Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn Allah razi olsun

Ya kızlar adetimin geciktiği 2. Gün kan verdim 1.23 çıktı şimdi de adetim 5 gün gecikti dünden beri açık renkte akıntıyla beraber sarımsı bi leke geldi ara ara yani geçen aylardaki klomen ve çatlatma acaba regl düzenimi mi bozdu ne dersiniz

Birde kasığımın ortasında inanılmaz bir ağrı var ara ara adım atamayacak dereceye getiriyor ve tüm gün belim ağrıdı...
Geç yumurtlama da olabilir canım.. ayni zamanda döllenme belirtisi de olabilir.. doktora mı gitsen acaba.. bu kadar ağrı erken gebelikte normal mi bilmiyorum. Bende olmazdı

Geç yumurtlama da olabilir canım.. ayni zamanda döllenme belirtisi de olabilir.. doktora mı gitsen acaba.. bu kadar ağrı erken gebelikte normal mi bilmiyorum. Bende olmazdı
Baya ağrıyor ya anlamadım ...inanılmaz bir halsizlik var üzerimde annemler geldiler yanlarında oturamıyorum uyumuşum şimdi uyandım...bugüne kadar adetim hep 25 26günde bir olmuştu hiç şaşmadı

Daha ilk denememiz bizim biraz erken biliyorum ama çok kafaya takıyorum ya

Benim daha ilk çok erken biliyorum ama fazla kuruntu yapıyorum işte

Canım senin bat kaçtı bide belirtin var mı son soru ise kaçıncı gün yumurtladin
canım benim istediğin kadar sor kusura bakma yazını yeni gördm.canım öncelikle ben sat 12 ocak en son batda 12 şubatdı.ama döngüye göre 8 şubatdı.28 günde adet oluyodum genelde bazen değişiyordu yumurta çatlamasına göre 24 de oluyordum.yumurtlamam 24 ocakta piki gördm 25 ocaktada çatladı .hatta kanama geldi.25 ocaktan ileri sayarsak bugün 11.gün daha net çizgi dünde vardı ama net değildi. belirtilerim ise:
YUMURTLAMADAN 3 GÜN SONRA SAĞ GÖĞSÜMDE İĞNEYİ BATIRIM ÇIKARIYOLAR GİBİ AĞRI OLUYORDU BİŞEY BATIYOR GİBİYDİ ORAYA O BİR GÜN SÜRDÜ GİTTİ DAHA SONRAKİ GÜNLERDE YARALI YERE DOKUNUYORMUŞ GİBİ AĞRI YAPIYODU DOKUNUNCA
YİNE YUMURTLAMADAN SONRA ÇOK ÇOK AFEDERSİN BURNUMDAN HEP KANLI KARIŞIK DIŞKI GELDİ
AKINTIM İLK 3 4 GÜN KREM GİBİ NE SARI NE BEYAZ RENGİ KARIŞIK Bİ AKINTIM VARDI.DAHA SONRA HER LAVOBAYA GİTTİMDE İDRARIMI YAPMADAN YİNE ŞEFFAF VE KREM ARASI PEÇETEYE GELİYODU. AMA ÇAMAŞIRA GELMİYODU
AMA BENDE GÖRLEN EN BÜYÜK ETKEN SOL BACAK SOL KASIK SOL BACAK ARASI BİRDE SOL BÖBREK YERİ AĞRISIYDI.VE HALA AĞRIYO DİZİME KADAR.
YUMURTLAMANIN DOKUZUNCU GNÜ GECE ILIK ILIK BELİM AĞRIYORDU.
BUGÜNDE SARI AKINTI GELDİ CANIM HATTA AFEDERSİN KOYU SÜMÜK GİBİ.
bugün sağ göbek yanı yanıyor.sol boşluk ağrıyor
bendeki belirtiler bunlar canım umarım yardımcı olabilmişimdir.

N nalyecetemtahin 32. ya da 33.gunlerimde oluyordu canim.
Aralik'ta reglimin 18.gunu yumurtlama olmustu mesela.
Ocak'ta reglimin 17.gunu yani Ocak 13'te yumurtlama olmustu

Çok açık oldu canım teşekkürler

Sabaha rahim filmi var stresten uykum yok temizlik yapıyorum gece gece Allahım inşallah sonunda her birimize sağlıklı hayirli bir evlat nasip eder.
Canım dinlen yorma kendini biz kadınlar iste böyleyiz yarın bi Sıkıntı olmaz insallah simdiden nolur nolmaz diye temizlik yapiyorsun...
Allah yardımcın olsun canım bicok kisi yaptırıyor seninde iyi gecer Insallah

Sabaha rahim filmi var stresten uykum yok temizlik yapıyorum gece gece Allahım inşallah sonunda her birimize sağlıklı hayirli bir evlat nasip eder.
Hiç korkacak bi şey yok iki kere narkozsuz çekildim adet sancısı gibi bi sancısı oluyor o da 10 dakika dayanılmayacak bi ağrısı yok rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…