım 28 Ocak'tı.
3 Subat'ta cumartesi kontrole gittim keseyi gorduk cok sukur.2 hafta sonra gidecem tekrar

6 gun kala bile cikmasi cok guzel,degerinde guzel canim.Gozunaydiinn❤Benim adete 2 gun kala 65.97 cikmisti mesela

Teşekkür ederim hanımlar yardımlarınız için alıp deneyerek öğreneceğim artık bende :)

Canim uzayan birden cok akinti olabilir.Genelde 24-36 saat icinde catlar.
Hatta cok geliyorsa cektikce bile gelir kusura bakma acik anlattim ama.
Adetin duzenliyse en azindan o tahmini gunlerinde takip edebilirsinde akintilarinda

Kizlar yardimci olun lutfen az once soeu sormustum kimse okumadi mi kndimi cok kotu hissediorm

Canim bende gormemisim kusura bakma.
Benim yumurtlamadan sonra ince ince sizilarim hic gecmemisti.Hamileligimi ogrendim.

Aynen. Bir adet olup rahatlayım sonra alacam inşallah :)

Olamayasın inşallahh :))))))))))
Bebis gelsin!

Cocugumuz olmuyo sizden dua istiyorum.rabbim bebek bekleyenlere saglikla kucaklarina almayi nasip etsin. Bizlerede yardim etsin rabbim

Allah gonlune gore en kisa zamanda hayirlisiyla saglikla nasip etsin,sevindirsin sizi❤

Benim cok uzayan tarzda olmadi ama ara ara birden gelen akintilar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…