- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
Hayırlı olsun şimdi yorumları okuyunca gördüm hamileymişsin galiba cok cokkk sevindim senin için rabbim kolay rahat risksiz bir gebelik ve kolay dogum nasip etsin rabbim güzel guzel haberler al insallah bebegin icininşşş canım kucağıma alalım yeter bize .sizinde güzel haberleriniz gelir inşşş
Hadi bakalım insallah guzel sonucunu buraya yazarsin aklimdasinnnO günler yoğundu hiç atlamadım hiç çok kafaya takmamaya çalışıyorum bu ayda bata 7 günüm var bekliyorum bakaym sizin nasıl gidiyo
34 lu aldım canım benHanımlar ovulasyon testini kaçlı olarak almak gerekir ay hiç bilmiyorum20 30 50?
anladım canım tereddüte düştüm öyle 50li falan görünceCnm ben 18 ovilasyon testi aldım 2 gebelik testi 22 tl falandı sanırım ben dr kontrolüne gittiğim için çok almamıştım
sabah yaptım negatif çıktı canım :)Cnm yaptın mı test merak ettim
Buraya yapabileceğim tek yorum, kaliteli bir yumurta çatlamışKuzucuklar bugun progesteron icin kan alindi.gecen ay 7 cikan degerm bugun 18.8 cikmisvaala sormadan edemedim varmiydi degeri bole cikip hamilelikle sonuclanan.
inşş canım benim.Allah sizlerede nasip etsin canım hepinize tek tekHayırlı olsun şimdi yorumları okuyunca gördüm hamileymişsin galiba cok cokkk sevindim senin için rabbim kolay rahat risksiz bir gebelik ve kolay dogum nasip etsin rabbim güzel guzel haberler al insallah bebegin icin
Bende 30 lu aldım bittikce alıom canım 2ay gidio zatenanladım canım tereddüte düştüm öyle 50li falan görünce30lu kafi o zaman her güne 1 tane hesabı :)
Biraz geriden okuyorum canım, keşke acile gitseydin.. 5. haftadan sonra gelen lekeler tehlikeli olabilir. Progestan fitil veya iğne yapılabilirBunda olmadi ama otekilerde birinde tam adet gününde bi iki damla leke oldu bidaha olmamisti 3 undedede 10 gün onceden leke geldi bikere düşük oldi Bunda da 5 haftalik belki vardır leke oldu suan cok az iki nokta gibi eşim sabah gidelim polikinlige dedi uzandım bekliyom
Hadi bakalım insallah guzel sonucunu buraya yazarsin aklimdasinnn
Amin amin..:) dua edin bizedeinşş canım benim.Allah sizlerede nasip etsin canım hepinize tek tek
Bnmde negatıf ama hastanda olmadimsabah yaptım negatif çıktı canım :)
Birde kasığımın ortasında inanılmaz bir ağrı var ara ara adım atamayacak dereceye getiriyor ve tüm gün belim ağrıdı...Bata 8günüm kaldı dünden beri bu iki parmak arası uzayan sıvıdan geliyor rengi de şeffafımsı ve beyaz...bu zamanlarda gelmesi normal mi kızlar ya kafama çok takıldı..birden geldiğini hissediyorum çok az da değil miktarı
Canım senin bat kaçtı bide belirtin var mı son soru ise kaçıncı gün yumurtladinçok tşk ederim canım valla aklıma geldi benimde:)) kız dur ne ara gördn daha dakika olmadı:)
Düzenimiz şaştıBnmde negatıf ama hastanda olmadim
Ayyy ablam hadi insallah yaaaa yumurtlama gunlerini degerlendirdikte devami gelemicek yaa hasta oldm ck fena bakalm insallah tutar yaaBuraya yapabileceğim tek yorum, kaliteli bir yumurta çatlamışinşallah tutmuştur gulun benim
İnşallah kuzucum Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahAyyy ablam hadi insallah yaaaa yumurtlama gunlerini degerlendirdikte devami gelemicek yaa hasta oldm ck fena bakalm insallah tutar yaa
Bat'a kaç gün vardı senin?Birde kasığımın ortasında inanılmaz bir ağrı var ara ara adım atamayacak dereceye getiriyor ve tüm gün belim ağrıdı...
plojovic canım sen keseyi görüp pıt pıtları duydunmu valla unuttum.keseyi ne zaman gördün kaç günlüktü canım
6 gun kala bile cikmasi cok guzel,degerinde guzel canim.Gozunaydiinn❤Benim adete 2 gun kala 65.97 cikmisti meselaBu ay ilk kez takipli sekilde denedim hamile kalmayı.ama umudum kalmamıstı.ılk evliliğimde 7 yıl evli kaldım.ama anne olamadım.hic bir sorun yokken.ayrıldık tabi ayrılmada cocugun etkısı yoktu.uzun zaman sonra biri ile tanıştım. Evlendık.ılk adetim oldu.tabi umutsuzum ya. Sonraki ay daha dikkatli ve ovalasyonu takıp etttı m.adetime daha varken bazı sıkayetlerım oldu şüphelendim. Adete 6 gun kala test yaptım sonuc pozitif. Ama cok silik dı.kan testi yaptırdım. 39.23 3 gun sonra tekrar ıdrar testı yaptım. Bu sefer cızgı koyuydu.karın agrısı var adet olacakmıs gıbı.yarın kadın doguma gıdecem inşallah hersey yolundadır. Sizce sayım cok mu az
Teşekkür ederim hanımlar yardımlarınız için alıp deneyerek öğreneceğim artık bende :)
Kizlar yardimci olun lutfen az once soeu sormustum kimse okumadi mi kndimi cok kotu hissediorm
Aynen. Bir adet olup rahatlayım sonra alacam inşallah :)
Cocugumuz olmuyo sizden dua istiyorum.rabbim bebek bekleyenlere saglikla kucaklarina almayi nasip etsin. Bizlerede yardim etsin rabbim
Bata 8günüm kaldı dünden beri bu iki parmak arası uzayan sıvıdan geliyor rengi de şeffafımsı ve beyaz...bu zamanlarda gelmesi normal mi kızlar ya kafama çok takıldı..birden geldiğini hissediyorum çok az da değil miktarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?