Aminn Allah razi olsunCanim batım 28 Ocak'tı.
3 Subat'ta cumartesi kontrole gittim keseyi gorduk cok sukur.2 hafta sonra gidecem tekrar
6 gun kala bile cikmasi cok guzel,degerinde guzel canim.Gozunaydiinn❤Benim adete 2 gun kala 65.97 cikmisti mesela
Canim uzayan birden cok akinti olabilir.Genelde 24-36 saat icinde catlar.
Hatta cok geliyorsa cektikce bile gelir kusura bakma acik anlattim ama.
Adetin duzenliyse en azindan o tahmini gunlerinde takip edebilirsinde akintilarinda
Canim bende gormemisim kusura bakma.
Benim yumurtlamadan sonra ince ince sizilarim hic gecmemisti.Hamileligimi ogrendim.
Olamayasın inşallahh :))))))))))
Bebis gelsin!
Allah gonlune gore en kisa zamanda hayirlisiyla saglikla nasip etsin,sevindirsin sizi❤
Benim cok uzayan tarzda olmadi ama ara ara birden gelen akintilar oldu
Yok acaba dıyorum test mi bozuk 1 liraya almiştım int denDüzenimiz şaştı
Geç yumurtlama da olabilir canım.. ayni zamanda döllenme belirtisi de olabilir.. doktora mı gitsen acaba.. bu kadar ağrı erken gebelikte normal mi bilmiyorum. Bende olmazdıBirde kasığımın ortasında inanılmaz bir ağrı var ara ara adım atamayacak dereceye getiriyor ve tüm gün belim ağrıdı...
Düzenin niye şaştı senin cnmYarın bAt, gelen giden yok
8 gün kala yumurtluyor olamam diye düşünüyorum 25 günde en geç 26 günde adet oluyorumBat'a kaç gün vardı senin?
Hmmm 8 gun varmış şimdi gördüm
Baya ağrıyor ya anlamadım ...inanılmaz bir halsizlik var üzerimde annemler geldiler yanlarında oturamıyorum uyumuşum şimdi uyandım...bugüne kadar adetim hep 25 26günde bir olmuştu hiç şaşmadıGeç yumurtlama da olabilir canım.. ayni zamanda döllenme belirtisi de olabilir.. doktora mı gitsen acaba.. bu kadar ağrı erken gebelikte normal mi bilmiyorum. Bende olmazdı
Canım ben yedi aydır kan tahlillerini bile zor yaptırdım olur olur şu an gerek yok dediler hep.hsg yi de hemen yollamıyorlar.ama ben kendim Mart’ta özel bi merkezde çektiricem eğer hamile kalamazsam.yani bir sene dolmadan pek dikkate almadı benim gittiğim doktorlar.sen kaç aydır deniyorsun ki canım
Canım ben yedi aydır kan tahlillerini bile zor yaptırdım olur olur şu an gerek yok dediler hep.hsg yi de hemen yollamıyorlar.ama ben kendim Mart’ta özel bi merkezde çektiricem eğer hamile kalamazsam.yani bir sene dolmadan pek dikkate almadı benim gittiğim doktorlar.sen kaç aydır deniyorsun ki canım
canım benim istediğin kadar sor kusura bakma yazını yeni gördm.canım öncelikle ben sat 12 ocak en son batda 12 şubatdı.ama döngüye göre 8 şubatdı.28 günde adet oluyodum genelde bazen değişiyordu yumurta çatlamasına göre 24 de oluyordum.yumurtlamam 24 ocakta piki gördm 25 ocaktada çatladı .hatta kanama geldi.25 ocaktan ileri sayarsak bugün 11.gün daha net çizgi dünde vardı ama net değildi. belirtilerim ise:Canım senin bat kaçtı bide belirtin var mı son soru ise kaçıncı gün yumurtladin
Canim batım 28 Ocak'tı.
3 Subat'ta cumartesi kontrole gittim keseyi gorduk cok sukur.2 hafta sonra gidecem tekrar
6 gun kala bile cikmasi cok guzel,degerinde guzel canim.Gozunaydiinn❤Benim adete 2 gun kala 65.97 cikmisti mesela
Canim uzayan birden cok akinti olabilir.Genelde 24-36 saat icinde catlar.
Hatta cok geliyorsa cektikce bile gelir kusura bakma acik anlattim ama.
Adetin duzenliyse en azindan o tahmini gunlerinde takip edebilirsinde akintilarinda
Canim bende gormemisim kusura bakma.
Benim yumurtlamadan sonra ince ince sizilarim hic gecmemisti.Hamileligimi ogrendim.
çok güzel canım birde sen 30 gündemi adet oluyodun.ben 28 günde oluyorum.birde kalp pıt pıtları duydunmu tamamdır:)
Olamayasın inşallahh :))))))))))
Bebis gelsin!
Allah gonlune gore en kisa zamanda hayirlisiyla saglikla nasip etsin,sevindirsin sizi❤
Benim cok uzayan tarzda olmadi ama ara ara birden gelen akintilar oldu
Hayırlısı canm yaNe bilim 1 gün 1 gün die die kaç hün geçti ama ctesi idrar yaptim cıkmadi
Hiiiiç takma canm bizimde ilk deneme. Ocak ayı olmadı ama olsunDaha ilk denememiz bizim biraz erken biliyorum ama çok kafaya takıyorum ya
Çok açık oldu canım teşekkürlercanım benim istediğin kadar sor kusura bakma yazını yeni gördm.canım öncelikle ben sat 12 ocak en son batda 12 şubatdı.ama döngüye göre 8 şubatdı.28 günde adet oluyodum genelde bazen değişiyordu yumurta çatlamasına göre 24 de oluyordum.yumurtlamam 24 ocakta piki gördm 25 ocaktada çatladı .hatta kanama geldi.25 ocaktan ileri sayarsak bugün 11.gün daha net çizgi dünde vardı ama net değildi. belirtilerim ise:
YUMURTLAMADAN 3 GÜN SONRA SAĞ GÖĞSÜMDE İĞNEYİ BATIRIM ÇIKARIYOLAR GİBİ AĞRI OLUYORDU BİŞEY BATIYOR GİBİYDİ ORAYA O BİR GÜN SÜRDÜ GİTTİ DAHA SONRAKİ GÜNLERDE YARALI YERE DOKUNUYORMUŞ GİBİ AĞRI YAPIYODU DOKUNUNCA
YİNE YUMURTLAMADAN SONRA ÇOK ÇOK AFEDERSİN BURNUMDAN HEP KANLI KARIŞIK DIŞKI GELDİ
AKINTIM İLK 3 4 GÜN KREM GİBİ NE SARI NE BEYAZ RENGİ KARIŞIK Bİ AKINTIM VARDI.DAHA SONRA HER LAVOBAYA GİTTİMDE İDRARIMI YAPMADAN YİNE ŞEFFAF VE KREM ARASI PEÇETEYE GELİYODU. AMA ÇAMAŞIRA GELMİYODU
AMA BENDE GÖRLEN EN BÜYÜK ETKEN SOL BACAK SOL KASIK SOL BACAK ARASI BİRDE SOL BÖBREK YERİ AĞRISIYDI.VE HALA AĞRIYO DİZİME KADAR.
YUMURTLAMANIN DOKUZUNCU GNÜ GECE ILIK ILIK BELİM AĞRIYORDU.
BUGÜNDE SARI AKINTI GELDİ CANIM HATTA AFEDERSİN KOYU SÜMÜK GİBİ.
bugün sağ göbek yanı yanıyor.sol boşluk ağrıyor
bendeki belirtiler bunlar canım umarım yardımcı olabilmişimdir.
şimdi daha iyi anladım canım çok tşk ederim çok sağol.N nalyecetemtahin 32. ya da 33.gunlerimde oluyordu canim.
Aralik'ta reglimin 18.gunu yumurtlama olmustu mesela.
Ocak'ta reglimin 17.gunu yani Ocak 13'te yumurtlama olmustu
Canım dinlen yorma kendini biz kadınlar iste böyleyiz yarın bi Sıkıntı olmaz insallah simdiden nolur nolmaz diye temizlik yapiyorsun...Sabaha rahim filmi var stresten uykum yok temizlik yapıyorum gece gece Allahım inşallah sonunda her birimize sağlıklı hayirli bir evlat nasip eder.
Sıcak bir duş alıp dinlenme moduna geçseydin belki gelirdi uykun stres yapma kendineSabaha rahim filmi var stresten uykum yok temizlik yapıyorum gece gece Allahım inşallah sonunda her birimize sağlıklı hayirli bir evlat nasip eder.
Hiç korkacak bi şey yok iki kere narkozsuz çekildim adet sancısı gibi bi sancısı oluyor o da 10 dakika dayanılmayacak bi ağrısı yok rahat olSabaha rahim filmi var stresten uykum yok temizlik yapıyorum gece gece Allahım inşallah sonunda her birimize sağlıklı hayirli bir evlat nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?